1pár 4T Solární Konektor samec a samice T Pobočku Konektor použitý pro Solární modul paralelní připojení

1pár 4T Solární Konektor samec a samice T Pobočku Konektor použitý pro Solární modul paralelní připojení

Nový produkt

83.95 Kč

109.01 Kč

-22%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

1pár 4T Solární Konektor samec a samice T Pobočku Konektor použitý pro Solární modul paralelní připojení Vítejte na kontaktujte nás nyní a získejte naše nejnovější velkoobchodní ceník. Tyto jsou T Styl Pobočka Konektory, které jsou schváleny CE, TUV. Používají se k připojení několika solárních panelů nebo skupin solární panely spolu v solární oblasti, a obvykle se používá v paralelních aplikací. Funkce: -1 Pár (1 až 4) Solární Panel Kabel Konektory(jedna žena na tři muže (F/MMMM) a jeden samec a tři samice (M/FFFF) -Kompatibilní Solární konektor samec a samice -To mohou být použity v drsném prostředí, S vynikající odolnost proti stárnutí a UV odolnost -Vytvořil pečeť, design prachotěsné -Zatížení s velký proud a vysoké napětí -Rychlá a jednoduchá montáž, zpracování a jednoduché odstranění zátky bez pomoci jakékoliv další nástroj -Silná tažná síla schopnosti -Odolnost extra vysoké a nízké teploty a ohnivzdorné -Nižší kontaktní odpor -Vysoká proudová zatížitelnost Technické parametry: -Kabel specifikace: 4mm2(AWG12) -Jmenovitý Proud: 30A -Jmenovité napětí: 1000VDC -odpor Kontaktů: ≤0.2 mmΩ -Vodotěsný stupeň:IP67 -Flame třída: UL94-VO -Bezpečnostní Třída: 2 -Odejmutí síla: ≥50 N -Insertion force: ≤50 N -Izolační materiál: PPO + PA -Spojovací systém: krimpovací připojení-Teplotní rozsah: -40 centigrate ~ +90 centigrate -délka Kabelu: 31 cm Balení Obsahuje -1 Dvojice T Typ Solární Panel kabelové Konektory(1 Samec a 4 samice) PLATBA/DOPRAVA Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou Kupujícího odpovědnost . Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup. Vzdálené oblasti, kromě poplatku ( FedEx a DHL )

Vzdálené Oblasti, je definována jako poštovní kód, nebo v případě, psč, předměstí /města jméno, které je obtížné sloužit. Doručení na jednu z následujících post kódy a obcí přiláká Vzdálené Oblasti za poplatek.

Pro Import Express zásilky, vyzvednutí z jednoho stejného post kódy a obcí přiláká Vzdálené Oblasti za poplatek. Prosím odkazují na své služby, průvodce za poplatek částka v místní měně

ZÁRUKA KVALITY: CE certifikované. 100% QC před odesláním. Standardní 1 rok záruka na výrobek Záruka se bude týkat pouze položky, které jsou považovány za selhání při běžném použití. Náhodné poškození v důsledku environmentálních příčin nebo nesprávné použití a instalaci, nebude pokryta zárukou (ale stále provozuschopný), Kontaktujte nás přímo pro záležitosti týkající se záruky Kupující je zodpovědný za vrácení poštovné.

Štítky: mc4 konektory, 24 pin auto, mc3 mc4 konektor, aozbz led, mc4 konektor 6, konektor solární, anderson konektor, inr 18650 li lithium-iontových baterií, 4 mc4 konektor, sonata moinca.

Parametry

Značka Jesudom
Číslo Modelu Solární Konektor Typu T (1 až 4)

Napsat recenzi

1pár 4T Solární Konektor samec a samice T Pobočku Konektor použitý pro Solární modul paralelní připojení

1pár 4T Solární Konektor samec a samice T Pobočku Konektor použitý pro Solární modul paralelní připojení

1pár 4T Solární Konektor samec a samice T Pobočku Konektor použitý pro Solární modul paralelní připojení Vítejte na kontaktujte nás nyní a získejte naše nejnovější velkoobchodní ceník. Tyto jsou T Styl Pobočka Konektory, které jsou

Související produkty: