Vstarcam 1080P Mini Wifi Kamera AI Humanoidní Detekce 1500mAh Dobíjecí Baterie IP Kamera, PIR Detekce, Nízká Spotřeba Energie

Vstarcam 1080P Mini Wifi Kamera AI Humanoidní Detekce 1500mAh Dobíjecí Baterie IP Kamera, PIR Detekce, Nízká Spotřeba Energie

Nový produkt

789.38 Kč

1 252.98 Kč

-36%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Mian Funkce

√ 36.5x36.5x40mm mini velikost, asi 60g wight. √ Vestavěný 1500mAh baterie, asi 10 hodin pracovní doby. √ AI lidské tělo detekce, PIR detekce pohybu. √ IR noční vidění neviditelného infračerveného světla, není snadné najít ostatní. √ Wifi a DV mode, použít ji jako wifi, fotoaparát a dv rekordéru nebo Gopro. √ Vestavěný Mikrofon, slyšet jasně, √ 8-256 GB SD/TF karet skladování a cloud storage.

Mini velikost, vložte jej kdekoliv,není snadné odhalit

Fotoaparát je jen 36.5 x 36.5 x 40mm, asi 60g, mini velikost, můžete si dát na polici, pohřbít ji kolem knihy, jen ukázat objektiv ven, není snadné najít ostatní.

1080P FHD kamera, jasnější a hladší

Přijmout CMOS senzor, zachytit extrémně ostré světlo s nízkou hlučností, si úžasné obrázky, můžete zobrazit další podrobnosti jasněji než 720p kamera.

Bezdrátové wifi connneciton a AP hotspt připojení, vzdáleně prohlížení

√ Podpora bezdrátové wi-fi připojení, připojte fotoaparát s wifi, vzdáleně zobrazit kamery, když jste v jiném místě, i když jste v jiné zemi.

√ Podpora AP hotspot připojení,fotoaparát udržuje nahrávání a videa uložená na sd kartě a to i bez internetu, a fotoaparát můžete připojit telefon k přehrávání videa.

WIFI a režim DV mode, 2 režimy stejné, jedna kamera, jeden fotoaparát s dva různé použití

√ Zapněte wi-fi režim připojení fotoaparátu k wifi, aby se dosáhlo na dálku monitorování v reálném čase, i když jste v jiné zemi.

√ Zapněte DV režimu, použijte ji jako DV rekordéru. Vestavěný akumulátor, snadno se přenáší s mini velikost, můžete jej použít jako GoPro a dash kamery, záznam, co chcete, bez ohledu na to, kdy a kde jste.

PIR lidských infračervené detekce alarm

√ Vestavěný PIR lidské infračervený senzor, jakmile fotoaparát detekuje lidské tělo infračervené záření, fotoaparát se generuje elektrický signál, elektrický signál se spustí alarm, alarm bude posílat do APLIKACE push zprávy, FTP a e-maily. √ PIR lidských infračervené detekce může účinně filtrovat neplatné alarmy jako opona chvění způsobené jemný vánek, pouze poplach, když fotoaparát detekuje lidské tělo. √ Tři metody alarm, push zprávu, FTP a e-maily alarm.

Super jasné, IR noční vidění, neviditelné IR světlo, není snadné najít

√ Vestavěný 6 kusů 940nm SMD IR LED světla, vizuální večeře je jasná a zobrazení více detailů i v temné noci. √ Neviditelné IR světlo, IR světlo nebliká a ne jasu, kdy kamera pracuje v noci, není snadné být najít pomocí jiných lidí. Dát to v kanceláři,doma, v obchodě nebo na jiném místě, když zloděj přestávka v monitorovací oblasti, můžete okamžitě dostat budík na telefonu, když nebudou vědět, že jste na ně dívat.

1500mAh dobíjecí Lithium baterie, 10 hodin normálně používat s každou plné nabíjení

√ Jmenovitý výkon fotoaparátu je 2.05 W, každý plně nabíjení fotoaparátu lze použít asi 10 hodin,zatímco jako jiné značky lze používat pouze asi 3 hodiny. √ Energie v pohotovostním režimu je tak nízké, jak 0.002 W, to může trvat asi 350 hodin( asi 14 dní), každý plně nabíjení, real nízká spotřeba energie fotoaparátu a dlouhý pohotovostní režim fotoaparátu.

Vestavěný vysoce výkonný mikrofon slyšet, co se stalo kolem

Super audio procesor, vyzvednutí zvuk z dlouhé vzdálenosti a zachytit více zvukových informací, ať víte, co se stalo kolem.

Viditelné slot pro SD karty a skladování cloud služby, skladování karty sd může dosáhnout až 256 GB

√ Viditelné slot pro sd kartu, podpora skladování sd kartu, podpora 8GB/16GB/32GB/64GB/128GB/256GB sd karta, snadné ukládání a když sd karta je plná nových videí nahradí nejstarší video k dosažení smyčka nahrávání a ukládání. √ Cloud služby, skladování, uložení videa v cloudu, stahovat videa kdykoliv kdekoliv a úložný prostor je neomezený.

Multi - platforma pro současné sledování a multi-uživatelé simultánní sledování, sdílet s ostatními

√ podpora ipad, android, ios telefon nebo zařízení k internetu. √ 4 uživatelé se mohou přihlásit fotoaparátu a prohlížení ve stejnou dobu, Eye4 účtu můžete přidat až 64 kamer.

Snadná instalace, stropní, vlečky montáž, nebo jen dát to na stůl

Podrobnosti o produktu

√ Otočný magnetický držák s 3M samolepka √ Mikrofon √ USB napájení, nabíjení rozhraní a indikátor √ Power on/off tlačítko √ Wifi/DV tlačítko √ TF card slot

Co je v balíčku?

√ mini kamera x1 √ příručka x1 √ magnetický stojan x1 √ USB kabel x1

Štítky: ochrany bezpečnostní kamery, kamera vstarcam ip, dírka mini ip kamera, kamera, mini wifi, wi-fi fotoaparát, baterie, originální, skrytá kamera wifii, kamera pir wifi, ip recordeer, video kamera, ip kamera.

Parametry

Typ IP Kamera
Mikrofon Vestavěný 38db mikrofon
Megapixelů 2MP
Video Komprese Formátu H. 264
Senzor CMOS
IR Noční Vidění Podpora
Původ KN(Původu)
Technologie AI Lidské tělo detekce
Vstarcam Model Wifi Kamera CB71
Fotoaparát čistá hmotnost o 60g
Styl Mini Kamera
AP hotpot režimu Podpora
Ukládání Videa 8-256 GB SD/TF Karta(není včetně), Cloud služby
Bezdrátové WIFI IEEE802.11b/G/N
Kódování formátu H. 264+/H. 264/JPEG
Podporované Mobilní Systémy ios
Objektiv (mm) 3.26 mm
S Vysokým Rozlišením 1080P(Full-HD)
Alarm Akce E-Mail Foto
Značka Vstarcam
Nástěnný Držák Strana
Podporované Operační Systémy No
Instalace Strop
Speciální Funkce Vandal-proof
Pir detekci Podpora
Fotoaparát Velikost 36.5*36.5*40mm
Bezdrátové WI-fi Frekvence 2.4~2.4835 GHz
On-Line Návštěvník Podpora 4 návštěvníků současně
Baterie Vestavěná 1500mAh Baterie
reproduktor Vestavěný 0.5 W reproduktor
Úhel Pohledu 145 Studijní
barva černá
Maximální frame rate 30FPS
Baterie pracovní doba O 10 hodin
Připojení IP/Bezdrátové Sítě
TF Karty NIC
Přenosová rychlost 128-4096kbps
Usnesení 1920x1080\640x480\320x240

Napsat recenzi

Vstarcam 1080P Mini Wifi Kamera AI Humanoidní Detekce 1500mAh Dobíjecí Baterie IP Kamera, PIR Detekce, Nízká Spotřeba Energie

Vstarcam 1080P Mini Wifi Kamera AI Humanoidní Detekce 1500mAh Dobíjecí Baterie IP Kamera, PIR Detekce, Nízká Spotřeba Energie

Mian Funkce √ 36.5x36.5x40mm mini velikost, asi 60g wight. √ Vestavěný 1500mAh baterie, asi 10 hodin pracovní doby. √ AI lidské tělo detekce, PIR detekce pohybu. √ IR noční vidění neviditelného infračerveného světla, není snadné

Související produkty: