178DB Super Hlasitý Klakson 12V Dual Trubka Elektronicky Řízené Klakson Kompresor pro Náklaďák, Loď, Motocykl Vozidlo

178DB Super Hlasitý Klakson 12V Dual Trubka Elektronicky Řízené Klakson Kompresor pro Náklaďák, Loď, Motocykl Vozidlo

Nový produkt

631.92 Kč

1 003.01 Kč

-36%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Popis Akustického tlaku: 178dB Materiál: ABS Typ: Multi-tone & Claxon Rohy Napětí: 12V Funkce:

- Přímo připojen k napájení může být použit.

- Tento produkt je použitelný pro všechna vozidla a lodě s zdroj vzduchu zařízení.

- Roh zdroj vzduchu by měl být zaveden přímo z válců pro lepší kvalitu zvuku, válce musí být neustále vypustit vodu, aby vliv na životnost elektromagnetického ventilu.

- Zvučný kvality, dálkový přenos.

- Vysoká citlivost a dlouhou životnost. Pracovní Tlak: 0.3 - 0,9 Mpa, 0.42 - 0.68 Mpa Rozsah Teplot Přizpůsobení: - 40 + 80 ℃ Životnost: Více než 100.000 krát Proud: 5A Ráže: 90 MM Air Horn Barva: Stříbrná Kompresor Barva: Stříbrná Společný Problém Natáčení Klakson:

- Klakson je zařízení, často používané v řízení. Pokud horn selže, bude to nepohodlné jízdy. Když roh je stisknuto tlačítko na volantu nebo jiné pozice, proud z baterie bude proudit přes smyčku na elektromagnetické cívky relé houkačky. Když elektromagnetické cívky přitáhne relé pohybující se kontaktní spínač zavřít, proud bude proudit na roh. Elektrický proud způsobí, že elektromagnet uvnitř roh do práce, což způsobuje vibrační membrána vibrovat a produkovat zvuk.

- V mnoha problémů, s reproduktorem, problém je obvykle chyba reproduktoru sám. Zvláště, tam jsou některé vady v montážní poloze horn navrhl některé vozy. Když prší, je snadné, aby se roh mokrý od deště, způsobují škody na roh. Můžete odkazovat na následující kroky, když dojde k selhání.Někdy nezvoní spínač houkačky, pokud horn někdy prsten, někdy nezvoní, je spínač houkačky vnitřní kontakt není dobré, některé je také roh sám problém.

- Skřípavý zvuk je většinou kvůli špatný kontakt zástrčky, zejména každý kontakt kolem řídící disk, který je snadno se nosí vzhledem k častému použití.

- Nejprve zkontrolovat pojistky, jestli to pojistky, pak odpojit klakson plug a s použitím multimetru změřte, zda existuje elektrické energie, když je stisknutý spínač houkačky. Pokud není elektřina, podívejte se na roh kabelového svazku a relé. Pokud je elektřina, to je problém roh sám. V této době, můžete také zkusit nastavit seřizovací matici na roh, aby zjistil, jestli to může znít. Pokud to stále nevypadá, budete muset nahradit roh. Místo Použití: Auta / Nákladní auta / Lodě / Motocykly / Vozidla Poznámka:

- Žádné Instalační Návod v Ceně, profesionální instalace je doporučeno.

- Tento kit může vyžadovat další díly, jako jsou elektroinstalace, relé, přepínače, a hardware.

- Každé zařízení je vlastní v závislosti na aplikaci. Produkt Hmotnost: 751 G / 26.49 Oz Rozměry Výrobku (L*W*H): 240*210*85 MM / 9.45*8.27*3.35 Cm Hmotnost Balení: 878.0 G / 30.97 Oz Balení Rozměry (L*W*H): 245*215*90 MM / 9.65*8.46*3.54 Cm Maloobchodní Balení: Ano, Blistr Balení Balení obsahuje 2 x Houkačka 1 x Příslušenství 1 x Kompresor

Štítky: air horn motocykl, 12v vzduchový kompresor, klakson hlasitý, claxon 12v koe, roh, audi air horn, dual klakson 12v, roh kamionu, profesionální trubka, tlumič výfuku na skútr.

Parametry

Původ KN(Původu)
Značka NoEnName_Null
Typ Materiálu ABS
Speciální Funkce NIC
Typ Položky Multi-tone & Claxon Rohy

Napsat recenzi

178DB Super Hlasitý Klakson 12V Dual Trubka Elektronicky Řízené Klakson Kompresor pro Náklaďák, Loď, Motocykl Vozidlo

178DB Super Hlasitý Klakson 12V Dual Trubka Elektronicky Řízené Klakson Kompresor pro Náklaďák, Loď, Motocykl Vozidlo

Popis Akustického tlaku: 178dB Materiál: ABS Typ: Multi-tone & Claxon Rohy Napětí: 12V Funkce: - Přímo připojen k napájení může být použit. - Tento produkt je použitelný pro všechna vozidla a lodě s zdroj vzduchu zařízení. -

Související produkty: