Nádherné Květiny Zirkony Koruny Náhrdelník Náušnice šperky Svatební nevěsta vlasy Příslušenství ženy

Nádherné Květiny Zirkony Koruny Náhrdelník Náušnice šperky Svatební nevěsta vlasy Příslušenství ženy

Nový produkt

247.25 Kč

348.12 Kč

-28%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Koruna Hmotnost: 105 G

Asi 5CM Průměr asi 13,5 CM

První, Výrobek Konečné Barvy a Velikosti tak, aby Přednost v Naturáliích.

Všechny Naše Výrobky Všechny v-Druh Střelby, a Udržet Obraz o Pravosti, ale nevylučují Rozlišení Displeje, světlo a Některé Další Příčiny Chromatická Aberace, ale Obecně Rozdíl Není Příliš Velký. Natáčení, Když Potřeboval, aby Zobrazit Podrobnosti pro Všechny Vidět, Takže Obraz se Cítil Druh Potenciálně Daleko, prosím Kupující před Nákupem, Podívejte se na Popis Produktu a Velikost Zlatý Prášek Částice Jsou Zavedeny. Produkt Konečné Barvy a Velikosti tak, aby Přednost v Naturáliích.

Za druhé, Slitiny Šperky Jsou Ručně vyráběné, Takže Výrobek Bude Nevyhnutelně Některé Malé Nedostatky, Stejné Odrůdy Vzor, Nebo Velikost Bude Tam Nějaké Malé Rozdíly, Ty Jsou Normální. Slitiny Šperky Také Je To Proto, že Tyto Vady a Rozdíl Je Více s Jeho Jedinečné Kouzlo.

Tři, Současné dian xiao bu Přijmout Barva, Vzor, velikost a Další Aspekty Nepatrný Rozdíl a Produkt z Malé nedostatky, jako Problémy s Kvalitou Vrátit, ale Naše přijetí Těchto Otázkách, jako je Vrácení Zboží bez Důvodu Podmínek. Tak Dlouho, dokud nejste Spokojeni s Vám Může Být Nabídnuto, aby se vrátil, ale Pouze jako Neexistuje Žádný Důvod k Návratu, nemůže Být Použit jako Problémy s Kvalitou Vrátit.

Za čtvrté, na Vrácení Zboží bez Důvodu

Po Obdržení, Pokud nejste Spokojeni, Může Být Žádný Důvod k Návratu, jen Doufám, že Jste se Rozhodl Vrátit se přede Mnou Komunikovat, a Zkontrolujte, zda Je Možné Podniknout Kroky k Nápravě. Pokud Si Přesto se Rozhodl k Návratu, Prosím, Účtenku Dva Dny, během Nichž se nenosí, to Je Přísně Zakázáno, aby se Peeling,.

V Zásadě není Žádný Důvod Se Vrátit Dar se Zpět, Tam a Zpět Poštovné Dodání.

Pět, Číslo Výrobku, To Je Nevyhnutelné, Že Tam Bude Malé Množství Zboží Dočasně na Skladě, aby se Zabránilo Vás Přinést Zbytečné Problémy, Velké Množství z Nejlepších Zdarma ke Kontaktujte některého z Našich Služeb Zákazníkům po Natáčení.

Šest, Kupující Si Zboží po Třech Dnech od Platby, více než Tři Byly Obchodě Nemůže Být Zaručena pro Vás Udržet Produkt a Podporovat se Navzájem, Děkuji!

Sedm, Kupující Podepsat, Když se dostanete Balíček, Prosím, Ujistěte se, že tváří v Tvář Identifikace, Kontrola Zboží Přítomnost Nebo Nepřítomnost v Trvání Procesu Přepravy Ukradené. Jsou Přidány do Existující Zboží Jsou Ztracené, Poškozené, Prosím, nepodepisujte, Poprvé Dostat do Kontaktu se Mnou, Tak Můžu Být s Kurýrní Společnosti Nebo na Poště Diskutovat o Odškodnění, prosím, Znamení, Řekni Mi, až mi Něco uniká Nebo Poškození Produktu, takže Jsme Se a nebude Mít Žádnou Odpovědnost s Dodržování Alipay Transakce, Pravidla pro Zpracování)

Osm, pro Problémy s Kvalitou Výrobku, Zajistit Zpáteční dopravu (Doručení Třetí Den po Dni v)

Představení Společnosti:

Yiwu Jemné Bavlny Šperky Co., Ltd., Je Specializující se na Výrobu Svatební Čelenky, Svatební Koruna, Nevěsta Řetězy, manuální Korunu, Hand Made Vlasy Band a Další Produkty Společnosti, Má Kompletní a Vědecké Systém Řízení Kvality. Společnosti Lpění na "Zákazníka Důvěryhodnost Nadvládu myšlenky, dodržovat" Zákazníka "Princip pro Většinu Zákazníků, aby Poskytovaly Vysoce Kvalitní Služby. Vítejte na Návštěvu! Naše Společnost Vždy Dodržovat "Dodržovat špičkové Technologie, a Podporovat Průmysl Styl, Vysoká Kvalita, Podpora Průmyslové Civilizace," Účel, aby Pokračovat v "Loajalitu, Odpovědnost, Myšlení, inovativní" podnikatelského Ducha, Dodržovat "Lidi Orientovaný, Integrity První" Princip Služby Creed. V příštích Pěti Letech, Bude Společnost Dále Rozšiřovat Rozsah, aby Vytrvale Podporovat Inovace Řízení, ke Zvýšení Technické Lidé Pouze Investice v State-of-the-Art Technologie, Inovace, Posílit na University of Výrobu, učení a Výzkum, Šíři a Hloubku Spolupráce, a Aktivně Podporovat Značku Výstavby a Mezinárodní Vývoj, a Usilovat o to, aby se Stala Čína je Dobře-Známé Značky. Vítejte Přátelé ze Všech oblastí Života Přijde na Návštěvu, Poradenství a Obchodní Jednání.

Štítky: zlatá koruna jewellery set, dusit šperky set, jiyayi šperky set, cwwzircon šperky set, lenost šperky set, jaipurijské šperky set, gemston šperky set, makki šperky set, pánské šperky set, panter šperky set.

Parametry

Styl Dámské
Řetěz Styl yuan zhu lian
Typ Položky Šperky Sady
Značka SexeMara
Původ Zhejiang yiwu
Materiál SLITINY
Šperky Sady Typ Svatební Šperky Sady
Použitelné Příležitostech Svatební
Pohlaví ŽENY
Přívěsek Materiál SLITINY
Tvar\vzor ROSTLINA
Kovy Typ zinkové Slitiny
Vlastní Zpracování No
Obvod 51cm ()-80 cm (Včetně)
Jemné nebo Móda Módní
Zpracování Diamond
Nastavit kombinaci Náušnice + xiang shi
Balení Nezávislé Balení
Mozaika materiál Slitiny Umělé Drahokam/Semi-Drahé Kameny
Příležitosti Svatební

Napsat recenzi

Nádherné Květiny Zirkony Koruny Náhrdelník Náušnice šperky Svatební nevěsta vlasy Příslušenství ženy

Nádherné Květiny Zirkony Koruny Náhrdelník Náušnice šperky Svatební nevěsta vlasy Příslušenství ženy

Koruna Hmotnost: 105 G Asi 5CM Průměr asi 13,5 CM První, Výrobek Konečné Barvy a Velikosti tak, aby Přednost v Naturáliích. Všechny Naše Výrobky Všechny v-Druh Střelby, a Udržet Obraz o Pravosti, ale nevylučují Rozlišení

Související produkty: