Letní Děti Dívky Šaty Dětské Šaty Dívka Novorozeně Dívka Šaty Pro Plážový Nové Módní Černé Bavlněné Dětské Oblečení Bebe Šaty

Letní Děti Dívky Šaty Dětské Šaty Dívka Novorozeně Dívka Šaty Pro Plážový Nové Módní Černé Bavlněné Dětské Oblečení Bebe Šaty

Nový produkt

161.63 Kč

183.56 Kč

-11%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Upozornění: Musíme ukázat, že hodnota $3, když jsme balíček poslat, takže nemusíte platit celní extra daň.Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii.Prosím, dovolte 1-3cm měření odchylka vzhledem k ruční měření.Prosím, potvrďte vaši adresu, psč, telefon je správná, než budete platit za to.Pokud potvrzujeme vaši platbu, zašleme vám ji jako brzy, jak je to možné.Budeme kontrolovat zboží pečlivě před porodem,a my se pokusíme v našich silách, aby ujistěte se, že položky jsou dobré.Když je to možné, aby se některé malé vlákna, prach nebo liché velikosti, děláme cenově děti nosit, ale ne luxusní, prosím, přemýšlejte dvakrát, než si objednáte.

Velikost Info

Velikost délka poprsí*2

12M 43 28

18M 45 29

24M 48 30

3TM 50 31

4TM 53 32

FAQ

1. Jsou produkty, stejné jako na obrázku?

Odpověď: 85-98% podobné obrázky, ale tam bude trochu barvy rozdíl vzhledem k různé monitory a světla.Pokud jste na pochybách, s některými produkty, kontaktujte nás, prosím, potvrďte ji.

2.Měl bych platit za tarify a poplatky?

Nejsme odpovědni za cla a poplatky.Pokud vaše země je poměrně přísný na tarify,když si objednáte, měl bys nám říct, jaká hodnota je v pořádku psát na obalu,jinak nebudeme mít žádnou Odpovědnost za tarify a poplatky.

3. Kdy bude loď mé objednávky ?

Obvykle zajistíme vám dodání do 24-48 hodin poté, co vaše platba je ověřena www.eldomplus.cz, a to bude být sledovány během 2-5 dnů, jakékoliv problémy, prosím, kontaktujte nás.

4. Jak dlouho dostanu svou objednávku ?

Dodací lhůta závisí na způsobu logistiky a země.A dovolená také může mít vliv na dobu dodání.Takže následující logistiky čas je pouze orientační.Pokud existuje nějaký problém, neváhejte a kontaktujte nás.

5.Pokud existuje nějaký problém, mohu dostat své peníze zpět?

Ano, Pokud je to naše chyba, jsme se převzít plnou Odpovědnost.Doufáme, že můžete jednat s námi jako první, ne otevření sporu, budeme v našich silách vyřešit to, dokud jste spokojeni!

6.Jak o kvalitě zboží?

Budeme kontrolovat zboží pečlivě před porodem,a my se pokusíme v našich silách, aby ujistěte se, že položky jsou dobré.Když je to možné, aby se některé malé vlákna, prach nebo liché velikosti, děláme cenově děti nosit, ale ne luxusní, prosím, přemýšlejte dvakrát, než si objednáte.

7.Můžu si prodejce cenu?

Ano, můžete si vzít prodejce ceny, Jako jsou náklady na dopravu vyšší pro malé množství.Takže naše sjednotit cena bude flexibilní.Můžete požádat naše obchodní beofore objednávce.Čím více budete mít, tím větší slevu budete mít.

Štítky: childen černé šaty, letní dámské šaty, dívka černé oblečení sady, 4t šaty, 3t šaty, černé šaty dítě, koupí vintage oblečení, dítě šaty, černé šaty krátké, černé šaty ženy.

Parametry

Název Oddělení Děti
Pohlaví Holky
Délka rukávu(cm) Bez rukávů
Silueta A-LINE
Vestavěný Podprsenku No
Šaty Délka Kolena Délka
Vzor Typu Solidní
Materiál Polyester
Límec Shoulderless
Značka YIGA
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Styl Ležérní
Dekorace Volánky
Rukáv Styl Pravidelné

Napsat recenzi

Letní Děti Dívky Šaty Dětské Šaty Dívka Novorozeně Dívka Šaty Pro Plážový Nové Módní Černé Bavlněné Dětské Oblečení Bebe Šaty

Letní Děti Dívky Šaty Dětské Šaty Dívka Novorozeně Dívka Šaty Pro Plážový Nové Módní Černé Bavlněné Dětské Oblečení Bebe Šaty

Upozornění: Musíme ukázat, že hodnota $3, když jsme balíček poslat, takže nemusíte platit celní extra daň.Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii.Prosím,

Související produkty: