USB-Typu C-C Slim Tip Power Kabel pracuje s pro Lenovo 65W Slim tip notebooky

USB-Typu C-C Slim Tip Power Kabel pracuje s pro Lenovo 65W Slim tip notebooky

Nový produkt

152.45 Kč

173.33 Kč

-12%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Popis Produktu

Funkce:

Určen pro nabíjení zařízení, pro Lenovo Thinkpad Yoga s USB C PD nabíječka. (★POZNÁMKA: Nabíjení rychlostí se bude lišit v závislosti na vašem zařízení a nabíječku, doporučujeme použít USB-C PD Nabíječka) Nabíjecí příkon: 90W nebo vyšší. Čtvercový Konektor USB C kabel, ideální pro nabíjení vašich zařízení s power bank nebo USB C nabíječka. Rozloučit se koupit extra adaptér (★Pouze pro Nabíjení, Synchronizaci dat.) Odolný notebook konektor USB C Kabel s otočným USB-C konektor. 1,5 m je dostatečně dlouhá, aby připojení zařízení, když jste stále nabíjení ve vaší ložnici, kanceláři nebo kdekoli budete chtít.

Specifikace:

Barva: Černá

Délka: 1,5 metr

Použitelné modely: Pro Lenovo G400 G500 G505 G405 ThinkPad X1 Carbon Yoga 13,atd.

Tipy: příkon pro USB Typ C Napájecí Adaptér by měl být stejný nebo vyšší, než je výstupní konec. To je velmi důležité. Prosím, neváhejte kontaktovat zákaznický servis, pokud pomoc potřebují.

Seznam Balíčků:

1 x Nabíjecí Kabel pro Lenovo Thinkpad

Specifikace:

Délka kabelu:cca 1,5 m

Vstupní Rozhraní:TYP C samec

Výstupní Rozhraní:náměstí mužské rozhraní pro Thinkpad

Výstupní Rozhraní Velikost:11x4.5mm

Vstupní Zařízení:napájecí zdroj PD

Výstupní Napětí:20V

Výstupní Výkon:90W

Barva:Černá

Materiál:Měděný Vodič,PD indukční čip

Vhodné pro:Pro Lenovo Thinkpad

Baleno:Sáček

Na nákup: Tento produkt musí být používán s nabíječkami, které podporují PD protokolu. Pokud je používán s běžnými nabíječky, digitální produkty, bude poškozen. Doporučuje se také, že vaše PD nabíječka power dosáhnout 65W. Pokud vaše PD nabíječka je nižší než 65W, tento produkt nebude moci k moci některé high-power digitální produkty. Tento produkt byl navržen pro Apple PD nabíječka na začátku vývoje, ale podpořila většina nabíječek na trhu. Zatím, někteří zákazníci odpověděli, že tento produkt není kompatibilní s Zimi PD nabíječka a Xiaomi PD nabíječka.

Balené obsahuje:

1 x napájecí kabel

Štítky: lenovo náměstí, thunderbolt 3 pro usb, lenovo yoga 300 11ibr, thunderbolt usb, usb c, vga, adaptér lenovo typ c, lenovo power tip, thinkpad x240, konektor lenovo, lenovo usb c.

Parametry

Značka VOSORON
Číslo Modelu USB Typ C NA Náměstí Konektor Pro Lenovo
Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

USB-Typu C-C Slim Tip Power Kabel pracuje s pro Lenovo 65W Slim tip notebooky

USB-Typu C-C Slim Tip Power Kabel pracuje s pro Lenovo 65W Slim tip notebooky

Popis Produktu Funkce: Určen pro nabíjení zařízení, pro Lenovo Thinkpad Yoga s USB C PD nabíječka. (★POZNÁMKA: Nabíjení rychlostí se bude lišit v závislosti na vašem zařízení a nabíječku, doporučujeme použít USB-C

Související produkty: