UV Ozonu Lampa pro Domácnost Dezinfekční Lampa Osobní Cestování Sterilizátor UV Sanitizer Světla, UV Světla, Uv Lampy, Žárovky

UV Ozonu Lampa pro Domácnost Dezinfekční Lampa Osobní Cestování Sterilizátor UV Sanitizer Světla, UV Světla, Uv Lampy, Žárovky

Nový produkt

474.04 Kč

Hodnocení 

Více informací

Popis:

Funkce:

- Vysoce Kvalitní,Bydlení sloupec pro dobré odpor proti stlačení. Vhodný pro místnosti o ploše asi 15㎡,doporučená doba je 15 minut.

- S Ozonem,Micro-ozón, UV lampy, ozón má sterilizace, kromě formaldehydu zápachu a další funkce, a ozon je plyn, může zaplnit celý pokoj, bez vlivu překážky, dosáhnout žádný mrtvý úhel sterilizovat. Ozon obsahuje zvláštní vůni, která vyžaduje větrání, než dokončil.

- Účinnost,Vyrobené z křemenného materiálu, vlnové délce 254nm, dlouhá životnost, vysoká přenosová rychlost a lepší sterilizace efekt.

- Bezpečnost Na Prvním Místě!,Na třetí stupeň může být spuštěn na 15/20/30/40 minut a opožděn o 15 sekund, aby se zajistilo, že personál bezpečně odjet. Výkonné funkce dálkového ovládání umožňuje dálkové ovládání zdi; inteligentní lidské tělo snímací funkce design; ultrafialové světlo se automaticky vypne, když se blíží pracovní plochy, které brání děti, starší osoby a domácí zvířata před náhodným vstupem a způsobuje ultrafialové popáleniny!

- POZNÁMKA,Když germicidní lampa je zapnuta, prosím, opustit místo okamžitě používat a udržovat prostředí bez zvířat a rostlin. Nedívejte se přímo na germicidní zdroj světla. Absorbuje příliš mnoho ultrafialové světlo může způsobit podráždění pokožky a spojivek poškození.

JAK TO FUNGUJE:

Uv sterilizace je zničit molekulární struktury DNA (DNA) nebo RNA (ribonukleové kyseliny) v buňkách mikroorganismů pomocí vhodné vlnové délky ultrafialového záření k dosažení růstu a / nebo regenerační buněčné smrti. Ultrafialové dezinfekční technologie je založena na moderní anti-epidemiologie, medicína a photodynamics. Využívá speciálně navržen s vysokou účinností, vysokou intenzitou a dlouhou životnost UVC kapela uv světlo sterilizace a dezinfekce.

JAK POUŽÍVAT:

Místo uv lampa ve správné poloze, připojte napájení, odstraňte plastovou fólii z dálkového ovládání, a poté vyberte příslušnou pracovní dobu (15/30/60 minut), jak je požadováno. K dispozici bude 15 sekund zpoždění po spuštění, pak uv lampa začne fungovat.

WARINING:

1. Když germicidní lampa zapnuta, prosím, nechte okamžitě a udržet prostředí bez zvířat a rostlin.

2. Nedívejte se přímo na germicidní zdroj světla. Absorbuje příliš mnoho ultrafialové světlo může poškodit

Specifikace:

Materiál: ABS

Barva: Bílá

Napětí: 110V/220V

Výkon: 20W

UV Lampa: Vlnová délka 254nm

LED Nightligh tpower:5w

Ozón: Ano

Lampa Barva: Modrá

Hodí Se Pro: Přibl. 15㎡

Rozměry: 30x15x7cm

Délka kabelu: 150cm

Obsah Balení:

1X Dezinfekce zářivka,

1X Dálkové ovládání,

1X Manuál

Štítky: vyřezávané lampy, 15w uvc žárovky, kužel světlometu, uv, pochodeň uv, syn lampa, osvětlené lampou, lampa uv, cap led, uvc žárovka 40w.

Parametry

Podpora Dropshipping
Záruka 1
Světelný Tok /
Funkce 3 Přenosná Dobíjecí UV Germicidní Lampa
Značka oobest
Funkce 4 UVC Kapesní Sterilizátor Light Stick
Funkce Ozon Germicidní Ultrafialové Světlo
Číslo Modelu RE238413_01
Funkce 7 UV Ultrafialové Germicidní Dezinfekce Sterilizace Světlo
Funkce 8 Led Diody, Led Žárovky Ultrafialové Lampy Uv Sterilizátor Světlo
Funkce 6 Přenosný Uv Sterilizátor Dezinfekce Lampa
Color Temp(K) 110k
Původ KN(Původu)
Průměrná Životnost (hod) 50000
Certifikace CQC
Napětí 220V
Funkce 5 Ultrafialové Germicidní Dezinfekce Světlo
Funkce 1 Dezinfekce Držet LED Sterilizátor Hůlka UV Germicidní Lampa
Funkce 9 UV 20W Ozonu Germicidní Světlo Ultrafialové Sterilizační Lampa

Napsat recenzi

UV Ozonu Lampa pro Domácnost Dezinfekční Lampa Osobní Cestování Sterilizátor UV Sanitizer Světla, UV Světla, Uv Lampy, Žárovky

UV Ozonu Lampa pro Domácnost Dezinfekční Lampa Osobní Cestování Sterilizátor UV Sanitizer Světla, UV Světla, Uv Lampy, Žárovky

Popis: Funkce: - Vysoce Kvalitní,Bydlení sloupec pro dobré odpor proti stlačení. Vhodný pro místnosti o ploše asi 15㎡,doporučená doba je 15 minut. - S Ozonem,Micro-ozón, UV lampy, ozón má sterilizace, kromě formaldehydu

Související produkty: