Intex nafukovací postel classic downy (Fiber Tech) plné, 1,37 m x 1,91 m x 25 cm,

Intex nafukovací postel classic downy (Fiber Tech) plné, 1,37 m x 1,91 m x 25 cm,

Nový produkt

432.49 Kč

617.72 Kč

-29%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Intex classic downy nafukovací matrace jsou nejoblíbenější série, protože kombinují rozumnou cenu a vysokou kvalitu!!!

Všechny Intex classic downy matrace standardní Dura-Paprsek® série jsou vyrobeny v modré barvy, což z nich dělá méně. Března a praktické, ve srovnání s ostatními více nádherné modely. Taková matrace bude stát nepostradatelným atributem pro ty, kteří rádi často: k přijímání hostů, cestování nebo relaxovat v přírodě.

Z Intex classic downy matrace na nejnovější fiber-tech technologie, která je tisíce super silné vertikální vlákna, a pokud jeden nebo více podprocesů, přestávka, to nebude mít vliv na strukturu a tvar nafukovací matrace.

Také, zvláštní kříž oddíly nachází uvnitř rámu jsou použity při výrobě, které jsou vyrobeny pomocí inovativní Dura beam technologie. Tato technologie, na rozdíl od wave beam technologie s PVC příčky, navrhuje použití velkého počtu high-pevnost vláken, pro výrobu příček, které nejsou protáhla a deformované během provozu nafukovací matrace nebo postele. To zajišťuje tuhost a stabilitu celého rámu. Proto, matrace není hroutit a nebude prodávat v průběhu celé životnosti. To poskytuje příznivé zdravý spánek a odpočinek.

Hrnuli povlak matrace nedává spodní prádlo, a zároveň se snadno čistí.

Nafukovací matrace je vybaven 2 v 1 ventil, který umožňuje rychle kanalizace nebo nafouknout vzduch, pomocí libovolného Intex pumpa.

Výhody:

• Anatomické struktury-postele upravuje ohyby vašeho těla, poskytuje správnou podporu při odpočinku;

• Odolnost proti vodě-vlhkost neklesne uvnitř, jako základní produkt je vyroben z PVC, takže postel je snadné použití jako plavání matrace.

• Pohodlí-model je pokryta měkkou stádo a příjemné na dotek;

• Trvanlivost-výrobek není deformované a dokonale zachovává tvar i při častém provozu s pravidelnou skladování;

Specifikace

Vlastnosti Produktu

Velikost: 137 х191х25 cm

Velikost balení: 11x28x36 cm

Balení objem: 0.01 M3

Balíček Hmotnost: 3,65 kg

Maximální zatížení: 136 kg

Štítky: dashboard závod, auto prasátko, bestway matrace, a91 starlin, intex pumpa, filtr intex bazén, loď, skládací, dětské matrace nafukovací intex, intex bazén, nafukovací postel intex.

Parametry

Původ KN(Původu)
Značka INTEX

Napsat recenzi

Intex nafukovací postel classic downy (Fiber Tech) plné, 1,37 m x 1,91 m x 25 cm,

Intex nafukovací postel classic downy (Fiber Tech) plné, 1,37 m x 1,91 m x 25 cm,

Intex classic downy nafukovací matrace jsou nejoblíbenější série, protože kombinují rozumnou cenu a vysokou kvalitu!!! Všechny Intex classic downy matrace standardní Dura-Paprsek® série jsou vyrobeny v modré barvy, což z nich dělá

Související produkty: