Angel pár Diamond Obraz plný náměstí Kamenů Diamond Výšivky Plné Zobrazení 5D DIY kolo diamond mozaika crystal malování

Angel pár Diamond Obraz plný náměstí Kamenů Diamond Výšivky Plné Zobrazení 5D DIY kolo diamond mozaika crystal malování

Nový produkt

100.03 Kč

178.76 Kč

-44%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Typ: DIY Diamantový Malování

Vrtací Části:100% Plné náměstí/kolo diamond výšivky Naše Výhoda:30% extra diamanty,lepší nástroje,válcované plátno s bublina pěny, rychlé dodání, 24 hodin zákaznický servis Naše výhody: Každý obraz má více barev, odpovídající diamond malování,lepší detaily a efekty Aplikace: domácí/hotel/kancelářské dekorace a dárkové Barva Množství: 30-45 Barvy Materiál: Náměstí/Kolo Pryskyřice Diamantové Obrázek velikost: Jakýkoli velikost může být přizpůsoben O Rám: Bez Rámu, Po dokončení potřebné pro přilnavost na místní koupit Rám Plátno Balíček: Roll up , Vyhnout se Záhyby Balíček Zahrnuje: Plný vrták diamond , potištěné látky, nástroje

poznámka: jako post pravidlo, max. délka zásilky nesmí přesáhnout 70 cm,musíme složit plátno, když krátké straně plátna překročit 70cm, pls, laskavě to pochopit.

Angel pár Diamond Obraz plný náměstí Kamenů Diamond Výšivky Plné Zobrazení 5D DIY kolo diamond mozaika crystal malování

plné náměstí /kolo diamond

volledige vierkante / ronde diamant полный квадрат / круглый алмаз

1. Viz srovnávací tabulka na plátně identifikovat každý diamant číslo a odpovídající tištěné číslo na plátně. 2. Vložte kulatý konec tečkování pero do tečkování cement (push těžké udržet cement v místě). 3. Použijte kulatý konec pera držet diamant a lehce stiskněte dolů k odstranění další cement. 4. Roztrhat částečné filmu a místo diamantu na plátně podle odpovídající číslo. 5. Pokud se budete držet diamant na špatné oblasti na obraze, odstranit diamond s pinzetou. 6. Po dokončení, lehce stiskněte dolů na diamanty s rukou nebo knihu, aby zajistily, že diamanty jsou pevně připojeny.

O Efekt:

Čím větší velikost, tím lepší efekt! Pokud je obraz je komplexní, malé velikosti, bude to velmi dobré! Pokud potřebujete velké velikosti žádné obrázky, prosím, kontaktujte nás!

FAQ

1.O zákaznický servis

Vážení kupující, Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, neváhejte nás kontaktovat. A my vám odpovíme do 24 hodin s výjimkou víkendů.pokud nejste spokojeni s naším produktem a služby, prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, pak se budeme snažit v našich silách vyřešit problémy a budete spokojeni.

2. O barevné rozdíly a velikost chyby

Vystřihnout,udělat,měření může způsobit, že velikost odchylky (plus a mínus 1-2cm kolísání),barevná aberace je vzhledem k monitorů,předpověď počasí,osvětlení a další faktory,Obrázky budou mít různé barvy v různých monitorech, ale to nemá vliv na vzhled obrazu,Prosím pochopit.

3. O Diamond Doplněk Služby

Máme 20-30% více diamantů za každý balíček, jsme se mají dobré kontroly kvality, pokud jste našli nedostatek diamanty,první zásilka je na nás.můžeme poslat zdarma. Jakékoli zásilky po tom, budete muset zaplatit za poštovné.Kontaktujte nás pomocí zprávy nebo trademanager.

4.o lodní dopravy,

obecně platí ,vyšleme tím, že www.eldomplus.cz dodací přepravní lhůta je 7-25 dní. Pokud chcete rychlé dodání,pls vybrat DHL nebo jiné express shipping.

Yao bo diamods malování obchod

DIY ruční vrtání - módní design, klasický nový výklad, mimořádnou chuť. Lesk glamour Snaha o dokonalost, kupce poskytnout vyšší úroveň služeb

Štítky: dvr kamera 7701cm, nejchladnější kostky ledu, večeři šaty dívky, karbid chameleon, vrták 20 palců, vrták 1 f 1mm, dvr kamery přední, dvr připojit kabel, vrtačka, baterie 1200.

Parametry

Sada Typ Ano
Použití Obrazy
nedokončené ne,musíš ručně
Oem přijímáme dropshipping,OEM
Vrták styl 100% cvičení , kompletní cvičení , plný vrták
Vkládání Oblasti Plné
Původ KN(Původu)
Formulář Jeden
Další Přizpůsobte si fotografie a obrázek
Diamanty 100% 5D plné náměstí/kolo diamanty/vrtačka/kámen
Vnější Obal PAPÍROVÝ SÁČEK
Vzor Typu Pár
Diamant Velikosti náměstí vrtačka
Typ Velkoobchod Ano(>50 Ks)
Rám No
Počet Barev 30-45
Plátno Způsob Balení Srolované
Diamantový Tvar Náměstí
O Cvičení 100% Plné náměstí/kolo vrtačka
Diamond Malování Prostor full diamond vyšívání,diamant malování
Materiál Pryskyřice
Výhodou Doprava Zdarma, Koupit Přímo Z Továrny
Styl Evropa
Název produktu Diamond Malování Cross Stitch
soupravy vnitřních detail pryskyřice částice, Základní tkaniny, Kresby,kleště,talíř
Podrobnosti Plné pryskyřice diamanty s obrázkem
Značka Yao Bo
customzied jakékoliv velikosti a obraz vlastní akceptovat

Napsat recenzi

Angel pár Diamond Obraz plný náměstí Kamenů Diamond Výšivky Plné Zobrazení 5D DIY kolo diamond mozaika crystal malování

Angel pár Diamond Obraz plný náměstí Kamenů Diamond Výšivky Plné Zobrazení 5D DIY kolo diamond mozaika crystal malování

Typ: DIY Diamantový Malování Vrtací Části:100% Plné náměstí/kolo diamond výšivky Naše Výhoda:30% extra diamanty,lepší nástroje,válcované plátno s bublina pěny, rychlé dodání, 24 hodin zákaznický servis Naše výhody: Každý

Související produkty: