H-101 průmyslová PH elektroda on-line PH sondy on-line PH elektroda ORP elektrod

H-101 průmyslová PH elektroda on-line PH sondy on-line PH elektroda ORP elektrod

Nový produkt

556.74 Kč

605.19 Kč

-8%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Model 1: BNC konektor Model 2: 4 pin konektor Model 3: 2 pin konektoru Poznámka: elektroda je pin connector ve výchozím nastavení. Pokud potřebujete jiné konektory, prosím, kontaktujte zákaznický servis nebo poznámku, když se vezme fotografie. Teplotní kompenzace elektroda má teplotní odolnost. Výchozí elektroda je PT1000 odpor. Pokud budete potřebovat další odpor, prosím, kontaktujte zákaznický servis pro poznámky. Časté rezistence jsou: (PT1000 / PT100 / NTC10K / NTC2.252K). První, elektroda, konektor výběr: (výchozí nastavení je pin typ) Měřicí rozsah: 0-14pH; Teplotní rozsah: 0-80 ° C; Teplotní kompenzace: lze upravit podle potřeb zákazníka; (pt100, pt1000, 2252 ohmů, etc.); P06 série průmyslová PH elektroda přijímá prsten polytetrafluorethylen liquid junction, gelových elektrolytů a speciální sklo citlivé membrány. Rychlá odezva, dobrá stabilita a výkon dosahující úrovně podobnou mezinárodním elektrody. Funkční vlastnosti 1, snadné použití bez nutnosti doplnit elektrolyty. 2. Gel elektrolytu solného můstku může účinně zabránit elektroda otravy, jako je S2 - a CN - ionty. 3. Přijmout anti-znečištění prsten polytetraethylene liquid junction, který není snadno zablokovat a mohou být testovány on-line na dlouhou dobu. 4. Různé elektrody citlivé membrány se používají pro měření PH za různých podmínek. Elektroda má nízký vnitřní odpor, rychlé reakce a dobrou stabilitu. Oblast působnosti 1. Elektrody mohou být použity s různými kyselost metrů. 2. Elektroda přijímá svorkovnice metoda a je vybaven standardním 3/4 palcový závit. 3. Životnost elektrody je obvykle jeden rok. Životnost elektrody bude zkrácena kvůli drsnému prostředí nebo nesprávné údržby. údržba 1. Při měření, nejprve umýt v destilované vodě (nebo deionizované vody), a absorbovat vlhkost s filtrační papír, aby se zabránilo nečistoty z přinesen do zkušebního roztoku. Elektrody žárovky a tekuté křižovatky by měly být zcela ponořeny do měřeného roztoku. 2. Pokud elektrodu nepoužíváte, umyjte si ji a vložte ji do ochranného pouzdra s 3,5 M roztok chloridu draselného, nebo vložte elektrodu do nádoby s 3,5 M roztok chloridu draselného. 3. Zkontrolujte, zda svorky jsou suché. Pokud tam je žádné znečištění, prosím, otřete suchým alkoholu a vysušte před použitím. 4. Vyhněte se dlouhodobé ponoření do destilované vody nebo proteinů řešení, a zabránit kontaktu s silikonovým tukem. 5. Pokud elektroda je použit pro dlouhou dobu, její sklo filmu se může stát transparentní nebo vkladů. V této době, to může být promyta kyselinou chlorovodíkovou a opláchnout vodou. 6. Doporučuje se, aby uživatelé čištění elektrod jednou za měsíc a koordinovat s nástroji. 7. Při použití výše uvedené metody k udržení a udržovat elektrodu, kalibrační proceduru a normální měření stále nemůže být provedena, což naznačuje, že elektrody již nejsou schopny reagovat. Prosím vyměňte elektrody.

Štítky: ph sonda senzor, ph senzor, univerzální ph sondy, orp metr sondy, orp test, redox senzor, ph sondy snímače průmyslové, vedení test, elektrický skútr pro xiaomi, detektor ppm.

Parametry

Číslo Modelu -
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Typ Výstupu -

Napsat recenzi

H-101 průmyslová PH elektroda on-line PH sondy on-line PH elektroda ORP elektrod

H-101 průmyslová PH elektroda on-line PH sondy on-line PH elektroda ORP elektrod

Model 1: BNC konektor Model 2: 4 pin konektor Model 3: 2 pin konektoru Poznámka: elektroda je pin connector ve výchozím nastavení. Pokud potřebujete jiné konektory, prosím, kontaktujte zákaznický servis nebo poznámku, když se vezme fotografie.

Související produkty: