Eyeskey 10x32 Camping Cestování pěší Turistika Binokulární Rozsah pozorování Ptáků Vodotěsné Noční Vidění Dalekohled Telescopio Verrekijker

Eyeskey 10x32 Camping Cestování pěší Turistika Binokulární Rozsah pozorování Ptáků Vodotěsné Noční Vidění Dalekohled Telescopio Verrekijker

Nový produkt

1 963.84 Kč

3 273.20 Kč

-40%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

10X32 ZVĚTŠENÍ - Viz objekty 10X blíž, s křišťálově čistým dosahem. 32mm PLNĚ MULTI-COATED ČOČKY - Zvýšení propustnosti světla umožňují, aby co nejvíce světla pro nejlepší zážitek ze sledování.ROOF PRISM KONSTRUKCE - aerodynamický tvar a trvanlivost.BAK-4 HRANOLY - Optimalizovat propustnost světla.WATERPROOF A FOGPROOF - Nitogen utěsněné tělo pro vodotěsný a mlha důkaz ochranu v každém počasí a každém prostředí.TWIST-UP EYECUPS - Nastavitelný oční šálky, které twist nahoru a dolů pro pohodlné prohlížení s nebo bez brýlí.CENTRUM ZAMĚŘENÍ KOLO - Upraví zaostření obou binokulární sudy ve stejnou dobu.PRAVÉ OKO DIOPTRIE - Upraví o rozdíly v uživatelském oči.Nachází se na pravém okuláru.GUMOVÉ ARMORIN - Poskytuje bezpečné, non-skluzu rukojeť a odolný vnější ochrany.STATIV ADAPTABILNÍ - Kompatibilní s stativ adaptér, který umožňuje použití na stativ nebo na okno auta držák (Stativ není součástí balení).DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA - to Vše Eyeskey Optika výrobky byly na které se vztahuje Omezená Doživotní Záruka.

Zvětšení

10x

Průměr objektivu

32mm

Prism

Bak4,střešní

Povlak

Plně Multi-Coated

Počet objektivu

6 skupin po 8 ks

Zorné pole

304 metrů/1000yds

Pole úhel

5.8°

Výstupní pupila

3.2 mm

Exit úlevu

14mm

V blízkosti zaostřovací vzdálenost

2m

Vodotěsné

Ano/Plněné dusíkem

Rozměry

128x121x47mm

Hmotnost

599g

Přijímáme alipay zde.

Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

1.Když si objednáte,prosím, vyberte způsob dopravy a zaplatit za objednávky včetně expediční poplatek.Budeme odeslání zboží do 1-2 pracovních dnů, jakmile vaše platba je dokončena.

2.Nezaručujeme dodání času na všech mezinárodních zásilek v důsledku celní odbavení čas v různých zemích,které mohou ovlivnit kontrolu účinnosti produktů.Vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky,makléřských poplatků,cel a daní,pro dovoz do vaší země.Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání.Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku.

3.Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně,a kupující jsou odpovědné za cel.

1.Spokojenost zákazníka je vždy naší NEJVYŠŠÍ Prioritou.

2.Nabízíme 30-ti denní návratové politiky na všechny položky.

3.Vrácené zboží musí být v původním a nepoužitém stavu,kompletní, se všemi díly,doplňky,a originální balení.

4.Expediční poplatek je nevratný, a kupující je odpovědný za návrat přepravní náklady,pokud nesprávné položky odeslány.

5.Můžeme jen zvládnout za vás po obdržení vrácení zboží v původu, stavu,Prosím, kontaktujte nás před vrátit.

6.Jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň je povinností KUPUJÍCÍHO.

7.Pokud narazíte na nějaké problémy, o ničem,prosím, neváhejte a pošlete nám poptávku a my uděláme naše nejlepší, aby vám pomohou vyřešit problém.Pokud tam je nějaká nespokojenost,prosím, také, neváhejte a dejte nám vědět, dát nám druhou šanci.

Prosím, kontaktujte nás včas.

1.Nabízíme 3-měsíc zdarma náhradní.Kupující může požádat o výměnu do 30 dnů od obdržení výrobku.Kupující by měl vrátit výrobek v původním nám podmínky a měly by nést náklady na dopravu pro návrat.

2.Poskytujeme i 5 let bez údržby.Kupující by měl vrátit výrobek v původním nám podmínky a měly by nést náklady na dopravu pro návrat.Pokud jakákoli část, je povinen nahradit,kupující by měl také uhradit náklady části, které mají být nahrazeny.

3.Před vrácením zboží,prosím, potvrdit zpáteční adresu a logistické metody u nás.Poté, co jste dát položky do logistické společnosti,pošlete nám, prosím, sledovací číslo.Jakmile obdržíme položky,budeme opravit nebo vyměnit co NEJDŘÍVE.

1.Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

2.Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb,prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám nejlepší služby.

Štítky: pilotní hodinky, m1 pušky působnosti, falešný tlumič, monokulární dalekohled pro noční vidění, dítě dalekohled, binokulární profesionální, ar působnosti noční vidění, t3 bezdrátové, kompas eyeskey, bird hodinky ženy.

Parametry

Značka EYESKEY
M/1000M 101m
Rozměry 5*4.7*1.8 v
Průměr Čočky 32mm
Systém Ostření centrum
Vodotěsné 1m / 30min
Typ Dalekohled
Číslo Modelu M1-1032Q
Hmotnost 599g
Objektiv Povlak Plně Multi-Coated
Zvětšení 10x
Prism Typ Bak-4, Střešní
barva černá

Napsat recenzi

Eyeskey 10x32 Camping Cestování pěší Turistika Binokulární Rozsah pozorování Ptáků Vodotěsné Noční Vidění Dalekohled Telescopio Verrekijker

Eyeskey 10x32 Camping Cestování pěší Turistika Binokulární Rozsah pozorování Ptáků Vodotěsné Noční Vidění Dalekohled Telescopio Verrekijker

10X32 ZVĚTŠENÍ - Viz objekty 10X blíž, s křišťálově čistým dosahem. 32mm PLNĚ MULTI-COATED ČOČKY - Zvýšení propustnosti světla umožňují, aby co nejvíce světla pro nejlepší zážitek ze sledování.ROOF PRISM KONSTRUKCE - aerodynamický

Související produkty: