Hezký postrach Silnic, Opravy Doprava Zdarma Žehlička na podložce Oblečení Motocyklu Custom patch

Hezký postrach Silnic, Opravy Doprava Zdarma Žehlička na podložce Oblečení Motocyklu Custom patch

Nový produkt

304.89 Kč

Hodnocení 

Více informací

Hezký postrach Silnic, Opravy Doprava Zdarma Žehlička na podložce Oblečení Motocyklu Custom patch Velikost je asi 13.9 cm široké Bílé keprové tkaniny s železem na podporu a 100%emb 1. V důsledku světla a obrazovky rozdíl, položka barva může mírně lišit od obrázků. 2. Prosím, aby 0.1-0.5 cm rozdíly vzhledem k ruční měření. 3. Děkuji vám za vaše laskavé pochopení.

Styl Patch - Vyšívaný Žehlička Na - Aktivuje Teplem - Vysoce Kvalitní

Jak Železo skvrny na vašem oblečení? 1. Vyjměte výšivky patch a oblečení, tašky nebo klobouky, které se bude žehlit.A ten Žehlička na připraven. 2. Čistá část, která se bude žehlit.dát náplast na pravé části oblečení nebo tašky.Strana s podporou tepla těsnění na díly přímo. 3. Po žehlička je teplota dostane 150 stupňů, žehlit patche na sílu dopředu a dozadu asi 15-25 sekund. 4. Po asi 15 munites, když se ukáže, colod, zkontrolujte, zda je pevná, pokud ne, zkuste to znovu ve stejném procesu.Doprava a Platba:

Budeme vybírat nejvhodnější způsob, jak pro přepravu opravy, pokud nás necháte být.Pokud máte jakýkoliv požadavek, pls, dejte nám laskavě vědět.

Výšivky patche bude loď do 1-15 pracovních dnů, jakmile jste zaplatili.

Doprava zdarma servis u produktů tím, China Air Post.Normálně to dorazí vaše doručovací adresa v rámci 7-20 dnů.Pokud potřebujete rychlejší dodání, můžete si vybrat DHL, EMS, UPS nebo Fedex, ale budete muset zaplatit za dodatečné přepravní náklady.

Zpětná vazba:

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Pls opustit pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste uspokojit naše výrobky, služby.Pokud produkty nejsou dobré, jak jste očekávali, pls laskavě kontaktujte nás nejprve před odjezdem komentář.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit problém a dostat své spokojenosti.

Díky za vaši podporu a pochopení, velmi si ceníme.

Štítky: black panther patch, hot rod patch, fotbal patch, fabric patch racing, patch na suchý zip, jordan patch, doprava zdarma položek za dolar, vlastní název patch, korálky motocykl patch, punk proužek.

Parametry

Vyšívaná tkanina Bílé Keprové Tkaniny
Logo Patch Barvy Ukazuje Jako Obrázek
Vyšívané Záplaty Styl Motocykl Biker Patch
Číslo Modelu L170823-1
Technics Vyšívané
Vyšívané Patch Jméno HEZKÝ POSTRACH SILNIC, Opravy
Funkce Eco-Friendly
Typ Produktu Opravy
Nástroje Typu Opravy
Opravy Zálohování Styl Žehlička na / Šít Na Podložce
Velikost Size is about 13.9cm wide
Styl Žehlička-Na
Značka mc1931
Vyšívané Záplaty velikosti Velikost je asi 13.9 cm široké
Opravy Doprava Zdarma Ano, doprava zdarma

Napsat recenzi

Hezký postrach Silnic, Opravy Doprava Zdarma Žehlička na podložce Oblečení Motocyklu Custom patch

Hezký postrach Silnic, Opravy Doprava Zdarma Žehlička na podložce Oblečení Motocyklu Custom patch

Hezký postrach Silnic, Opravy Doprava Zdarma Žehlička na podložce Oblečení Motocyklu Custom patch Velikost je asi 13.9 cm široké Bílé keprové tkaniny s železem na podporu a 100%emb 1. V důsledku světla a obrazovky rozdíl, položka barva může

Související produkty: