Digitální Sublimační Hrnek Tiskárny combo 2 v 1 pro 9oz 11 gramů hrnek

Digitální Sublimační Hrnek Tiskárny combo 2 v 1 pro 9oz 11 gramů hrnek

Nový produkt

1 281.80 Kč

1 424.22 Kč

-9%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Stroje pracují video ,Pls otevřít tento web: v.youku.com/v_show/id_XMTcxNDQ3NTky.html

Digitální Hrnek Tepla tiskové stroje , které lze vytisknout hrnky udělat skvělé propagační produkty a dělají ideální dárky pro zvláštní lidi nebo blízké.

Vlastnosti: Parametry: Solidní ocelová svařovaná rámce, odolné proti Poškrábání Duální displej digitální měřidlo: Časovač a Teploty Automatická teplotní stablization: Nastavitelné nastavení teploty. Auto timer/alarm odpočítávání: Nastavitelný časovač nastavení. Převody z vrcholu až na dno hrnku. Vysoce kvalitní hrnek obal: to se vejde 11 gramů. a 9oz standardní hrnek combo 2 v 1 . 110V / 220V ; standardní zásuvka. Napětí: 110V / 220V Výkon: 300W Ohřívač Velikost: 7,5-9,0 cm rozsah Teploty: 0 - 399 ° Časový rozsah: 0-999 sekund Hrubá hmotnost: 10 kg velikost Balení(cm): 37X35X31

Postup:

1.Vytisknout image, které potřebujete, a na přenos tepla přenos papír pak využít sublimace zařízení pro přenos. Jiné médium, přenos a tisk, čas na teplo je jiný, chemických vláken , použití černého hedvábí stuha a s využitím plochou 180 stupňů Celsia z ironning stroj, tlačit dolů po dobu 20-30 sekund!

2.. Střední

Látky,kůže,kovu,dřeva,keramiky,skla,atd.

3.Charakteristika

Obraz po převodu bude jasnější, brilantní, elegantní.

S hot teploty může udělat sublimační inkoust destilace a prostupují na povrch objektu.

Proto, obrázky mohou být odolné, odolné proti vyblednutí.

Jak tisknout vaše digitální fotografie na hrnek: Vezměte digitální fotografie Vytiskněte na sublimační papír s sublimační inkoust v tiskárně Odřízněte papír obrázek na asi 3" x 8" velikosti Zabalit obraz čelí v sublimace potažené hrnek Umístěte hrnek v lis držák Nastavit teplotu na 180 C 200 C Nastavte požadovaný čas (pohybuje se od 45 sec. do 2 minut. Delší dobu vede k tmavší dojem) Vezměte hrnek ven, když časovač buzz Svůj vlastní hrnek je hotovo! Velmi Jednoduché :) Vezměte Prosím Na Vědomí:

1.Pokud chcete, aby zařízení, které mohou být použity v 110 Napětí, prosím, jmenovat 110V stroj pro nás to bude stát asi jeden týden na dokončení. Nebo můžete použít transformátor, aby se stroj použít v 110 napětí.

Tisk Vzorků:

Štítky: tiskárna etiket post, profesionální tiskárna štítků, papír tiskárny etiket, diy hrnek, průmyslová tiskárna etiket, cena label printer, logo hrnek, hrnek geek, magic hrnek, tiskárna etiket mail.

Parametry

Certifikace NIC
Původ KN(Původu)
Značka digisix

Napsat recenzi

Digitální Sublimační Hrnek Tiskárny combo 2 v 1 pro 9oz 11 gramů hrnek

Digitální Sublimační Hrnek Tiskárny combo 2 v 1 pro 9oz 11 gramů hrnek

Stroje pracují video ,Pls otevřít tento web: v.youku.com/v_show/id_XMTcxNDQ3NTky.html Digitální Hrnek Tepla tiskové stroje , které lze vytisknout hrnky udělat skvělé propagační produkty a dělají ideální dárky pro zvláštní lidi

Související produkty: