Biurlink Auto Rádio Bluetooth 5.0 AUX Audio Vstup Aux Media Music Adapter Kabel Pro Audi A2 A3 A4 TT 2006

Biurlink Auto Rádio Bluetooth 5.0 AUX Audio Vstup Aux Media Music Adapter Kabel Pro Audi A2 A3 A4 TT 2006

Nový produkt

284.84 Kč

313.04 Kč

-9%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Auto Bluetooth 5.0 AUX Audio Vstup Aux Rádio Media Music Adapter Kabel Pro Audi A2 A3 A4 TT 2006

Poznámka: nechceme potvrdit 100% kompatibilní s výše model vozu roky, prosím, ujistěte se, že konektor může fit pro vaše auto, Než si ho objednat.Instalace: Červená napájecí kabel připojen do 12V+ Černá napájecí kabel připojen k 12V - konektor do CD přehrávače Jack (prosím, potvrďte odpovídající zásuvky), mobilní telefon připojen s Bluetooth modulem, usb, aux audio výběr zdroje, můžete hrát mobilní telefon hudby.Auto bluetooth hudební přehrávač má bezdrátový přenos hudby.Pokud je audio vstup port není vyhrazena, je nutné vypálit disk a zdroj zvuku na disku je aktualizován pomalu, což je nepohodlné.Některé vozy jsou vybaveny externí audio vstupní port a poslechu hudby také vyžaduje tahání dlouhé vedení signálu, což je nepohodlné přetáhněte na středové konzole.Pokud budete používat bluetooth přenos, můžete se rozloučit s chaotický, ale můžete také přehrávat hudbu on-line.V streaming media éry, on-line různé Aplikace jsou docela pohodlné, a zdroj zvuku je aktualizován v čase.Naše kabelové přijímá bluetooth hlavní řídicí čip a audio digitální zpracování čip, aby zajistily, že audio signál není zkreslený, a kvalita zvuku může dosáhnout high definition standard.Tento produkt je vybaven konektory pro zapojení podle rozhraní vyhrazena za původní auto hostitele.Používá širokou škálu vstupní napětí, aby se přizpůsobily různých prostředích. 【Výroby 【】 Úvod-Hlavní Rysy: 1. Plug & Play: nainstalován přes originální CD měnič port, snadné a rychlé, dokonale integrován s autem. 2. Bezdrátový A2DP Přehrávání: snadné streamování hudby z bluetooth zařízení do továrního autorádia systému. 3. Hi-fi Kvalita Zvuku: Připojení do autorádia pomocí drátů, žádné rušení a žádná ztráta zvukové kvality, která konkuruje originální CD zvuk. 4. Vám umožní snadno mít populární konfigurace pokročilých auto stereo, je nejlepší volbou pro bezpečnou jízdu a užívat si digitální hudbu. -Poznámka: 1. Není podpora hands-free volání(HFP): To neznamená, podporuje odpovědět/zavěsit atd.Přes auto radio tlačítka a pomocí tlačítek na volantu 2. Nepodporuje bluetooth profil AVRCP Ovládání: Předchozí/Další Skladbu, Pauzu/Play, Rychle vpřed/vzad přes auto radio tlačítek nebo pomocí tlačítek na volantu. 【Použitelné Modely Aut】 Pro Audi A2/A3/A4/TT od roku 2006 s Quadlock konektor a tlačítko AUX nebo AUX se zobrazí při procházení dostupných zdrojů.Pro Audi A4 B7, TTs, TT A8 R8 A3 CD Přehrávač. 【Specifikace】 1. Jméno: Bluetooth AUX Kabel Adaptéru 2. Bluetooth verze: 5.0 3. Vstupní napětí: 5-12V 4. Provozní Proud: 600mA 5. Pohotovostní Proud: 20mA 6. Provozní Teplota: -35℃~+75℃ 7. DAC Usnesení: 20bit 8. Celkové Harmonické Zkreslení: 0.05% 9. SN Poměr: 90dB 10. Frekvenční Odezva: 20HZ-20KHZ

Referenční rádio zadní port :

Obsah balení:

1ks Aux Bluetooth adaptér

Štítky: bluetooth ipx7 mikrofon, fm mikrofonu, blutooth jack adaptér, octavia usb, android tt, apple blutooth adaptérem, ami audi, blutooth, auto adaptér, auto rádio škoda, audi audio kabel.

Parametry

Rozhraní Bluetooth
Ven Moc no
Velikost Položky 23cm
Typ Položky Kabely, Adaptéry A Zásuvky
Speciální Funkce mikrofon aux kabel 12pin
Napětí 12V
Typ Materiálu Plastové
Hmotnost Položky 0.1kg
Značka Biurlink
Název Modelu 12pin bezdrátové kabelové
barva Bílá

Napsat recenzi

Biurlink Auto Rádio Bluetooth 5.0 AUX Audio Vstup Aux Media Music Adapter Kabel Pro Audi A2 A3 A4 TT 2006

Biurlink Auto Rádio Bluetooth 5.0 AUX Audio Vstup Aux Media Music Adapter Kabel Pro Audi A2 A3 A4 TT 2006

Auto Bluetooth 5.0 AUX Audio Vstup Aux Rádio Media Music Adapter Kabel Pro Audi A2 A3 A4 TT 2006 Poznámka: nechceme potvrdit 100% kompatibilní s výše model vozu roky, prosím, ujistěte se, že konektor může fit pro vaše auto, Než si ho objednat.Instalace:

Související produkty: