Vousy Gel Lak

Vousy Gel Lak

Nový produkt

190.24 Kč

Hodnocení 

Více informací

KONCEPCE MUŽI Šedá Barva Vlasů Restaurátor je speciální produkt pro maskování šedé vlasy, je určen k obnovení přirozené odstíny depigmentované vlasy.Tento produkt umožňuje skrýt první šediny nebo snížení o 40-60%, při zachování zcela přirozený vzhled vlasů, které se objeví barevné.Tento produkt je založen na principu přirozené re-pigmentaci šedé vlasy.Složení: Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Aminomethyl Propanol, Síran Amonný, Triethanolamin, Ceteareth-23, Ethoxydiglycol, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl-Palmitát, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Sodium Metasilicate, erythrobát Sodný, Siřičitan Sodný, Natrium-Lauryl-Sulfát, Parfum, Limonen, p-Fenylendiamin, N,N-Bis(2-Hydroxyethyl)-p-Fenylendiamin Sulfát, 4-Chlororesorcinol, Toluen-2,5-Diamin-Sulfát.Způsob použití: 1. Přečtěte si návod pečlivě před použitím Barvy Opravy pro šedé vlasy.Doporučujeme provádět test citlivosti před použitím s cílem vyloučit výskyt alergických reakcí. 2. Použít Šedou Barvu na Vlasy Oprava na čistou, mírně vlhké vlasy, rovnoměrně distribuovat po celé délce vlasů (v případě přetření použít Šedou Barvu na Vlasy Opravit, aby se opět obnovily kořeny pouze). 3. Doba expozice je 15-30 minut. 4. Na konci doby držení, důkladně opláchněte zbytky výrobku s teplou vodou. 5. V nepřítomnosti Oxidační Emulze, například, když se aplikuje na doma, barva vlasů se objeví během 2-3 dnů, když jsou vystaveny vzduchu.Jako výsledek, barva dosáhne nasycení.

Štítky: balzám na vousy, vousy sprej, na vousy a knír, vousy černé, vousy pro, barvení vlasů muži, vousy pero, vousy barva, vousy tužka, vousy styl.

Parametry

Původ RU(Původu)
Typ Položky Barva Vlasů
NET WT 0.06
Značka koncept
Složka Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Aminomethyl Propanol, Ammoni
Množství 300

Napsat recenzi

Vousy Gel Lak

Vousy Gel Lak

KONCEPCE MUŽI Šedá Barva Vlasů Restaurátor je speciální produkt pro maskování šedé vlasy, je určen k obnovení přirozené odstíny depigmentované vlasy.Tento produkt umožňuje skrýt první šediny nebo snížení o 40-60%, při zachování

Související produkty: