12.2x12.2x5.5 U-Tvar Cestovní Polštář pro Letadlo Nafukovací Krku Cestovní Polštář Pohodlné Polštáře pro Spánek Domácí Textilní

12.2x12.2x5.5 U-Tvar Cestovní Polštář pro Letadlo Nafukovací Krku Cestovní Polštář Pohodlné Polštáře pro Spánek Domácí Textilní

Nový produkt

81.44 Kč

104.42 Kč

-22%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Pokud Máte Rádi Tuto Položku,Prosím, Přidejte Jej Do Svého "Seznamu Přání",Pokud Se Vám Líbí Našem Obchodě,Prosím, Přidejte Jej Do Svého "Uložit Seznam".Nabízíme Velké, Aby Velká Sleva ,Pokud Máte Jakýkoliv Dotaz,Prosím, Kontaktujte Nás, moc Děkuji!!!!! ^-^ Položka specifikace: Materiál: povlak: Samet vnitřní trubka: PVC Rozměr: 31x31x14 cm / 12.2x12.2 x 5,5 v (L x W x H) Tvar: U-tvarované funkce: 1. Kompaktní a lehký, snadno se přenáší. 2. Ergonomický design dual magnáti, měkké a příjemné, zmírnit únavu. 3. U-tvarovaný design, poskytuje 360 stupňů podporu pro krk. 4. Nafukovací vnitřní zkumavky, nafouknout objem může být upravena podle vašich potřeb. 5. Porézní a prodyšné tkaniny, udržet v suchu a pot se rychle odpaří, zabránit růstu bakterií. 6. Embedded design ventil, který brání úniku vzduchu, pohodlné na spánek. Obsah balení: 1 x Nafukovací Polštář Krk

Náklad:

Když si objednáte,prosím, vyberte způsob dopravy a zaplatit za objednávky včetně expediční poplatek.Obecně platí,že budeme odeslat zboží co nejdříve, jakmile vaše platba je dokončena.

Nezaručujeme dodání času na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích,které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována. Vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky,broderage poplatky,cla a es pro dovoz do vaší země.Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání.Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku.

Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní .

Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní es,a kupující jsou odpovědné za cel. Chápu, že máte obavy o případné další náklady pro položky.Na základě minulých zkušeností.

FAQ:

1.Existuje nějaký sledovací Číslo pro můj bod?

Ano, jsme loď každou objednávku s jejich Sledovací Číslo, a můžete zobrazit zásilky staus na odpovídající webové stránky.

2. Je produkt stejný jako fotky?

Ano, všechny fotografie jsou reálné. Vzali jsme tyto fotografie sami.

3. Které velikosti se vejde mě?

Doporučujeme vám se podívat na naše velikost návrh grafu níže a náš produkt velikost grafu, pokud jste normální postavu. pokud máte speciální obrázek, prosím, kontaktujte nás ( sdělte nám vaše výška a váha, poprsí, pas, kyčle velikosti ).

4. Můžeš ?

Ano, obvykle budeme 10 až 20 pro malé pozemky (1-5 ks). Pokud máte speciální požadavek, prosím, kontaktujte nás.

5. Jsem prodejce,chtěl bych si koupit mnoho kusů zboží, co je velkoobchodní ceny?

Ahoj,díky za váš dotaz, pokud by jste chtěli koupit velké množství, prosím, pošlete e-mail na nás, dáme vám nejlepší cenu, díky!

Vrací :

Snažíme se co nejlépe sloužit našim zákazníkům to nejlepší, co můžeme.

Kupující by se měl ujistit, že zboží vrácené jsou v jejich původních podmínek.Pokud položky jsou poškozené nebo ztracené, když jsou vráceny.kupující bude odpovědný za takové škody nebo ztráty, a my se nechceme dát kupující plnou náhradu. Kupující by měl zkusit podat stížnost s logistické společnosti na náhradu nákladů, škody nebo ztráty.

Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky.

O Zpětnou Vazbu:

Budeme udržovat vysoké standardy kvality 5 HVĚZD a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!

Pozitivní Zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu. Tak, že můžeme uspokojivě řešit své problémy.

Štítky: výšivky polštář, cool gel polštář, indické domácí textil, gel ortopedické polštář, nastavitelné nohy polštář, nohy nafukovací polštář, domácí textilní výrobky, gel polštář, domácí výzdoba, textil, podlahové polštáře.

Parametry

Tkanina Počítat 40
Použití Ložní prádlo
Číslo Modelu 2
Stupeň Kvalitní
Náplň Polyester / Bavlna
Materiál Polyester / Bavlna
Hmotnost 1-1.5 kg
Sada Typ No
Funkce Nafukovací
Část Krk
Tvar Konvexní
Počet Podprocesů 200TC

Napsat recenzi

12.2x12.2x5.5 U-Tvar Cestovní Polštář pro Letadlo Nafukovací Krku Cestovní Polštář Pohodlné Polštáře pro Spánek Domácí Textilní

12.2x12.2x5.5 U-Tvar Cestovní Polštář pro Letadlo Nafukovací Krku Cestovní Polštář Pohodlné Polštáře pro Spánek Domácí Textilní

Pokud Máte Rádi Tuto Položku,Prosím, Přidejte Jej Do Svého Seznamu Přání ,Pokud Se Vám Líbí Našem Obchodě,Prosím, Přidejte Jej Do Svého Uložit Seznam .Nabízíme Velké, Aby Velká Sleva ,Pokud Máte Jakýkoliv Dotaz,Prosím, Kontaktujte

Související produkty: