100-260 cm Velký Medvídek Plyšové Hračky (Ne Plněné) Medvídek Kryt Plyšové Měkké Hračky Panenka Kryt Děti Dívky Dárek

100-260 cm Velký Medvídek Plyšové Hračky (Ne Plněné) Medvídek Kryt Plyšové Měkké Hračky Panenka Kryt Děti Dívky Dárek

Nový produkt

400.95 Kč

501.19 Kč

-20%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Pls prosím na vědomí, všechny plyšové hračky je pouze plyšové Kryt se můžete dostat z PP bavlna

umístění Naplnit to, Jako to může ušetřit Náklady na dopravu a ušetřit více peněz

děkuji moc

pro největší velikost, doporučujeme kupující udělat takhle.

Velikost:100 cm 130 cm 160 cm 200 cm 260 cm máme i jiné velikosti, pokud potřebujete, pls kontaktujte nás svobodně Množství: Jeden

pls vybrat, co chcete, velikost, díky

Produkt ukázal na obrázku je jeden v různých velikostech a prosím, neberte to jako velikost prodáváme. Skutečná barva výrobku může být trochu odlišný od obrazu ukázal, kvůli záběr úhel a světlo. Měření produktu je od vrcholu hlavy ke spodní části jeho nohy.

To je normální, tam je asi 3 až 5 cm chyba.

Prosím, kontaktujte nás, pokud chcete některý z nich

Prosím, Kontaktujte nás, pokud máte zájem o objednání hračky ve velkém množství. Dáváme ti své slovo, že budete mít lepší cenu, která je téměř stejné, jako by to mělo být v Číně. Jsme výrobce pro plyšové hračky a kvalita je zaručena. Prosím, koupit hračky jako dříve, jak můžete, pokud si je koupíte jako dárek pro Narozeniny, Valentýn, Vánoce, atd. Protože to obvykle trvá 20 až 30 Obchodních Dnů předtím, než se můžete dostat je.

Prosím, kontaktujte nás, pokud jste jsou umístěny v zemích, které jsou vyloučeny. To znamená, že kdokoliv na celém světě si mohou koupit naše hračky. Nebudeme vám dolů.

O Velikosti

Měření hračka je od vrcholu hlavy ke spodní části nohou, když hračky leží. To je přijatelné, že tam jsou 3 až 5 centimetrů chyby. Protože hračka je měkkost. Téměř každý druh hračky má diffrerent velikostí a obrázky jsme si ukázali výše, jsou hračky v různých velikostech. Podívejte se prosím na konkrétní velikost v popisu, nebo se můžete zeptat nás, pokud neznáte velikost. Prosím, neberte velikost hračky ukázal jako ten, který vás zajímá. Prosím, ujistěte se, že víte všechno.

O Barevné Stínování

Barva skutečné hračky mohou být trochu odlišné od těch, které ukázal v obrazech, protože z různých úhlů a různých kvalitních monitorů.

O Vrácení Vlny

Prosím, nedělejte si starosti, když jste příjem hračka najít nějaké malé vlny klesá. Je to šrot, který připevněn na těle hračky. Prosím, nepředpokládejte, že to je, protože problém s kvalitou hraček.

O balíčku

Všechny hračky jsou vakuově Balené vzhledem k velké velikosti z nich. Prosím, nebojte se, když jste jej obdržel, a najít to trochu menší, než velikost, kterou si. Hračka může mít vrásky na tom stejně. Můžete jen jitter to na chvíli a vystavit ji na slunci. A zjistíte, že je lepší než dříve.

O Mytí

Součástí Čištění

Součástí čištění při použití suchého hadříku (pokud je to nutné, kartáčování), použijte jemný čisticí prostředek se zaměřit na styl, jasné skvrny, pak suché.

Celé Čištění

ShippingThe objednané položky obvykle budou dodávány z Číny do 3 pracovních dnů letecky mail service poté, co byla platba potvrzena. Existuje jedna věc, kterou byste měli být opatrní, že budete dostávat položku in20-40 business dayswithout nějaké číslo skladby a je nezjistitelné a to buď při použití letecké poštovní služby. Slibujeme, plnou náhradu budou vyplaceny, pokud jste ještě neobdrželi to po 35 dnech od data, kdy jste si objednali.PoliciesWhat Kupující By Měl Vědět:

Vrácení peněz nemůže být dohodnuty následující podmínky:

1 Některé problémy vyplývající z kupujícího nedbalé čtení konkrétní popis položky, jako je barva, velikost.

2.Škody způsobené nevhodným zacházením.

3.Vrácení zboží bez udání důvodu.

4.Použité zboží, které byli schopni udělat druhý prodej.

5.Náhradu požadovali, bez vrácení zboží, za prvé.

B náhrada může být poskytnuta, pokud:

1.Kvalita nebo vady výrobku samotného, jako je design, výroba

2.Výrobek je funkční, ale kupující chce vrátit to a souhlasím s tím, aby si dovolit návrat nákladní. V této situaci, kupující musí kontaktujte nás a přiložte fotografii výrobku, za prvé ukázat dobrém stavu. Kupující by měl balíme pečlivě a řekněte nám sledovací číslo poté, co jsme se dohodli na návratu.Důrazně doporučujeme přečíst si popis položky pečlivě před nákupem, aby se zabránilo problémy pro nás oba, a ne vrátit z důvodu nákladné přepravy. Pokud máte, prosím, kontaktujte nás na prvním místě.FeedbackThank vám děkuji za vaše nákupy z našeho obchodu. Je nám ctí vám sloužit. Ať máte radost, zážitek z nakupování, jsme opustí vás stalo kladné zpětné vazby. A věříme, že bude mít takové štěstí, pokud jsme si youpositive a 5-hvězdičkový DSRas dobře.Pls kontaktujte nás svobodně, pokud máte nějaké problémy, dejte nám šanci, jak řešit problémy.

Štítky: kalhotky medvídky, l plyš, mha plushie, Disney, medvěd plyšový zajíček, velký plyšový medvěd, 7 pro zadní, velké plyšové, velká plyšová hračka, medvídek větší.

Parametry

Věkové Rozmezí > 3 roky starý
Funkce Plněné & Plyšové
Typ Položky Zvířata
Zvířata medvěd
Varování Udržovat oheň pryč
Číslo Modelu 95A
Typ Mobilní Telefon Řetězce/Seat
Téma medvěd
Náplň PP Bavlna
Původ KN(Původu)
Formulář medvěd
Pohlaví Unisex
Materiál Bavlna
Značka Meoot

Napsat recenzi

100-260 cm Velký Medvídek Plyšové Hračky (Ne Plněné) Medvídek Kryt Plyšové Měkké Hračky Panenka Kryt Děti Dívky Dárek

100-260 cm Velký Medvídek Plyšové Hračky (Ne Plněné) Medvídek Kryt Plyšové Měkké Hračky Panenka Kryt Děti Dívky Dárek

Pls prosím na vědomí, všechny plyšové hračky je pouze plyšové Kryt se můžete dostat z PP bavlna umístění Naplnit to, Jako to může ušetřit Náklady na dopravu a ušetřit více peněz děkuji moc pro největší velikost,

Související produkty: