Vardsafe VS688 Zadní Pohled Couvací Kamery pro Peugeot Partner, Citroen Berlingo Van (2008-2018)

Vardsafe VS688 Zadní Pohled Couvací Kamery pro Peugeot Partner, Citroen Berlingo Van (2008-2018)

Nový produkt

2 276.25 Kč

Hodnocení 

Více informací

Důležité 1: brzdová světla couvací kamera používá RCA konektor, který se hodí aftermarket monitory.

Brzdové světlo náhradní fotoaparát.Tato brzdová světla, reverzní fotoaparát je navržen tak, aby nahradit vaše stávající brzdové světlo pro snadné a tovární instalaci.

Horní senzor, 600 TV řádků .Na rozdíl od jiných prodejců, které používají levné CMOS, nicméně, naše Vardsafe záložní fotoaparát používá horní CMOS a má rozlišení 600TV řádků, což znamená, že můžete získat velmi dobré video obrazu.

Objektiv nastavitelný .Tento záložní objektiv Fotoaparátu může být změněn svisle, pokud budete potřebovat pro nejlepší pozorovací úhel.

12-24V široké napětí design ochrany.Většina vozů s pohonem na 12V, ale někdy je to skutečně běh vyšší než 12V.Za účelem ochrany fotoaparátu z kolísání napětí, je navržen s 12-24V.

100% vodotěsný.Zálohování fotoaparátu je zcela proti vlivům počasí s IP68 hodnocení.

RCA konektoru.Tento brzdové světlo, zálohování fotoaparát používá RCA konektor, který vyžaduje, aby vaše headunit má RCA vstup, nebo si můžete koupit monitor z nás pracovat v tomto fotoaparátu.

Vardsafe Produktu Obrázky :

V Krabici : 1 X brzdové světlo zadní kamera 1 X 10 metrů video prodlužovací kabel 1 X RCA adaptér 1 X napájecí kabel 1 X instalační sada 1 X manuál

Záruka a Podmínky A zaručujeme tento produkt proti vady materiálu po dobu jednoho (1) roku od data nákupu.Nejsme odpovědni za vady v tomto systému důsledkem zneužití, nesprávné instalace, poškození nebo mis-zpracování elektronických součástek.Nejsme zodpovědní za následné škody jakéhokoli druhu.

Vrácení a Vrátit Podmínky : přijímáme vrací pro výměnu nebo vrácení peněz, pokud produkt, který obdržíte, má vady v kvalitě nebo ne, jak je popsáno .Budete mít plnou náhradu, pokud vaše objednávka nedorazí do dodací lhůty slíbil nám.

Doprava : Máme loď po celém světě tím, DHL,FedEx,EMS,China Post a tak dále.prosím, kontaktujte nás, pokud pozemek nemá přijít do očekávanou dobu ,jsme vám pomůže sledovat to a dát vám spokojený odpověď.My JEN loď do vaší www.eldomplus.cz adresu ,prosím, ujistěte se, že vaše adresa v www.eldomplus.cz je uzavřeno s vaší doručovací adresu, než budete platit.

Zpětná vazba : Zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Usilujeme o 100% spokojenost zákazníka a vážíme si vaší pozitivní zpětnou vazbu.Prosím, kontaktujte nás a získejte lepší řešení, než si nechat neutrální nebo negativní zpětnou vazbu.

Kontaktujte nás : Prosím, kontaktujte nás, pokud máte jakýkoliv dotaz, nebo speciální požadavek .Chatovat s námi on-line prostřednictvím Obchodní Manažer nebo zanechat nám vzkaz oba k dispozici.

Jak si Vybrat Vysoce Kvalitní Zadní Kamera : CCD vs. CMOS Image Sensor dva typy obrazových snímačů, které jsou k dispozici pro zadní pohled (zálohování) kamerové systémy jsou CCD ("charge coupled device") a CMOS ("complementary metal oxide semiconductor").Typ snímače obrazu, že vaše zadní kamery systém používá, bude nejdůležitějším faktorem při určování kvality obrazu.Kromě celkové rozlišení, fotoaparát, který využívá CCD snímač bude poskytovat výrazně lepší snímky za velmi nízké a velmi jasných světelných podmínek

Ačkoli tam jsou některé přiměřeně vysoce kvalitní obrazové snímače CMOS, ne snímač CMOS obrazový snímač bude poskytovat kvalitní obraz, že CCD snímač bude poskytovat.Mnoho nižší cenu (a dražší) systémy používají levnější a horší obrazový snímač CMOS.

Možnost, měli byste vždy vybrat zadní kamera systém, který využívá vysoce kvalitní CCD senzor od známého výrobce.Sharp a Sony CCD senzory jsou nejlepší dostupné.

Drátová vs.Bezdrátové, Zatímco obraz vyrábí vysoce kvalitní bezdrátový systém může být v pořádku, když je vozidlo v klidu, každé bezdrátové zařízení (každý!) je náchylné na rušení, a to rušení bude ještě horší, když je vozidlo v pohybu.Protože bezdrátový systém přenáší obraz videa přes vzduch, místo toho, aby pomocí kabelu, tam může být nějaké rušení z různých zdrojů, včetně elektrické rušení, vysoký výkon rozhlasových a televizních vysílačů, a mnoho dalších zdrojů se setkal jak se vozidlo pohybuje.

Já osobně DŮRAZNĚ doporučuji drátový systém.Infračervené Noční Vidění To je pravděpodobně jedním z nejméně chápané funkce jsou k dispozici, a přesto, to je jedna z nejdůležitějších vlastností.Ačkoli vysoce kvalitní fotoaparát (především kvalitní CCD kamery) může poskytnout obraz pod širokou škálu světelných podmínek (včetně velmi nízkého osvětlení), to nemůže poskytnout jasný obraz v blízkosti nebo v úplné tmě.To je místo, kde infračervené noční vidění osvětlení Led (světlo emitující diody) přijít

Na vysoce kvalitní noční vidění vybavená kamera, infračervené Led automaticky zapne vždy, když je okolní (pozadí) světla klesne na úroveň, která je příliš nízká pro snímače obrazu produkovat vysoce kvalitní obraz.Infračervené Led diody pracují na frekvence světla, které je nad rámec lidského oka je schopnost vidět, ale na obrazový snímač v kameře je určený pro detekci tohoto světla, stejně jako viditelné světlo, které můžeme vidět.

Pozorovací Úhel Široký úhel kamery poskytují širší pozorovací úhel, a jsou obecně užitečnější. 120 stupňů nebo více, dává slušný výhled, ale menší úhly jsou stále užitečné, pokud je namontován centrálně.

Štítky: fotoaparát partnera, mi couvací kamera, Peugeot 206, c4 picasso, PARTNER, vlajka peugeot, berlingo fotoaparát, motorové pily partner, auto partner, berlingo.

Parametry

Vodotěsné Ano
Původ KN(Původu)
Délka Video Kabelu 10M
Rozlišení monitoru k dispozici 800x480
Shell Materiál Plastové
Vodicí Linky Ano
Značka Vardsafe
Zorný Úhel 120 stupňů
Noční Vidění Ano
Velikost monitoru k dispozici 7 palců, 4,3 palce a 5 palců
Napájecí Napětí 12-24V
Typ Fotoaparátu Brzdové světlo náhradní
Typ monitoru k dispozici OEM Monitor, clip-on, samostatný
Materiál Čočky Plast + Sklo
Drát nebo Bezdrátové Drát
Model výrobku Vardsafe VS688
TV Systém NTSC/PAL
obrazový Snímač Top CMOS
Typ Materiálu ABS
Vodotěsné hodnocení ip68
Typ Alarmu Vozidlo Zálohování Kamery

Napsat recenzi

Vardsafe VS688 Zadní Pohled Couvací Kamery pro Peugeot Partner, Citroen Berlingo Van (2008-2018)

Vardsafe VS688 Zadní Pohled Couvací Kamery pro Peugeot Partner, Citroen Berlingo Van (2008-2018)

Důležité 1: brzdová světla couvací kamera používá RCA konektor, který se hodí aftermarket monitory. Brzdové světlo náhradní fotoaparát.Tato brzdová světla, reverzní fotoaparát je navržen tak, aby nahradit vaše stávající brzdové

Související produkty: