300ks Nové M3 Matice Hex Matice Třídy Černý Nerez Uhlíkové Oceli Závit Matice Hex Nutsertstainless šrouby,hřebíky

300ks Nové M3 Matice Hex Matice Třídy Černý Nerez Uhlíkové Oceli Závit Matice Hex Nutsertstainless šrouby,hřebíky

Nový produkt

123.42 Kč

141.80 Kč

-12%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Tyto šrouby/matice jsou vyrobeny z uhlíkové oceli, která je odolná vůči rzi a korozi. Může být běžně používané v domácí a kancelářské spotřebiče,

dřevo, nábytek, opravy a vynálezy, rzi a odolné proti korozi. Životnímu prostředí, žádné znečištění, vysokou tvrdost.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemích)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

5. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku ve lhůtě, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

6. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

7. Jsme prodejce není odpovědný dovozního cla, kupující je odpovědný za to. Jakýkoli spor způsobil tím, že to je nesmyslné.

Pokud jste spokojeni s našimi produkty, Pls dejte nám 5 Hvězdiček

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby. Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům. My vám poskytne pozitivní zpětnou vazbu po obdržení platby. Pokud jste spokojeni s vaší položky, prosím, obraťte na náš Zákaznický Servis.

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Velkoobchod a pokles lodní dopravy jsou oba vítány.

Pro celý prodej, nabídneme slevu nebo zdarma expresní přepravy, které trvá jen 3-7 dny, aby se dospělo. Samozřejmě, čím více si objednáte, větší slevu získáte. Pro pokles lodní dopravy, můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace o nás, pokud byste chtěli.

Jak může sledovat?

Můžete sledovat vaši zásilku na následující webové stránky pomocí sledovací číslo.

Co mohu dělat, když nákup ochranu, čas se krátí?

Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí, prosím, kontaktujte nás a my vám může pomoci prodloužit. Takže vaše peníze nepůjdou na můj účet.

.

.

Štítky: set pračka, podložka, m2 pračka, klecová matice m6, nylonová podložka, nylon kroužek, m5 nylon podložka, klecová matice m5, vložit m3, matice.

Parametry

Typ matice/šrouby
Oringial Čína
DIY Ano
Materiál Uhlíkové Oceli
Číslo Modelu elektrické
Dodání Rychle
Kvalitní Dobrý
Tvar Jako obrázek
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Vlastní Ano
Značka WHUZF
Typ Jednotky KS

Napsat recenzi

300ks Nové M3 Matice Hex Matice Třídy Černý Nerez Uhlíkové Oceli Závit Matice Hex Nutsertstainless šrouby,hřebíky

300ks Nové M3 Matice Hex Matice Třídy Černý Nerez Uhlíkové Oceli Závit Matice Hex Nutsertstainless šrouby,hřebíky

Tyto šrouby/matice jsou vyrobeny z uhlíkové oceli, která je odolná vůči rzi a korozi. Může být běžně používané v domácí a kancelářské spotřebiče, dřevo, nábytek, opravy a vynálezy, rzi a odolné proti korozi. Životnímu

Související produkty: