NOVÉ Ammeltz Yoko Yoko (Vůně Méně) 80 ml * 4 Láhve

NOVÉ Ammeltz Yoko Yoko (Vůně Méně) 80 ml * 4 Láhve

Nový produkt

1 010.11 Kč

1 188.24 Kč

-14%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

NOVÉ Ammeltz Yoko Yoko Antiphlogistic A Analgetické Kapaliny

Účinný při Bolesti Ramene a Svalová Ztuhlost bez Zápachu Tento nově formulovány NOVÉ AMMELTZ YOKO YOKO obsahuje Benzyl Nikotinát a Vanillylamide Nonylate jako aktivní složka. To zmírňuje rameno ztuhlost a svalové bolesti. Nová formule se podařilo zbavit se silný zápach. Ty, kteří byli starosti o to před a ostatní, kteří jsou citliví na pach nyní mohou tuto účinnost bez obav. Láhev byla dále upravena pro snadnější manipulaci a aplikaci. Jeho krk je ohnutý tak, gumovou krytku může dokonale oslovit všechny postižené části těla, i na zadní a/nebo kyčle, které slouží k být obtížné části, které mají být použity. Můžete použít vhodné množství je ve velmi hladkým způsobem. Silnější efekt bude indukované z použití kapaliny po sprše nebo při pocení, to je normální účinek kapaliny na postižené části. Pokud máte pocit, nadměrné brnění, umyjte se mýdlem a dát na teplé ručník, aby zmírnit stimulační účinek.

Hong Kong Verze, dodávány z Hong Kongu.

NOVÉ AMMELTZ TOKO YOKO KAPALINY HONG KONG DROG REG. NE.HK-42348 K dispozici v 82ml a 48ml VYROBENO V JAPONSKU

Štítky: yoko, disgaea, krém vaginy, gurren lagann, krém na hemeroidy, Odpor 470r, gurren lagann-yoko, bang sen, sexy konvice, hrnec sexy.

Parametry

Značka FGHGF
Původ JP(Původu)
Aplikace Tělo
Číslo Modelu kobayashi

Napsat recenzi

NOVÉ Ammeltz Yoko Yoko (Vůně Méně) 80 ml * 4 Láhve

NOVÉ Ammeltz Yoko Yoko (Vůně Méně) 80 ml * 4 Láhve

NOVÉ Ammeltz Yoko Yoko Antiphlogistic A Analgetické Kapaliny Účinný při Bolesti Ramene a Svalová Ztuhlost bez Zápachu Tento nově formulovány NOVÉ AMMELTZ YOKO YOKO obsahuje Benzyl Nikotinát a Vanillylamide Nonylate jako aktivní složka.

Související produkty: