Venku na zahradě labuť Mozaika 5d Diamond Vyšívání, malování cross stitch Náměstí Resinstone řemesla Pokoj dekorace obrázek

Venku na zahradě labuť Mozaika 5d Diamond Vyšívání, malování cross stitch Náměstí Resinstone řemesla Pokoj dekorace obrázek

Nový produkt

165.39 Kč

236.40 Kč

-30%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Diamantový malování kříž steh je nový DIY ruční vyšívání projektu s více kreativity než křížkové.Nově vyvinuté pryskyřice 2,5 mm náměstí diamond je barva-bohatý, s 18 fasety účinek, a vynikající lesk.To může proces květinové vzory a malebné,zvířat a další obrazové vzory na vlastní diamond mozaika.Diamond Obraz je elegantní, ušlechtilý a elegantní.Hotové diamantové obrazy jsou suitabale pro obývací pokoj, ložnice, pracovna.

Upozornění

to je nedokončený obrázek,třeba zákazník udělat

Před vaší platby, prosím, přečtěte si následující obsah pečlivě, bude vám zaručí šťastný nakupování.

Maloobchod: přijímáme maloobchodní transakce od všech zákazníků po celém světě.Není nastaven minimální limit pro všechny komodity.

Velkoobchod: přijímáme velkoobchod od všech zákazníků po celém světě.Ve snaze zmírnit vaše zásob tlak, šarže jsme soubor je větší než nebo rovno 2 kusy.pokud chcete velké množství velkoobchod, prosím, kontaktujte nás, budeme diskutovat o velkoobchodní ceny, způsob dopravy a tak dále s vámi.Jsme přesvědčeni, že můžeme dosáhnout uspokojivé dohody.

Delivery agent: pokud jste zahraniční on-line prodejců, můžeme poskytovat přepravní služby agent pro vás.Prosím, jasně sdělte nám vaše kupující adresu informací při obchodování, budeme snaží být služby pro vás ve stejnou dobu, a budeme plně respektovat vaše obchodní tajemství, nikdy dělat nic poškozuje zájmy své chování.

Pokud vaše země a oblasti nejsou v zemi dopravu zdarma, můžete se obrátit s námi, my vám poskytne nejlepší způsob dopravy.

2. Doprava:

Naše výrobky jsou z pevninské Číny.Po vašem úspěšném zaplacení, budeme dodávat zboží v 5-7 pracovních dnů, vaše zboží vám obvykle dorazí do 7 do 50 pracovních dnů.Ve vzácných případech, je pravděpodobné, že zpoždění, které závisí na počasí a projít rychlost vaší zemi a zboží.Kdy zboží odesláno, budeme aktivně sledovat své zboží, doprava stát.

Obvykle používáme China Post malý balíček pro vaši dopravu, za normálních okolností, zboží bude dodáno v 20-40 dnů.Ale existují i další případy, může být odloženo, například, špatné počasí, zpoždění příjezdu ve vaší zemi a poštovní systém zpoždění odeslání místní pošta a tak dále.Proto, China Post pozemek dodací lhůta je maximálně 60 dnů.

4. Po-prodejní servis:

Na veškeré zboží, které prodáváme, jsou přísně kontrolovány.Pokud zjistíte, že zboží, které jste obdrželi, má problém s kvalitou (non-umělé poškození) do 3 dnů.Prosím, fotit a kontaktujte nás, budeme měnit nebo vrácení peněz pro vás.

5. Zpětná vazba:

Vaše spokojenost je pro nás velmi důležité.Pokud jste spokojeni s vaší zboží, prosím, dejte nám pozitivní zpětnou vazbu.Pokud nejste spokojeni se zbožím, prosím, kontaktujte nás, můžeme vyřešit jakýkoli spor s vámi místo odesláním negativní zpětnou vazbu na www.eldomplus.cz.Děkuji moc.

Štítky: stavebnice mosaic, povlečení tee, lesní prase, vánoční schodiště, pár top, modrá obloha gobelín, phicen těla a hlavy, pláž wc, cloud ručník, alien tube.

Parametry

Rám No
Počet Barev 30-45
Použití Dekorace malování
Styl Evropa
Materiál Pryskyřice
Diamantový Tvar Náměstí
Vnější Obal Barevné Krabici
Vkládání Oblasti Plné
Vzor Typu scénický
Plátno Způsob Balení Srolované
Značka DPF
Formulář Trojrozměrný

Napsat recenzi

Venku na zahradě labuť Mozaika 5d Diamond Vyšívání, malování cross stitch Náměstí Resinstone řemesla Pokoj dekorace obrázek

Venku na zahradě labuť Mozaika 5d Diamond Vyšívání, malování cross stitch Náměstí Resinstone řemesla Pokoj dekorace obrázek

Diamantový malování kříž steh je nový DIY ruční vyšívání projektu s více kreativity než křížkové.Nově vyvinuté pryskyřice 2,5 mm náměstí diamond je barva-bohatý, s 18 fasety účinek, a vynikající lesk.To může proces květinové

Související produkty: