Yonntech 1500W Vzduch Plastové Svařovací Pistole, Nástroje, Plynové Pistole Pájecí Žehlička

Yonntech 1500W Vzduch Plastové Svařovací Pistole, Nástroje, Plynové Pistole Pájecí Žehlička

Nový produkt

1 631.80 Kč

1 854.41 Kč

-12%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Horký vzduch plastové pistole je svařovací do dluhopisů některých materiálů přes topení a tavení plastu elektrody a povrchu fólie. To je malá velikost a velký výkon. Je vybaven horké ochranná trubka a elektronických topení ochranný systém, to je více odolné a spolehlivé. Integrovaný design umožňuje snadné ovládání. Horkovzdušné svářečky plastů je široce používán v chemickém nádrže, tepelné výměníky, vodovodní armatury, nepromokavá membrána a některé opravy svařování v nepropustné vložky staveniště.

Vlastnosti : S teplou ochranná trubka Velký objem vzduchu a vysoký tlak S elektronickým topení ochranný systém Teplota nastavitelná: nastavitelný rozsah 30°C - 680°C, Nízká hlučnost a nízké vibrace:zajistit comforable a kvalitní práci Kompaktní a nízká hmotnost konstrukce:zajistí snadné a pohodlné svařování Silný výkon 1500W:vhodné pro náročné a profesionální práci z Nerezové oceli hlaveň:snížit tepla lossing a udržet bezpečnost práce

Specifikace: Barva : zelená Záruka: 1 rok Hmotnost : 1,2 kg Hlučnost : ≤65db Max výkon : 1500W (EU Plug) objem Vzduchu : 13.8m3/h Napětí : 220V/ 50Hz tlak Vzduchu : 3000pa Topení powe : 80-1500W průtok vzduchu : max230L/MIN Izolační intenzita : 3750V Balení Rozměry: 39 x 13 x 11 cm Plastové Svařovací Pistole Velikost: 34 x 5,7 cm Teplotní rozsah :30-680℃

Balíček zahrnuje: 1 x Plastové Svařovací Pistole

1 x anglický Manuál

1 x Tlaku v Silicon Válec 1 x Topení Core 1 x 20 mm Ploché Štěrbinové Trysky

1 x 5,2 mm Kulatá Tryska

1 x 8mm Trojúhelník Svařovací Trysky 1 x 7mm Široký Kulatý Svařovací Trysky

Některé PE/PVC Plast Tyč

Bezpečnostní Tipy: Musí zajistit, že napětí je správné. Odříznout moci, když přestanete používat. Nedotýkejte se topných součástí.

Zajistíme dopravu, jakmile vaše platba projít kontrola www.eldomplus.cz ve všední dny.

Nepřijímáme Post Office BOX adresu.

USA faq:

Položku Odeslat Do : Alaska/Havaj,USA Protektoráty, APO/FPO, je Třeba Přidat Další Poštovné, Prosím, Laskavě Kontaktujte Nás Dříve.

Na pozemku dispečink. Pokud zboží máme skladem v našem odpovídající skladu,budeme vybírat místní vhodný dodání způsob, jak zvládnout svůj balíček.

Téměř všechny zásilky budou doručeny přímo z našich několika sklady na ruce/dveře, To bude velmi ocenil, pokud necháte nám platné kontaktní telefonní číslo.

Všechny naše položky (Kromě uvedené) jsou ujištěna, že je zbrusu nové a provádí s nejméně 12 měsíců záruka.

Poškozený, když přišel,prosím, družstevní fotit na poškozené části a poslat k nám pro ověření a řešení.

Kupující nést poštovné za vrácení, musíme zaplatit znovu odeslat.

Nic nebude dokonalé.Pokud vás neuspokojila naše služby, nebo Pokud zboží přišlo poškozené.nebo část vynechal, nebo položky, jak je popsáno, prosím, zprávu nám,budeme poskytovat vám spokojen řešení a zůstat s vámi, dokud problém vyřešen. Dále,Prosím, nenechávejte nízké hodnocení zpětnou vazbu na náš účet, než se dostane řešení, protože to bude bolestivá rána pro nás. Naopak,vaše velkoryse 5hvězdy pěkné zpětná vazba bude velkou motivací pro nás bylo lepší prodávajícího. Doufám, že si yourcomprehension.

Vrácení/Náhrada je přijata do 7 dnů, nemáme vrácení expediční poplatek na výnosy, které jsou non-vadné.Prosím, kontaktujte nás pro zpáteční adresu. Prosím, aby se položky pobytu původního balení včetně veškerého příslušenství a dokumentace, které byly dodány s produktem. Výnosy musí být zabaleno vhodným způsobem, aby se zabránilo poškození během přepravy. Produkt(y), poškození během přepravy zaniká záruka.

Štítky: plastové svaru, svařování plastů horkovzdušnou pistolí, vzduchové pistole, horkovzdušné stanice, pozor nádraží, pozor, Pájecí Stanice, Auto opravy nástroj, žehlička pájky, micro hot air station.

Parametry

Původ KN(Původu)
Certifikace CE
Jmenovitý Výstupní Výkon 1500W
Číslo Modelu 1GY14-0001-UK
Značka Yonntech
Funkce Teplota Nastavitelná
Použití Komerční Výroba
Objem Vzduchu /
Hmotnost 1.95KG
Jmenovité Napětí 220V

Napsat recenzi

Yonntech 1500W Vzduch Plastové Svařovací Pistole, Nástroje, Plynové Pistole Pájecí Žehlička

Yonntech 1500W Vzduch Plastové Svařovací Pistole, Nástroje, Plynové Pistole Pájecí Žehlička

Horký vzduch plastové pistole je svařovací do dluhopisů některých materiálů přes topení a tavení plastu elektrody a povrchu fólie. To je malá velikost a velký výkon. Je vybaven horké ochranná trubka a elektronických topení ochranný systém,

Související produkty: