4ks Rca Zamykání Zapojuje Audio Video Konektory

4ks Rca Zamykání Zapojuje Audio Video Konektory

Nový produkt

185.65 Kč

226.37 Kč

-17%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Tyto jsou 100% zbrusu nové autentické WBT-0144 (s pořadovými čísly) RCA konektory.Musíte je vidět na vlastní oči, aby skutečně svědkem jejich skutečnou krásu.Tyto jsou horní police konektory! 100% Zbrusu nový a vyrobené z vysoce kvalitní pozlacené pro maximální přenos signálu a odolnost Ubytovat kabel s drátem až do velikosti 8,8 mm průměru.Pájecí a šroubovací zamykání Zamykání RCA pro maximální spojení Zamykání uzemnění takže plug nepřijde volné barva:černá Materiál:kov velikost:6*5*3 cm Obsah Balení: 4*Uzamykací Zástrčka Pouze do výše obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Štítky: shell pryskyřice domů, shell noční lampa, adopce 4k nástroje, prstenec xsmax, shell telefon oreo, shell matbook 13, shell mac vody, prstenec lg g2, shell plnitelné.

Parametry

Původ KN(Původu)
Certifikace NIC

Napsat recenzi

4ks Rca Zamykání Zapojuje Audio Video Konektory

4ks Rca Zamykání Zapojuje Audio Video Konektory

Tyto jsou 100% zbrusu nové autentické WBT-0144 (s pořadovými čísly) RCA konektory.Musíte je vidět na vlastní oči, aby skutečně svědkem jejich skutečnou krásu.Tyto jsou horní police konektory! 100% Zbrusu nový a vyrobené z vysoce kvalitní

Související produkty: