Hlasitost sluchátka Flex Kabel pro Huawei P30 Pro

Hlasitost sluchátka Flex Kabel pro Huawei P30 Pro

Nový produkt

171.24 Kč

201.52 Kč

-15%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

1. Hlasitost sluchátka flex kabel pro Huawei P30 Pro.

2. Vyměnit vaše rozbité, nebo nefunkční jeden s novou.

3. Každá položka byla zkontrolována a v dobrém stavu, před odesláním.

4. Zcela fit a práce.

5. Profesionální instalace je vysoce doporučeno.Budeme nenese odpovědnost za jakékoli škody na vašem mobilní telefon/mobilní telefon, který vám může způsobit v průběhu mění náhradní díly.

Obecné Kompatibilní s Huawei: P30 Pro

1. China Post Obyčejné Malé Paket Plus, doprava zdarma, může být pouze sledován v Číně, ale bez detailu, sledování informací ve vaší zemi. 2. Pokud datum dodání bude konec a vy stále ještě není obdrží balíček,prosím, kontaktujte nás a my se budeme prodloužit dodací lhůta 10-25 dní.Pokud jste ještě neměli dostávat svůj pozemek v 10 dnech, my vám vrátíme. 3. Pokud chcete registrovaných způsob dopravy, prosím, vyberte www.eldomplus.cz Standardní Lodní dopravy, nebo China Post Air Mail.

1. Nejsme zodpovědní za zpoždění způsobené celní, dovozní cla, daně nebo jiné celní poplatky. 2. Prosím, poskytnout důkaz, video, do 5 dnů poté, co jej obdržíte, pokud tam je problém s kvalitou, problémy budou vyřešeny s vrácení nebo výměnu. 3. Prosím, informujte nás do 2 dnů po obdržení nesprávného produktu.Můžeme nabídnout slevu, výměnu nebo vrácení peněz po potvrzení. 4. Poskytujeme bezplatné údržby do 6 měsíců. 5. Propagace produktů nabízejí pouze výměna a údržba; náhrada není přijat (kromě špatné produkty obdržel.)

1. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, vaše Pozitivní Zpětná vazba bude velmi ocenil. 2. Pokud z nějakého důvodu nejste spokojeni se svým nákupem, prosím kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu, budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl. 2. Budeme pracovat s vámi, dokud nebudete spokojeni.Jsme přesvědčeni, že přátelské komunikaci může vyřešit všechny problémy.

1. Většina výrobků, které jsou předmětem platby dovozního cla (např. g.v USA) nebo jiné povinnosti, a další poplatky včetně daně z přidané hodnoty (DPH) nebo jiných daní.Pokud tyto jsou použitelné, budou vybírány a určí, kdy zásilka je zpracována podle platné celní úřad ve vaší zemi.Prosím zkontrolujte, zda vaše země dovozní politiky, aby se pochopit a zjistit, použitelnost a vaše odpovědnost za jakékoliv cla nebo daně pro produkty, které zakoupíte. 2. Všechna příslušná cla a daně, pokud nejsou zahrnuty v kupní ceně vaší objednávky nebo transakce.Pokud se vztahují, a jsou vybírány, pak jsou vaše (a ne naše nebo výrobek výrobce nebo dodavatele) výhradní a výlučnou odpovědnost, a musí být zaplacena přímo vám, aby vaše vláda nebo kurýrní společnost, když jsou produkty dodávány. 3. Platby výše uvedeného cla, poplatky a daně nejsou naše (nebo výrobku výrobce nebo dodavatel) odpovědnost. 4. Budeme nenese odpovědnost za jakékoli přepravní nebo celní zpoždění, protože to je mimo naši kontrolu.

Štítky: zobrazení y7 prime, huawei p30 pro, pouzdro pro huawei y6 2019 žlutá, pouzdro huawei mate 20 pro cestování, zobrazení trt lx1, kryty počest 9 lite silikonové pouzdro cat, pouzdro huawei l21, huawei lite p30, kryt huawei p9plus, huawei hol.

Parametry

Číslo Modelu Pro Huawei P30 Pro
Značka ipartsbuy
Kompatibilní Značka Huawei
Design BAR

Napsat recenzi

Hlasitost sluchátka Flex Kabel pro Huawei P30 Pro

Hlasitost sluchátka Flex Kabel pro Huawei P30 Pro

1. Hlasitost sluchátka flex kabel pro Huawei P30 Pro. 2. Vyměnit vaše rozbité, nebo nefunkční jeden s novou. 3. Každá položka byla zkontrolována a v dobrém stavu, před odesláním. 4. Zcela fit a práce. 5. Profesionální

Související produkty: