10-key Dálkové Ovládání Baterie Poháněl Auto Navigace Bezpečnost Jízdy Snadné Instalaci Multi-funkční Bezdrátový Volant Tlačítko

10-key Dálkové Ovládání Baterie Poháněl Auto Navigace Bezpečnost Jízdy Snadné Instalaci Multi-funkční Bezdrátový Volant Tlačítko

Nový produkt

402.00 Kč

528.97 Kč

-24%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Popis:

Multi-funkční světelný volantu řadič, noční světlo se vypne, když světlo je vypnuto.

Tento multi-funkční regulátor je univerzální, nemusíte odstranit virgin volantu řadič, aby to fungovalo.

Integrované obloukové konstrukce s vysoce elastické fixační pás, může být flexibilně instalován spolu volant, jak se vám líbí, praktické a užitečné, aby bezpečnost při jízdě.

Touch design, malé vesmírné povolání, nemá vliv na volant kryt, můžete dosáhnout přepínání mezi různými funkcemi jednoduše stisknutím tlačítka.

Dvojí směr bezdrátové conmmuting, smart probudit, praktický a snadno ovladatelný.

Upozornění: Každá značka navigace učení rozhraní je jiný, v závislosti na aktuální situaci.

Specifikace:

Název Položky: Bezdrátové Volantu Tlačítko

Materiál: ABS, PC

Barva: Černá

Světelný Zdroj: LED

Baterie: 2ks x CR2032 knoflíková Baterie

Velikost: Cca 8.5x3.5 cm (L x W)

Aplikace: Universal Fit

Obsah Balení:

1set x Volantu Tlačítko

Poznámka:

1. Konverze: 1 cm=0.39 inch / 1inch=2.54 cm

2. V důsledku světla a obrazovky rozdíl, položka barva může mírně lišit od obrázků.

3. Prosím, aby nepatrná odchylka pro měření dat a ujistěte se, že vám nevadí, že před objednáním.

4. Způsob Připojení:

(1) Otevřete nastavení navigace.

(2) Zadejte navigace, ovládání na volantu rozhraní učení.

(3) Stiskněte odpovídající tlačítka na rozhraní se začít učit.

(4) Stisknutím tlačítek na knoflíku regulátoru.

(5) Klepněte na tlačítko a uložit po učení.

5. Přijímač a cooresponding připojení linky:

BÍLÁ čára připojit k Key1; ZELENÉ lince připojit se k Klíč2; ČERNÁ čára připojit na zemnící vedení, ČERVENÁ čára připojit k ACC nabíječka 12+, HNĚDÁ VEDL drát připojit k světlometů drátu.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

1. Máte 7 dní na nás obrátit a 60 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.

Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.eldomplus.cz!

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Štítky: adaptér ovládání na volantu, man tga, corolla dálkové ovládání na volantu, řídit kolo, regulátor univerzální auto volant, denon remote control originální, auto dálkové ovládání na volantu, kia ráno volant, optra pomocí tlačítek na volantu, multi volant.

Parametry

Původ KN(Původu)
Značka Woopower
Materiál ABS a PC
Název Modelu MRH 8H65

Napsat recenzi

10-key Dálkové Ovládání Baterie Poháněl Auto Navigace Bezpečnost Jízdy Snadné Instalaci Multi-funkční Bezdrátový Volant Tlačítko

10-key Dálkové Ovládání Baterie Poháněl Auto Navigace Bezpečnost Jízdy Snadné Instalaci Multi-funkční Bezdrátový Volant Tlačítko

Popis: Multi-funkční světelný volantu řadič, noční světlo se vypne, když světlo je vypnuto. Tento multi-funkční regulátor je univerzální, nemusíte odstranit virgin volantu řadič, aby to fungovalo. Integrované obloukové

Související produkty: