Off Časovač Zpoždění Relé THC15A AC220V/50Hz 16A, na DIN Lištu Digitální Programovatelné Časovač, Spínač, Bistabilní Relé

Off Časovač Zpoždění Relé THC15A AC220V/50Hz 16A, na DIN Lištu Digitální Programovatelné Časovač, Spínač, Bistabilní Relé

Nový produkt

168.73 Kč

301.34 Kč

-44%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

THC15A 220-240V 16A, na DIN Lištu Digitální Programovatelné Časovač, Spínač

Vlastnosti: To je široce používán v 7 dní programovatelné ovládání lampy, neonové světlo (znamení), lampy, ohřívače vody, klimatizace, billboard, elektrický sporák, booster, postřikovače, stáčírny, předehřívač, zemědělství zařízení a vysílací zařízení atd. Na Din lištu instalace Pokročilé pre-nastavení jeden týden před Digitální elektronika všeobecné použití časového spínače s denním a programů Opakujte programů s 16 on/off nastavení, 18 krát pulzní programy a nastavení on/off ruční vestavěná baterie pro zálohování paměti při výpadku napájení Auto time korekce chyb +/- 30 sec, týdenní Postavený-v 1.2 v /40mA dobíjecí baterie, vysoká přesnost, průmyslové-grade čip, silné anti-rušení.

Specifikace:

Zpoždění rozsah: každý týden nebo den, v závislosti na nastavení, program cyklu, 1 minuta ~168 hodin

Pracovní napětí: AC220V/50Hz

Pracovní teplota: - 20℃~ 60℃

Spínač kapacita: 16A

Programovatelné číslo: 8 spínače/den

Spotřeba energie:≤5W

Načasování chyba:≤2 sekundy za den

Instalace: vodicí lišty

Buňka baterie: dobíjecí baterie

Velikost: 86*36*65mm/3.4*1.4*2.6 v

Hmotnost: Přibl.136 g/4,8 unce

Seznam balíčků:

1 x THC15A Spínače

1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány prostřednictvím bezpečné platební zvládnout ÚSCHOVY.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

O lodní dopravy

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pro váš odkaz .

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku ve lhůtě, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho skladu je k dispozici pro rychlé dodání.

8. Jsme prodávající nejsou ve vedení vstupního cla, kupující je odpovědný za to. Jakýkoli spor způsobil tím, že to je nesmyslné.

9. BR kupující uveďte, prosím, cpf nebo cnpj, to bude pro vás lepší, aby si to rychleji. díky

Návrat a Vrácení peněz

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené položky MUSÍ BÝT v novém obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU po obdržení položka v jeho newl stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

O zpětnou vazbu

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Štítky: časovač, din rámeček, na din lištu, časovač modul potenciometre, monfara, 1. relé 220v, mikro relé 220v, jazýčkové relé, časové relé 220v 5s, DIN Rail mount.

Parametry

Napětí 220V
Číslo Modelu Časový Spínač
Pracovní Napětí
Spínací schopnost
Programovatelné číslo
Certifikace NIC
Původ KN(Původu)
Napájecí Zdroj AC
Pracovní teplota
Teorie Časové Relé

Napsat recenzi

Off Časovač Zpoždění Relé THC15A AC220V/50Hz 16A, na DIN Lištu Digitální Programovatelné Časovač, Spínač, Bistabilní Relé

Off Časovač Zpoždění Relé THC15A AC220V/50Hz 16A, na DIN Lištu Digitální Programovatelné Časovač, Spínač, Bistabilní Relé

THC15A 220-240V 16A, na DIN Lištu Digitální Programovatelné Časovač, Spínač Vlastnosti: To je široce používán v 7 dní programovatelné ovládání lampy, neonové světlo (znamení), lampy, ohřívače vody, klimatizace, billboard, elektrický

Související produkty: