AMYAMY Šavlová Pila Adaptér Pro Elektrické Vrtačky Připevnění Nože DIY Řezací Kovové Nářadí Příslušenství

AMYAMY Šavlová Pila Adaptér Pro Elektrické Vrtačky Připevnění Nože DIY Řezací Kovové Nářadí Příslušenství

Nový produkt

554.24 Kč

923.66 Kč

-39%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Vlastnosti: - Vhodné pro dřevo, kov řezání. - Ergonomické madlo, které je velmi pohodlné a bezpečnější pro přepravu. - Bezpečnost řezání, účinně zlepšit efektivitu vaší práce, pohodlné použití. - Tato elektrická pila adaptér změnil elektrickou vrtačku do šavlová pila. Je ideální na dřevo a kov pro řezání. Obsah balení: 1 x Šavlová Pila Adaptér 3 x Pístových pilové kotouče 1 x Rukojeť Poznámky: 1. Ruční měření, prosím, aby 1 ~ 3mm chyba,děkuji. 2. Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Zaručujeme, že styl je stejný, jak je znázorněno na obrázku.

Věnujte pozornost: Prosím, sledovat vaše zásilky z www.17track.com Pokud tam je nějaké zpoždění vaší objednávky, prosím, zeptejte se mě, obnovit / prodloužit, aby před vámi otevřít spor. Díky moc! Vezměte prosím na vědomí, vaše celé jméno a kompletní adresu, nebo dokonce balík bude vrácen. To je velmi důležité pro ruské! Pokud si nejste jisti, jakou velikost byste si měli vybrat, prosím, řekněte mi vaše výška a hmotnost a další měření, pokud budete vědět, tak, že vám poradí nejlepší velikost

Budeme se snažit v našich silách pomoci naše zákazníky, aby se minimalizovalo riziko placení daní. Jako naše zkušenosti, 95% zboží může dosáhnout bez daně, ale nejsme odpovědni za JAKÉKOLIV dovozní daně a celní zpoždění. Pokud zásilka vrátí zpět k nám kvůli kupujícího odmítnutí platit výše uvedené poplatky, nebudeme znovu odeslat pozemku, dokud kupující kompletní těchto poplatků a zaplatit . Pokud si vyberete DHL třeba platit daně, pak prosím platit daně. budeme neodpovídá žádné daně. Pokud nesouhlasíte, prosím, místo pořadí. Prosím, pochopení a odpuštění . díky!!!

Jsme neustále držet přesvědčení: Zákazník je Bůh ,servis je na prvním místě! pouze usilovat o 5 hvězd pozitivní zpětnou vazbu a bude se snažit v našich silách, aby nabídnout ty nejlepší služby pro naše zákazníky. Pokud máte nějaký problém, o produktu, nebo nakupování v našem obchodě.prosím, neváhejte a kontaktujte nás e-mailem nebo www.eldomplus.cz zprávu,Budeme nabízet naše nejlepší služby a vyřešit problém co nejdříve. Pracovní doba: pondělí-pátek (09:00-18:00 GMT+8, US Pacific čas 18:00-03:00 ) necháme pozitivní zpětnou vazbu na všechny zákazníky obvykle . Podporovat zdravé Ali společenství, doufáme, že se vám bude dělat totéž pro nás. 1) Pokud máte jakékoliv nespokojenosti, uveďte, prosím, nám příležitost vyřešit problém před odjezdem nám negativní zpětnou vazbu, 2) Jsme si jisti, že tam je vždy řešení, a jsme si nechci špatnou zpětnou vazbu, jak končí. 3) Nejlepší sleva za laskavé. Vaše spokojenost je vždy náš cíl. 1) Platba musí být dokončena do 3 dnů, nebo bude zrušena automaticky. 2) Prosím, být jisti, že vaše platba je bezpečně uchovává www.eldomplus.cz, dokud potvrzení o příjmu zboží. 3) s cílem chránit jak kupující a prodávající, www.eldomplus.cz potřeba 8-24 hodin pro ověření platby. Pak objednávky bude odesláno do 3 pracovních dnů (kromě víkendů a svátků) jakmile je platba je vymazána.

Štítky: rotor tool, vrták stavební příslušenství, dual viděl, elektro nářadí dřevo, flexibilní zobrazení videa, vrták na nehty, nářadí, elektrické nářadí, 60mm diamantový pilový kotouč, bench vrtačka, Auto opravy nástroj.

Parametry

Materiál ABS+Ocel
Značka AMYAMY
barva modrá
DIY Dodávky Zpracování dřeva
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu LX-095

Napsat recenzi

AMYAMY Šavlová Pila Adaptér Pro Elektrické Vrtačky Připevnění Nože DIY Řezací Kovové Nářadí Příslušenství

AMYAMY Šavlová Pila Adaptér Pro Elektrické Vrtačky Připevnění Nože DIY Řezací Kovové Nářadí Příslušenství

Vlastnosti: - Vhodné pro dřevo, kov řezání. - Ergonomické madlo, které je velmi pohodlné a bezpečnější pro přepravu. - Bezpečnost řezání, účinně zlepšit efektivitu vaší práce, pohodlné použití. - Tato elektrická pila adaptér

Související produkty: