WIFI Relé Modul ESP8266 IOT APLIKACE Ovladač 2-Kanál Pro Smart Home 12V

WIFI Relé Modul ESP8266 IOT APLIKACE Ovladač 2-Kanál Pro Smart Home 12V

Nový produkt

78.31 Kč

104.42 Kč

-25%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Popis:

12V dual WiFi relé modul používá ESP-01 jako WiFi modul a je kompatibilní s 8 bit MCU čipy. Pouze jednoduchý proces konfigurace může realizovat bezdrátové ovládání 2 relé pomocí mobilního telefonu APLIKACE v síti lan.

Funkce:

1>. Na palubě vysoký výkon mikroprocesoru STM8S103 a ESP-01 WiFi moduly

2>. Modul má 2 provozní režimy práce:

Režim 1: mobilní telefon je přímo připojen na Wi-fi modul.

Režim 2: mobilní telefony a WiFi moduly jsou vybaveny na routery současně

Další funkce: to může být také použit jako USB relé, když ESP-01 je vytáhl.

3>.Přenosová vzdálenost:

V otevřeném prostředí, maximální stabilní přenosová vzdálenost je 100 m, když je mobilní telefon je připojen na Wi-fi modul.

4>. Když WiFi modul a mobilní telefon se provádí na routeru ve stejné době, přenosová vzdálenost závisí na síle signálu z routeru.

5>. Použití Smartcongig technologie v mobilních telefonů na APP ESP-01 WiFi modul pro kompletní účtu a heslo, konfigurace, konfigurovat uživatelské jméno a heslo paměťové funkce.

6>. Palubní 12V, 10A//250V AC 10A//30V DC relé, které může být průběžně vytáhl na 100 tisíc krát, má dioda ochrana proti vybití, krátká doba odezvy.

7>. Rady pro výběr režimu a v reálném čase pracovní status indikátor.

8>. Vyhrazena UART debug rozhraní a STM8 PLAVAT program ke stažení rozhraní

Provozní pokyny:

Připravit následující nástroje před použitím:

12V/1A napájecí adaptér a APLIKACE "ESP Touch-Demo"

Krok 1: 12V/1A napájecí adaptér, pozitivní a negativní póly napájení jsou připojeny k V+ a V - modulu, resp.

Krok 2: Android mobilního terminálu instalace APLIKACE"Esp Touch-Dem ", pro první použití práce režim 2-ESP-01 modul konfigurace WiFi číslo účtu a heslo.

Krok 3: Android mobilního terminálu instalovat APLIKACI "Snadno TCP--20", TCP přenos nástroj, který se používá k odesílání relé ovládání instrukce. Klikněte na "PŘEPNOUT", a pak zadejte 2 ovládání relé pokyny a názvy a obsah (výuky formě HEX) šedé bloky v rozhraní.

Návod k použití dva provozní režimy a další funkce:

Provozní režim 1 (mobilní telefon namontován na ESP-01 modul) návod::

1>. Plug v ESP-01 modul, modul power up. O 4 sekundy později, zelené světlo se změnilo od zániku na 2 sekundy blikat. Popis konfigurace dokončena.

2>. AP hotspot signál zaslané mobilní telefon připojen k ESP--01 modulu.

3>. Otevře "EasyTCP--20" APP, a kliknutí na "CONNECT"". Po připojení je úspěšné, zelené světlo bliká pomalu od 2 sekund do normálu. Klikněte na šedé políčko odeslat pokyny k ovládání spínače relé.

Provozní režim 2(mobilní telefony a WiFi moduly jsou vybaveny na routery současně) instrukce:

1>. Zapojte ESP--01 modul, modul, energie, světlo, zelené světlo do pomalu blikat, pak stiskněte tlačítko S1 tlačítko pro přepnutí do režimu 2. Modré světlo, asi 1 minuty později do 0,5 S flash, což znamená čekání na "Esp Touch-Demo", "APLIKACE" pro jeho konfiguraci WiFi účtu a heslo.

2>. V této době, telefonní linky připojené k routeru. Otevřete "Esp Touch - Demo", "APLIKACE", zadejte heslo směrovače, klepněte na tlačítko "Potvrdit".

3>. Čeká na konfiguraci uspět, když APLIKACE zobrazí rozhraní ESP-01 IP (jako 192.168.0.189) adresu, což naznačuje, že ESP--01 modul úspěšně připojen k routeru, a automaticky pamatovat číslo účtu a heslo. Další režim vstupu 2 se automaticky připojí (asi 20-60 připojení).

Je důležité si uvědomit, že 192.168.0.189 IP adresa je dynamicky přidělena ESP-01 modul routeru. Adresa se může změnit po dalším zapnutí. Můžete vidět v reálném čase IP adresu ESP-01 modul v routeru v seznamu zařízení.

4>. Otevře "Snadné TCP--20" APP, a kliknutí na "PŘIPOJIT". Když je připojení úspěšné, zelené světlo bliká, od 2 sekund do normálu. Klikněte na šedé políčko odeslat pokyny k ovládání spínače relé.

Teplé tipy:

1>. Pro první čas pomocí konfigurace WIFI heslo čas by být trochu delší (asi 1 minuty). Po dokončení příště spustit konfigurační vyžaduje pouze 20 sekund může být automaticky připojen.

2>. Pokud chcete nahradit router, výpadky proudu mohou restart nebo stiskněte tlačítko S2 (stiskněte tlačítko S2 klíč odstraní předchozí paměti, WIFI, účet a heslo). V rámci Režimu 2 konfigurace ESP--01: Bezdrátové účtu a heslo.

3>. Router signál, když ESP--01 paměť je slabá nebo nevede k přerušení spojení v oblasti služeb, zelené světlo zhasne a zkuste se připojit automaticky. Klíčové v tomto procesu neplatné státu. Když zelené světlo na 2 sekundy a pomalu obnovit připojení, které má blikat.

4>. Režim 1 a režim 2 pouze tehdy, když zelené světlo na 2 sekundy a pomalu bliká nebo svítí tlačítko může být použit pro zbytek čipu, vlastní konfigurace, nebo čekat na proces konfigurace. Klíč je neplatný.

5>. ESP--01 a ESP--01 mít žádný časový limit mechanismus, mobilní telefon data z více než 6 minut, automaticky odpojit TCP. Poté klikněte na tlačítko "EasyTCP--20" APP v pravém horním rohu na tlačítko "PŘIPOJIT" znovu navázat spojení.

Specifikace:

Jmenovité Napětí: 12V

Velikost desky: 59x40mm/2.32x1.57"

Množství: 1 Ks

Poznámka:

Prosím, dovolte 1-3mm chyba vzhledem k ruční měření. pls ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Děkuji!!!

Žádný Maloobchodní Balíček

Balíček Zahrnuje:

Štítky: mjjc led controller, 8266, gsm relé přepínač, esp8266 7 relé, přizpůsobit wifi, nodemcu, 2 dolar zlato, plug inteligentní, esp8266 hodinky, ethernet powerline.

Parametry

Původ KN(Původu)
Typ Relé Modul
Certifikace NIC
Číslo Modelu 875F1AA700222

Napsat recenzi

WIFI Relé Modul ESP8266 IOT APLIKACE Ovladač 2-Kanál Pro Smart Home 12V

WIFI Relé Modul ESP8266 IOT APLIKACE Ovladač 2-Kanál Pro Smart Home 12V

Popis: 12V dual WiFi relé modul používá ESP-01 jako WiFi modul a je kompatibilní s 8 bit MCU čipy. Pouze jednoduchý proces konfigurace může realizovat bezdrátové ovládání 2 relé pomocí mobilního telefonu APLIKACE v síti lan. Funkce: 1>.

Související produkty: