Nový Měděný Drát Odizolování Stroj, Kabel Striptérka Kovový Odpad Recyklovat Nástroj Pro Automatické Odizolování Stroj

Nový Měděný Drát Odizolování Stroj, Kabel Striptérka Kovový Odpad Recyklovat Nástroj Pro Automatické Odizolování Stroj

Nový produkt

1 498.56 Kč

1 628.87 Kč

-8%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Nový Měděný Drát Odizolování Stroj, Kabel Striptérka Kovový Odpad Recyklovat Nástroj, UK

Upozornění:

1. EU NÁS THA zemí, jsme dodávky zboží ze zahraničních skladů. D. patra, ke dveřím služby

Dodání je rychlé 、 pohodlné a efektivní . Neseme povinnost pro pořádek!

2.Pro klienta z Rusko-Bělorusko-Kazachstán-Ukrajina, Kyrgyzstán , můžeme loď z Číny přímo. Dveří ke dveřím, cena je levné, prosím, kontaktujte mě.

3. Pro ostatní země, spolupracovali jsme přepravce pro nákladní slevami .

4. Více než tři stroje, obraťte se na dodavatele získat další slevy!

Popis Produktu Stručné Úvody :

Tento stroj je automatické Odizolování Stroj, Který používá vrtačku nebo rukojeti, aby se svlékli šrot měděný drát. Tento stroj je automatické a drátu rozsah je až do 25mm . Je snadné provozovat s ruční kliky nebo cvičení, řízený, přenosné a pohodlné, úspora energie, pěkný vzhled.

Můžete získat měděný drát po jediném čepele odizolování. Můžete recyklovat svůj měděný drát, těžit z non-izolované čisté měděného drátu. Design nevýhody :

Držáky snadno na jakýkoli stůl nebo pracovní stanici. Vysoce kvalitní lehké konstrukce, vyrobené z odolného hliníku. Používá se pro odstranění plastové a gumové izolace z nepoškozené zbytky drátu. Snadno se připojí na vrtačku pro automatické odizolování nebo použijte Rukojeť pro ruční odstraňování. Funkce Snadné nastavení-možnost znamená lepší produktivitu Vhodné pro odstranění plastové a gumové izolace z nepoškozených scrap dráty Mají různé velikosti krmné otvory, Snadno ovladatelný, přenosný a energeticky úsporné Těžký povinnost výbava box Specifikace Značka: Vevor Hmotnost: 15 Kg průřez Vodiče rozsah: 1,5 mm - 25 mm Velikost:15X13X31cm(dx š xv) Rozpouštěcí rychlost: Přibl. 50feet za minutu v obecné(Podle síly vrtáku) Záruka: 2 roky Obsah Balení 1 x Drát Vypuzovacího Stroj s rukojetí 1 x Krmení panel 1x Vrták Připojení Hlavy, 2x Šrouby 1x Sadou šroubů 1 x Manuál

Proč si vybrat nás?

1.Informace O Společnosti

Vítejte !

VEVOR Strojní Zařízení Co., LTD. hlavně zabývající se přeshraniční podnikání na 10 let. V současné době,

společnost provozuje více než 10 000 druhů výrobků s více než 200 zaměstnanci. Jsme odhodláni nabízí bezkonkurenční výběr výrobků s nejnižší cenu a nejlepší kvalitu.

Mnohem důležitější je, že vlastní deset více skladů ve světě, který se nachází ve 4 kontinentech.Tam jsou logistické sklady v Los Angeles, Německo, Sydney.

Naše továrna vyhledá v 215417,Taicang, Jiangsu, Čína. A naše prodejní pobočka společnosti vyhledá v Shanghai. Vítáni k návštěvě naší společnosti.

2.Certifikace Kvality

Všechny produktu jsou pass ISO9001. A většina výrobků mají CE certifikaci.

3.Doprava

Většina našich produktů může být odeslán within1 - 2 dnů po dokončení platby.A To bude trvat 3-5 pracovních dnů na vaši ruku.Additonally, jsme se spojili s Fedex, DHL, DPD, mezinárodní zásilky, aby vám nabídnout rychlé doručení a nejnižší ceny.

Máme čtyři pobočky podniků v Americké, Německo, Austrálie, Čína.To bude trvat 3-5 pracovních dnů na vaši ruku. A máme 10 zámořský skladu pro globální zásilky.

Pokud jste Americký kupující, můžeme poslat stroj z Amerického skladu v Los Angeles

Žádné hranice hádka, Žádný poplatek za zprostředkování, žádné daně pro USA kupujícího.

Pokud jste Evropského kupující , můžeme poslat stroj z Německa skladu.

Žádné hranice hádka, Žádný poplatek za zprostředkování, žádné daně pro Evropské kupce, jako je Německo, Francie, Spojené Království, Polsko a tak dále.

Pokud jste Austrálie kupující , můžeme poslat stroj od Sydney.

Pokud jste Čína kupující , můžeme poslat amchien z Čínské továrny.

Máme čtyři pobočky podniků v Americké, Německo, Austrálie, Čína.

San leandor CA, SPOJENÉ STÁTY

Portsmouth, Spojené Království

Sydney Austrálie

Shanghai, Čína

4.Záruka

Přímo výrobce plně záruka na 24 měsíců.

5.Vracení Peněz

Vrací přijaty, pokud se produkt, který není, jak je popsáno, kupující zaplatí zpáteční lodní poplatek; nebo aby výrobek & souhlasit náhrady s prodávajícím.

6.Předprodejní Servis a Po-prodejní Servis

Kromě toho, pre-prodejní servis, můžeme také nabízíme po-prodej servis. Můžeme vám pomoci vyřešit technickou otázku, do 2-3 pracovních dnů. A můžeme poslat nové náhradní díly, místo toho, brácho k cs dílů.

Štítky: kabel měď striptérka, šrot měděný drát odizolování nástroj, dekor kovu, metal recycling machine, měděný drát striptérka stroj, velké elektrické nářadí, zbytky drátu striptérka, nářadí, elektrické nářadí, měděný kabel striptérka, soustruh vevor.

Parametry

Původ KN(Původu)
Značka VEVOR
Certifikace CE
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Číslo Modelu SD-25BXQ000000001V0

Napsat recenzi

Nový Měděný Drát Odizolování Stroj, Kabel Striptérka Kovový Odpad Recyklovat Nástroj Pro Automatické Odizolování Stroj

Nový Měděný Drát Odizolování Stroj, Kabel Striptérka Kovový Odpad Recyklovat Nástroj Pro Automatické Odizolování Stroj

Nový Měděný Drát Odizolování Stroj, Kabel Striptérka Kovový Odpad Recyklovat Nástroj, UK Upozornění: 1. EU NÁS THA zemí, jsme dodávky zboží ze zahraničních skladů. D. patra, ke dveřím služby Dodání je rychlé

Související produkty: