Úsek Pohovka Kryt Moderní Pohovka Kryt, Elastické Tisk Pohovka Kryty Pro Obývací Pokoj Pohovka SA45099

Úsek Pohovka Kryt Moderní Pohovka Kryt, Elastické Tisk Pohovka Kryty Pro Obývací Pokoj Pohovka SA45099

Nový produkt

326.61 Kč

466.53 Kč

-29%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

podrobnosti o produktu

Balení Obsahuje:1ks sofa kryt Výrobku je pouze pohovka kryt, a to včetně polštář kryt.(Jednotková cena je pouze za 1ks pohovka kryt,nezahrnuje polštář kryt nebo jiné příslušenství,pokud chcete polštář kryt,musíte si je objednat zvlášť.) Velikost Naznačuje: prosím, změřit své pohovce patří područkami,pak vybrat velikost.Pokud nechcete měřit, patří loketní opěrky,pohovka krytí bude menší než vaše pohovka. · 1-místná, délka pohovka by měla být v rozmezí 90-140 cm · 2-místná, délka pohovky by měla být v 145-185 cm · 3-místná, Délka pohovky by měly být 190-230 cm · 4-sedačková, délka pohovky by měly být 235-300 cm Pro typ L nebo Rohu nebo sekční pohovka, která v kombinaci s 2 díly odděleně, je třeba objednat 2ks kryt pro něj. Velikost pokrytí bude záviset na délce AA, BB a CC linky. Například: Pokud AA=200 cm, BB=160 cm, pak byste měli jít pro 1 PC tří-sedačková pohovka kryt a 1 KS dvou-sedačková pohovka kryt. Naše pohovka vztahuje na pohovku, která tam je mezera,mezi sedadlo s opěradlem a loketní opěrka.(Prosím, ujistěte se, že vaše pohovka má hluboké mezery, aby skluzu pěny bary před nákupem.Naše pohovka kryt není vhodný pro pohovky s mělké mezery.) Použití: Tento základní potah štíty a chrání váš nábytek od skvrnám, opotřebení, aby se zabránilo jeho od získání zničil. To je skvělé pro domácnosti s domácími mazlíčky, nebo pro každého, kdo hledá ekonomické řešení pro ochranu nábytku.Dokonce si můžete koupit různé barvy a zdobí pohovku v závislosti na ročním období a nálady. Poznámky: 1、 Ruční měření, 1-3 chyba je přípustné,různé země mají různé velikosti,prosím, zkontrolujte si to, než si koupit. 2、 Vzhledem k dlouhé vzdálenosti, dopravní problém,produkt bude trochu složit,to možná není tak ploché jako obrázek ,ale dávka by neměla mít vliv na kvalitu a použití výrobku. 3、 Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory,obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Můžeme zaručit, že vzor je stejný, jak je znázorněno na fotografiích. 4、 Který nemůžete si vybrat z barevné tlačítko,prosím, kontaktujte nás. Varování: · nepoužívejte bělidla na mytí krytů · Prát s oděvy nebo šaty, které mají podobné barvy.

Štítky: krátké pohovka kryty, chlupatý muž, kabát kožešina holka, nákupní taška do kočárku, žlutá úsek pohovka kryt, úsek univerzální pohovka kryt, dekor pohovka kryty, salon pohovka kryty, vlasy pohovka kryty, stretch béžová pohovka kryt.

Parametry

vzor Plain Barvené
popis 3 kryt pro rohová sedací souprava
Značka Yimeis
Původ KN(Původu)
Velikost vhodné pro 99% pohovka
popis 2 potahy na křesla
Materiál Stretch tkaniny
Styl Moderní
Výroba Pohovka Kryt
popis 1 kryt pro obývací pokoj
Použitelné Pohovka Sekční Pohovka
barva 22 barev
Číslo Modelu SA45099
Vzor Typu Solidní
Popis 4 sedací soupravy

Napsat recenzi

Úsek Pohovka Kryt Moderní Pohovka Kryt, Elastické Tisk Pohovka Kryty Pro Obývací Pokoj Pohovka SA45099

Úsek Pohovka Kryt Moderní Pohovka Kryt, Elastické Tisk Pohovka Kryty Pro Obývací Pokoj Pohovka SA45099

podrobnosti o produktu Balení Obsahuje:1ks sofa kryt Výrobku je pouze pohovka kryt, a to včetně polštář kryt.(Jednotková cena je pouze za 1ks pohovka kryt,nezahrnuje polštář kryt nebo jiné příslušenství,pokud chcete polštář kryt,musíte

Související produkty: