Čínské FengShui Mosaz Rok Zodiac Snake Vlákna Bohatství YuanBao Mince Socha Figurka

Čínské FengShui Mosaz Rok Zodiac Snake Vlákna Bohatství YuanBao Mince Socha Figurka

Nový produkt

582.64 Kč

832.40 Kč

-30%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Zde je Čínské FengShui Mosaz Rok Zodiac Snake Vlákna Bohatství YuanBao Mince, Sochy, Sošky , Jak můžete vidět na obrázku, je v dobrém stavu, a byl vytvořen zručnými řemeslníky v tradičním stylu s jemnou řemesla.To je velký kus cenné sbírky, a cenné osobní změnu nebo velmi dobrý dárek. na ruční práce je velmi jemné s neuvěřitelnou detailling. Don\ \ 't si ujít tuto příležitost, aby si to .Přejeme vám hodně štěstí!

Materiál Mosaz

Původ Čína

Velikost Vysoká 7,5 Dlouho 6.5 Šířka 4.5 (cm)

Upozornění:

Jsem podnikatelů v Pekingu v číně,Jak víte,kultury Čínské 5000 let historie obsahuje neocenitelné historii a kultuře všech umění,Tak řemeslné umění má dlouhou historii,Nyní řemeslo muži použití prastaré techniky pro vytvo krásné a divit se, řemeslo, umění, jako jade,šperky a stříbrné řezbářství a kamenné artefakty,Všechny z nich jsou symbolem rádi, ness a štěstí,takže jsou stojí za to sbírat! Nyní je čas ukázat vám vynikající a vynikající poklad!!! Z fotek můžete vidět, že je velmi dobře. S perfektní styl,pěkný design, skvělé řemeslné zpracování, to je opravdu vzácné umělecké dílo a stojí za to sbírat!!! Je v dobrém stavu. Podívejte se na fotografie, můžete vidět tvar je velmi dobře; Tak nádherné položky .

Doručit objasnění

Jasné platby, kdy kupující doručit zboží z My vám do 3 pracovních dnů.

Poštovné:

Budeme posílat zboží China Post Air nebo Hongkong Post o 15-25 dní, aby se dospělo,můžeme vám sledovací číslo pro poštu stavu .Samozřejmě, pokud si koupíte více,cena bude nižší. pokud máte další otázky nebo pož ement na dopravu,pls, neváhejte a kontaktujte náš tým zákaznických služeb.

Nejsme zodpovědní za případné clo nebo daň ve vaší zemi.

Poznámka:

Velmi si vážíme všech našich klientů na www.eldomplus.cz a budeme se VŽDY ujistěte, že jste spokojeni s vaší transakce. Pyšním v tom, že můžeme našim klientům nabídnout velmi velmi dobrý produkt a nejlepší služby, které je daleko a nad většinou ostatních prodejců na internetu.Budeme ujistěte se, že vaše zkušenosti s námi, je velmi příjemný na

'

Štítky: mosaz, lebka, obrázek, republika číny mince, cínové figurky, lucky zodiac mince, výzdoba feng shui, sculptur, kobra sochu, mosaz obrázek, čínské starobylé zvěrokruhu, měď figurka.

Parametry

Typ Jednotky kus
Materiál Měď
Téma Maskot
Hmotnost Balení 0.6kg (1.32lb.)
Původ KN(Původu)
Velikost Balení 10cm x 10cm x 15cm (3.94in x 3.94in x 5.91in)
Regionální Funkce Čína
Značka JINHONGBO

Napsat recenzi

Čínské FengShui Mosaz Rok Zodiac Snake Vlákna Bohatství YuanBao Mince Socha Figurka

Čínské FengShui Mosaz Rok Zodiac Snake Vlákna Bohatství YuanBao Mince Socha Figurka

Zde je Čínské FengShui Mosaz Rok Zodiac Snake Vlákna Bohatství YuanBao Mince, Sochy, Sošky , Jak můžete vidět na obrázku, je v dobrém stavu, a byl vytvořen zručnými řemeslníky v tradičním stylu s jemnou řemesla.To je velký kus cenné

Související produkty: