Mars Hydro TS 600W LED Světla Rostou pro Pokojové Rostliny, Zeleniny, Květin Nahradí HPS HID

Mars Hydro TS 600W LED Světla Rostou pro Pokojové Rostliny, Zeleniny, Květin Nahradí HPS HID

Nový produkt

1 879.26 Kč

4 698.26 Kč

-60%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Vezměte Prosím Na Vědomí,

EU kupující loď z DE skladu, s EU plug, místní duty free. RU kupující loď z RU skladu, s EU plug, místní duty free. USA(s Výjimkou Aljašky a Havaje) kupující loď od NÁS, s NÁMI plug, místní duty free. AU kupující loď z AU, AU plug, místní duty free. CA kupující Loď od CA, US zástrčka, místní duty free.

Specifikace TS 600 LED Grow Light

-Funkce: Sunlike Spectrum+SMD tech -Doporučujeme Krytí: 2'X2 pro veg, 1.5'x1.5' pro kvetoucí -Průměrný Výnos: 2.0 g/watt -OOP: 2.3 umol/j-Core NOMINÁLNÍ Hodnota:172.93 umols -Nahradit HID/MH: 150w, více na úsporu energie -Power draw(±10%): než 1,378/110v, 0.797/220v -Rozměry(L/W/H): 36 cm x 33 cm x 3,4 cm -Položka Cross Hmotnost: 2kg -Spektrum: Použití pro všechny fáze rostliny růst a kvetení. -(342pcs) Vysoká Intenzita nejnovější SMD čip. delší životnost -Amp Čerpat:Než 1,378/110v, 0.797/220v -světelný Výkon(±5%):12410 lumen@AC120V, 11465 lumen@AC240V -Úroveň Hluku: 0 DB -Vstupní Napětí: AC110-130V,220-240V-Život Hodnocení: 50000-100000hrs -Cetification: UL,RoHS,CE,SAA,PSE,100% Autentické Bezpečný zaručena! -3 Roky záruka pro USA/UK/CA/DE/EU/AU kupující +30 dní vrátit záruka

Funkce Mars Hydro TS 600 Led Grow Světlo lndoor Veg Květ

Úžasné Nahradit HPS a Vysoké PPFD(Vysoké OOP jako 2.3 umol/j ,Průměr roste jako výsledek 2.0 g/w), Funkce dovolit cenu s úsporou energie.TS Series může poskytnout vaše rostliny s Vysokou OOP hodnotu.Zatímco jeho průměrná cena na jednotku hustota je velmi levné. Ušetřit 70% energie ve srovnání s HPS/HID.Porazit HPS/HID a tradiční LED Světlo.Zahrnuje vhodné pokrytí,snadno nahradit HPS nebo se SCHOVAL.Vhodné pro Různé rostou stan. Úžasné Luminiscence A Diskrétní Balení luminiscence TS je podobný UKRYL je, aby vyhovovaly potřebám pěstitelů s HID světla dokonale.S revoluční SMD led technologie, aby se kvalita více stability,Kvalitní Led diody s osvědčenými Výsledky od Pěstitelů po celém Světě. Diskrétní balení, chránit své soukromí! Full Spectrum s 2019 nejnovější Populární bílé sunlike Spektra je To nový trend na trhu, používat sunlike spectrum led grow světlo, které by mohlo chránit vaše oči lépe, a získat dobrou úrodu. Mars Hydro TS světla dodat i par čtení a využít vynikající spektra, s cílem dosáhnout maximální fotosyntéza reakce.Nejlepší pro rychlý růst a vysoký výnos, a ujistěte se, vysoké THC ve sklizni. Úžasné Odvod Tepla, Bez hluku, Vhodné Teploty,Maximální Růst Vysoce kvalitní radiátory mohou účinně teplo lampy, jeho teplo je velmi nízká, pokud je použit. Takže lampa nepotřebuje ventilátor design.žádný fanoušek, aby žádný hluk, ale to TS má stejnou teplotu jako HID lampy,žádné starosti přehřátí. Kvalitní Díly-Ne Jelly Postavené,Bezpečné použití! Světlo projít Přísné normy jakosti. UL, CE, RoHS, SAA, PSE cetificate.Silnější závěsné sady jsou k dispozici pro snadnou instalaci. 100% Bezpečné použití, žádné riziko!žádný strach z požáru nebo bezpečnostní hrozbu,s dlouhou životností. Flexibilní Instalace tvar TS 600 metrů, může to oblek pro 1.5x1.5 ft oblasti velmi dobře. Poslední, ale ne nejméně.

Balíček Zahrnuje

-1 x TS 600 LED Grow Light -1 sada x Zdarma Ocelové závěsné soupravy.(Snadná instalace) -1 x Volný Napájecí kabel s Plug(US, EU, UK, AU, Japonsko Kanada plug)

Informace O Akciích

-Místního servisního střediska a skladu v USA/Kanada/AU/UK/DE/Rusko,Záruky a Kvalita jsou zaručeny. -Rychlé Místní Diskrétní Zásilky,Žádné zvyky, žádné daně,žádné DPH pro USA/Kanada/RU/UK/DE/AU kupující! -Osvědčení o plug:100% Bezpečné použití(UL,BS,DVE,DSP,PSE,Approvel). -Prosím, přečtěte si plné specifikace a věnovat pozornost k Moci čerpat místo výkonu před nákupem

Pomocí Tipů

Vezměte světlo po síra se používá a zcela odpařit. Udržovat stabilní napětí, aby nedošlo k poškození svítidla. Full Spectrum outout Ideální pro všechny fáze růstu rostlin, Kvetou a funguje dobře s vodní roztok, kultury a půda kultura. Hodnota PH :6.0~6.5 v půdě.5.7~6.0 v hydro/DWC.Méně živin méně vody. Více Cal a mag, než je obvyklé. 75°-85°F,s dostatkem vzduchu pro doplnění CO2.; Nevystavujte světla v prostředí, síry nebo kyseliny. Světlo není voda-důkaz. takže se nemusíte používat pod vodou prostředí.

OBCHOD, POLITIKA

Proč kupovat od nás? VŠECHNY položky jsou přímo z Mars Hydro továrna, která je led grow light výrobce od roku 2009, NE.1 LED grow světlo dodavatele.máme naše vlastní zkoumání, navrhování, vývoj,výrobu a testování tým pro podporu našich skvělých produktů. 100% autentické Mars Hydro led světlo. 100% Autentické Výrobce:Mars Hydro, značka, může být dobře známé, většina pěstitelů. Nicméně, oni nemusí znát název společnosti Mars je ve skutečnosti LG LED Solutions Limited. Záruka je záruka: 5 sklad+servis :USA/Kanada/EU/UK/AU skladu a servisního střediska.Místní rychlé Diskrétní doprava.Žádné zvyky.Žádné Dph.Po-prodejní servis záruku. Kvalita je zaručena:Všechny naše světla jsou postaveny s World-class LED čipy, s vysokou účinností ovladače, pokročilé fanoušky a upgrade hliníkové chlazení chladiče zajistit spolehlivost a bezpečnost.

Platby přijímáme platby přes PayPal pouze. Prosím provést platbu do 7 dnů na eBay se otevře NEZAPLACENÉ sporu v osmý den. Pokud to nepotřebujete, informujte nás prosím do 7 dnů.

Lodní USA/Kanada/NĚMECKO/velká BRITÁNIE/Rusko/AU skladu k dispozici. žádné vlastní daně a Dph jsou potřeba.Po. BOX Není Přijatelné.UPS/FedEx/CanadaPost/DHL/ RoyalMail/Jódlovat/AU Post se obvykle používá k odeslání. Máme loď denně pondělí - pátek. Všechny objednávky budou odeslány v rámci jednoho pracovního dne po zaplacení. Sledovací číslo bude nahrát na ebay do 24 hodin po odeslání. Běžně Doba Dodání: 2-7 pracovních dní pro Rusko/USA/UK/DE/AU/Kanada kupující z místního Skladu.2-8 pracovních dnů pro Evropské zákazníky. Kupující musí uhradit případné celní poplatky, pokud doprava je z Číny.Odlehlé Oblasti mohou účtovat další poštovné. Poštovné a balné sazba je pevná a nevratné.

Štítky: cob phyto, mars hydro kit, syn lampa, artifici květina, 150w grow led, rostou led, cob full spectrum led plant bílé, led, 300w růst lampa, flower skleníkových.

Parametry

Hmotnost 2KG
Typ Položky Světla Rostou
Značka MarsHydro
PAR 172.93 umol/s
Původ KN(Původu)
Délka 36cm
Zdroj Světla LED Žárovky
Funkce Sunlike Spektrum/ Žádný hluk
Materiál Těla Hliník
Záruka 3 roky
Místo Instalace Vnitřní
Napájecí Zdroj AC
Napětí 110-240V
Číslo Modelu TS 600
Aktuální Watt 99W±5%@AC240V
Nahradí HPS / HID 150w
Je Stmívatelné No
Pokrytí 1.5 ft x 1,5 ft = 45cm x 45cm
Šířka 33
Certifikace VDE

Napsat recenzi

Mars Hydro TS 600W LED Světla Rostou pro Pokojové Rostliny, Zeleniny, Květin Nahradí HPS HID

Mars Hydro TS 600W LED Světla Rostou pro Pokojové Rostliny, Zeleniny, Květin Nahradí HPS HID

Vezměte Prosím Na Vědomí, EU kupující loď z DE skladu, s EU plug, místní duty free. RU kupující loď z RU skladu, s EU plug, místní duty free. USA(s Výjimkou Aljašky a Havaje) kupující loď od NÁS, s NÁMI plug, místní duty free.

Související produkty: