Detroit: Stát se Člověkem Connor a KARA Bionic Uniformy Cosplay Kostým Pro muže a Ženy Halloween Kostýmy, Obleky Oblečení

Detroit: Stát se Člověkem Connor a KARA Bionic Uniformy Cosplay Kostým Pro muže a Ženy Halloween Kostýmy, Obleky Oblečení

Nový produkt

1 251.94 Kč

Hodnocení 

Více informací

Charakter: Detroit: Stát se Člověkem Connor a KARA

Položky: Cosplay kostým Connora Plné Sady : Kabát+Tričko+Kalhoty+Kravatu KARA Plné Sady : Kabát+Kalhoty

Důležité poznamenat: Prosím, řekněte nám, sdělte nám své měření: 1. výška 2. hmotnost 3. poprsí 4. pas 5. hip (v cm nebo inch)

O Produktu:

Velikost: prosím zkontrolujte naše velikost grafu chear před cílem. a prosím, uvést, že velikosti grafu může mít 1-3cm chyba vzhledem k měření metodu, pokud nevíte jakou velikost zvolit, kontaktujte nás, prosím, doporučíme vám správnou velikost.

Barva: skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od obrázků ukázal na výpis, způsobené mnoha faktory, jako je jas vašeho monitoru a jas světla.

O Dodání:

1. Prosím, zanechte správné telefonní číslo a správnou adresu při vyplňování svého kupce informace.

2. To bude trvat několik dní, balení zboží, adresu a dostat se na poštu(my vám tak rychle jak je to možné), po které budeme vyplnit sledovací číslo, můžete si ho najít ve své podrobnosti objednávky.

3. Naše možnosti dopravy pouze pro referenční, můžeme si vybrat expresní přepravní cesty za vaši objednávku, prosím, uvědomte.

4. Pokud v důsledku kupující důvodu, včetně'refuse podepsat pro balíček "nebo" odmítnout platit daň "nebo" kupující země post důvod, "" a tak dále, kupující mají k provedení všech ztratit. jsme na starosti, pokud resposnsibility zboží opustila Čínu hladce, jakmile zboží opustí Čínu, pak kupující bude mít na starosti veškerou zodpovědnost.

5. Pokud máte nějaké další žádosti, prosím, kontaktujte nás, odpovíme vám do 24 hodin v době, kdy rozdíl mezi námi.

Po-prodejní Servis:

Přepravní problémy: Pokud nechcete dostávat váš produkt, prosím, kontaktujte nás, budeme kontaktovat přepravní společnost, aby vám pomohl najít vaši zásilku, v případě, že zásilka byla ztracena, budeme vám znovu odeslat nebo vrácení peněz.

Problémy s kvalitou: pokud výrobek, který jste obdrželi mají problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás a pošlete nám fotografie výrobků, poté, co jsme zkontrolujte, zda fotografie, pokud tam jsou problémy s kvalitou, jsme vám částečně náhrady jako náhrady nebo se můžete vrátit a dostat plnou náhradu.(návrat expediční poplatek hradí kupující.)

Accessries problémy: pokud výrobek, který jste obdrželi, má chybějící části, prosím, kontaktujte nás, budeme znovu odeslat chybějící část.

Výměna: nabízíme návratu pro změnu služby, pokud se vám nelíbí, barvu nebo velikost nesedí, prosím, kontaktujte nás, dáme vám naši adresu, můžete poslat jej zpět, poté, co ji obdržíme, zašleme vám rozdílu barvy nebo velikosti, a informovat vás nové číslo pro sledování, vrátit a znovu expediční poplatek hradí.

Zpětná vazba:

Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité, pokud jste spokojeni s naším produktem, prosím, nechte 5-hvězdičkový pozitivní zpětnou vazbu, pokud nejste datisfied o tom, co jste obdrželi, prosím, kontaktujte nás za prvé, můžeme-li vyřešit tento problém, aby jste spokojen, díky.

Štítky: yoshiko, anim cosplay, MUŽI, rk800, rem cosplay set, connor cosplay, halloween mužského, detroit becom lidské, connor detroit, bryan.

Parametry

Název Oddělení Dospělé
Materiál Syntetické
Typ Zdroje anime
Pohlaví Unisex
Číslo Modelu CYW
Znaky Connor a KARA
Speciální Použití Kostýmy
Komponenty Kalhoty
Typ Položky Sady

Napsat recenzi

Detroit: Stát se Člověkem Connor a KARA Bionic Uniformy Cosplay Kostým Pro muže a Ženy Halloween Kostýmy, Obleky Oblečení

Detroit: Stát se Člověkem Connor a KARA Bionic Uniformy Cosplay Kostým Pro muže a Ženy Halloween Kostýmy, Obleky Oblečení

Charakter: Detroit: Stát se Člověkem Connor a KARA Položky: Cosplay kostým Connora Plné Sady : Kabát+Tričko+Kalhoty+Kravatu KARA Plné Sady : Kabát+Kalhoty Důležité poznamenat: Prosím, řekněte nám, sdělte nám své měření:

Související produkty: