Brazilský Tělo Vlna Vlasy Tkát Svazky Přírodní Barva Drby Lidské Vlasy tkaní 3/4 Kousky 8-28 Palcový Remy Vlasy, Prodloužení

Brazilský Tělo Vlna Vlasy Tkát Svazky Přírodní Barva Drby Lidské Vlasy tkaní 3/4 Kousky 8-28 Palcový Remy Vlasy, Prodloužení

Nový produkt

838.87 Kč

1 906.62 Kč

-56%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Naše Uzavření nebo Čelní je delší o 3 cm než u jiných prodejců v stejné délky . viz měření níže uvedené fotografie: například: 14 palců krajka čelní například: 16 palců krajky uzavření Drby Vlasy, aby se s vámi zúčastnit všech důležitých období: Narozeniny / Svatba / Těhotná / Maturitní / Cestování 1.Značka:

Drby Vlasy 2. Typ Vlasů:

Brazilské Vlasy/Peruánský Vlasy/Malajské Vlasy Svazky Jednat 3. Vlasy Množství:

To může kryt hlavy asi 3-4 svazky Lidské Vlasy 4. Balení :

S krásnou tašku balíčku pěkný dárek 5. Délka Vlasů :

8-28" palcový lidské vlasy svazky 6. Vlasy Hmotnost:

100g za svazek 7. Barva Vlasů :

Přírodní barva černá ,#2,#4, mohou být barvené a bělené 8.Kvalita:

Žádné prolévání , bez spleti, tlustý končí, pravda, na délku 9.Funkce:

100% Lidské Vlasy Tkát Svazky,Lidské Vlasy Rozšíření 10.Služby:

Alespoň jeden rok při správné péči 11.Doprava:

doprava zdarma do celého světa ,a poslat do 24 hodin po zaplacení 12.Přizpůsobení :

OEM/ODM Balíček Přijmout Pokles lodní dopravy Délka (cm) Délka (cm) Jedna Standardní Hlavy (paquets) 8" 20 cm 2 10" 25 cm 2 12" 30 cm 2 14" 35 cm 3 16" - 40 cm 3 18" 45 cm 4 20" 50 cm 4 22" 55 cm 4 24" 60 cm 4 26" 65 cm 4 28" - 70 cm 4-5 30" 75 cm 4-5

·Úsek uzavření nebo čelní straigfht a pak použít pravidlo pro měření z horní krajky na vlasy koncích střední části(nejdelší část) FAQ Q1:Čisté vazby a přírodní vlasy samostatně?

Mytí vaše přírodní vlasy jednou týdně a mytí tkát dvakrát za měsíc by měla být dostatečná ve většině případů.. Q2:Dostat všechny existující zamotání z vašich vlasů?

Pomocí Magic Hřeben nebo prsty, získat nějaké háčky z vašich vlasů. Vlnitý vlasy mohou být notoricky známý, když dojde k zamotání, tak jemně vyhlazování to je nutné pro správné čištění. Začněte od kořínků na vrcholu hlavy, a jemně kartáč směrem dolů. Ujistěte se, že udržet čištění v relativně plynulém pohybu; tímto způsobem budete minimalizovat riziko zamotání. Q3:Dát své vlasy opláchněte teplou?

Nalévání teplou vodou, na hlavu a na rozloučenou si vlasy od středu, aby bylo snadné identifikovat útkové nitě (jednotlivé části vazba) ve vlasech. Tímto způsobem, budete mít jednodušší čas se snaží zjistit, které části vaší hlavy byste měli být zaměřené na. Q4:Dát své vlasy šampon?

Vazby mají tendenci potřebují více pozornosti a pečlivostí než je vaše přírodní vlasy, jako, že to není, že pravidelně dodáváno se stejnou oleje z pokožky hlavy. Rub některé z vašich oblíbených šampon do pokožky hlavy; od tam, můžete postupně dráždit vazba s šamponem, hladil ji směrem dolů. Q5: Přidat nějaký kondicionér na vlasy po šamponu?

Tam je dobrá šance, že by použití kondicionér po šamponu jako součást nějaké vlasy rutina, protože vlasy splétá nejsou přirozeně s olejem nicméně, kondicionér se stává, že mnohem více důležité. Použít to stejným způsobem, jako jste to udělali s kondicionérem, počínaje od vrcholu, a aplikovat ji směrem dolů. Q6: tipy pro péči o Vlasy, aby vlasy dobrém stavu?

když vlasy je téměř na mokré ,použijte fén a velký Modelování Hřeben (nebo s Vlasy Válečky) společně na vlnité vlasy, aby se styl, který chcete ,takže poté, co vlasy suché ,vlnité bude mnohem větší a krásnější .pak dal Esenciální olej a Elastin, na vlasy, aby vlnité styl trvat déle.

Štítky: rozšíření kadeře, slo paruka, fumi vlasy, lidské vlasy bundlls, brazilský volné vlna, brazilský tělo vlna vody svazky, tinashe vlasy bundels, jedno balení tkát, vínové vlasy kus, rozšíření kia.

Parametry

Vlasy Útek Stroj Double Weft
Textura Tělo Vlna
Lidské Typ Vlasů Brazilské Vlasy
Značka drby
Zásilka Doprava Zdarma
Typ Rozšíření Vlasy Tkaní
Délka can be customized 30 inch bundles
Země Brazilské Vlasy Tkát Svazky
Vhodné Umírá Barvy mohou být barvené #27 barva
Typ tělo vlna vlasy, prodloužení
Materiál Lidské Vlasy Tkát
Materiál Třídy Remy Vlasy
Nejdelší Vlasy Poměru >=5%
Může Být Permed Ano

Napsat recenzi

Brazilský Tělo Vlna Vlasy Tkát Svazky Přírodní Barva Drby Lidské Vlasy tkaní 3/4 Kousky 8-28 Palcový Remy Vlasy, Prodloužení

Brazilský Tělo Vlna Vlasy Tkát Svazky Přírodní Barva Drby Lidské Vlasy tkaní 3/4 Kousky 8-28 Palcový Remy Vlasy, Prodloužení

Naše Uzavření nebo Čelní je delší o 3 cm než u jiných prodejců v stejné délky . viz měření níže uvedené fotografie: například: 14 palců krajka čelní například: 16 palců krajky uzavření Drby Vlasy, aby se s vámi zúčastnit všech

Související produkty: