2020 NOVÉ Venkovní Mění Stan Koupání Stan Přenosné Soukromí Kempování Stanu Stan Sprcha šatny Pro Venkovní pěší Turistika Cestování

2020 NOVÉ Venkovní Mění Stan Koupání Stan Přenosné Soukromí Kempování Stanu Stan Sprcha šatny Pro Venkovní pěší Turistika Cestování

Nový produkt

766.62 Kč

1 419.84 Kč

-46%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Nadrozměrné venkovní oblékání stanu vana stan koupání model koupání model mění, sprcha jednoduché přenosné mobilní toaleta rybářský stan

Body:

1、Vysoká Kvalita: Tento sprchový stan je vyroben z 210D poly-oxford povlak tkaniny, a to je vodotěsný, odolný proti roztržení, olej-důkaz a nečistoty-odolné.To je stíněný s vinyl povlakem, což UPF 50+ UV ochranu.O rámu-Přijetí anti-rez, malování technologie, tyče sekcí.Navlečené spolu s silný drát, ostatní jsou elastické šňůry.Železité rám je dostatečně robustní, aby držet 3 & 4 litrů.

2、Prostorné Místo: plná velikost 63*63*94.4 palce při skládání je 25*6.29*6.29. Super oblékání stanu mít na jakýkoli výlet nebo v nouzové situaci.Tento perfektní a prostorný sprchový kout stan vám poskytne vysokou úroveň osobní zkušenosti.

3、Vynikající Větrání: ok horní design a velký oboustranný zip vstup poskytuje 360-stupňové větrání pro lepší odvod tělesného tepla a zápachu.Mesh horní poskytuje jak větrání a výhled na oblohu.

4、Odolné proti Opotřebení: Kompaktní skládací velikost, aby to musí být snadno přenosné, je dodáván s 1 podložce, aby se vaše nohy od získání špinavé při sprchování. 4 guylines a 4 kolíky poskytují extra stabilitu při větrném počasí.Uvnitř kapes pro telefony, tablety a další.Háček na kabát, tašku, atd. PE podlaha udržuje prostor a věci čisté.Odolné proti opotřebení trubice ochrana na spodní hranu, aby bylo trvanlivé.

5、Univerzální Použití: Ať už jste na pláži, v kempu, v foto studio, taneční třídy nebo všude tam, kde se ocitnete, tento stan poskytuje ideální soukromý prostor pro změnu, sprcha, použít toaletu, a další.

Vlastnosti:

Tento přenosný stan je skvělý způsob, aby se soukromý útulek pro wc nebo změna oblečení, a je navržen na pláži, v zahradě nebo v kempu.

Vyroben z vysoce kvalitního nepromokavého polyesterového materiálu a porcelánu železa.Silné tyče a kovové kolíky a větruodolný lana může poskytnout stabilitu ve větrných podmínkách.

To může být složen do tašky, pro vás velmi snadné, aby se ven, a ideální pro obchodní výstavy, oblečení prodejci se stánky na ulici, spravedlivé, atd.

Ok okna pro dobré větrání a odpuzování hmyzu; vnitřní systém windows lze sklopit nahoru nebo dolů pro různé použití.

Dno stanu je odnímatelná, snadno ovladatelný a snadno se čistí.Tropiko nabízí větší soukromí, aby zdobit.

Velká kapsa na zip dveře pro pohodlný přístup.

Kapsa pro uložení drobných předmětů, jako jsou klíče, toaletní papír, atd.

Specifikace:

Materiál: polyesterová tkanina

Rozložil Velikost: cca 160 * 160 * 240 cm/62.99*62.99*94.45 palec

Položka Hmotnost: cca 5000g.

Velikost balení: 64* 16 * 16cm/25.20*6.30*6.30 palce cca.

Seznam Balíčků:

1* Stan Tělo

1* Horní Kryt

1 * Podlahové Rohože

4 * Pole

4 * Peg

4 * Lano

1 * Skladovací Vak

Podmíněná je bezpečné pro kupující a prodávající, doporučujeme vám vybrat Podmíněná,podporuje Kreditní karty,Peníze bookers, Visa, Master card, Western union atd. Platba by měla být dokončena do 7 dnů, pokud máte jakýkoliv problém, prosím, zprávu mi.

My jen loď na potvrdil adresu.Prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa je správná, než nákup.

Všechny objednávky budou odeslány do 1-4 pracovních dnů po potvrzení platby.

Zásilku China Post Air Mail je pro zboží pod 2kg.Obvykle to bude trvat 25-45 pracovních dní(v některých zemích může být mnohem delší).

Pokud potřebujete zboží naléhavě, prosím, kontaktujte nás a platit za DHL/Fedex/Aramex atd.

1. Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň.

2. Slíbili jsme, že 60 dnů přijet do většiny zemí a 90 dní pro Brazílii, prosím, nepoužívejte otevřený spor do doby, kdy kupující ochrany končí, pokud jste neobdrželi vaši objednávku.

3. Jakékoliv kvality proble, prosím, nejprve kontaktujte nás před otevřít spor, jsme vám nejlepší řešení.

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.

Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.

Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

Štítky: kamp kempování stanu, altán stan, sprcha solární, stan toaleta, stan proti komárům, tábor venkovní stan, sauna, pěší turistika příslušenství děti, venkovní stan, tábor, stan, cestování.

Parametry

Tyč Materiál Žehlička
Vrstvy Dvakrát
Tkanina Další
Číslo Modelu Přenosný Stan Soukromí
Materiál Polyesterové Tkaniny
Styl venkovní
Hmotnost Položky 5000g approx.
Vnější Stan Nepromokavý Index 1000-1500 mm
Oblast viz podrobnosti
Typ 1 - 2 Osoby Stan
Sezóna Letní Stan
Typ Budovy Konstrukce na Základě potřeby
Drop shipping Podpora
Počet Uživatelů jeden
Struktura Další
Spodní Nepromokavé Index 1000-1500 mm

Napsat recenzi

2020 NOVÉ Venkovní Mění Stan Koupání Stan Přenosné Soukromí Kempování Stanu Stan Sprcha šatny Pro Venkovní pěší Turistika Cestování

2020 NOVÉ Venkovní Mění Stan Koupání Stan Přenosné Soukromí Kempování Stanu Stan Sprcha šatny Pro Venkovní pěší Turistika Cestování

Nadrozměrné venkovní oblékání stanu vana stan koupání model koupání model mění, sprcha jednoduché přenosné mobilní toaleta rybářský stan Body: 1、Vysoká Kvalita: Tento sprchový stan je vyroben z 210D poly-oxford povlak

Související produkty: