1 KS 12V RV Mořské Lodi Voltmetr LED Duální Baterie Test Panel Kolébkový Přepínač ON-OFF-ON

1 KS 12V RV Mořské Lodi Voltmetr LED Duální Baterie Test Panel Kolébkový Přepínač ON-OFF-ON

Nový produkt

239.53 Kč

392.60 Kč

-38%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

1 KS 12V RV Mořské Lodi Voltmetr LED Duální Baterie Test Panel Kolébkový Přepínač ON-OFF-ON

Specifikace:

Typ přepínače:4P ON-OFF-ON

100% zbrusu nové!!!

Barva:Černá

Napětí:12V DC

Velikost:Výška 100 mm,Šířka 60 mm,Hloubka 60 mm

LED barva:Červená volt metr

Funkce:

- Speciálně navržen pro marine a automobilový průmysl

- Odolný proti UV záření tvarované plastové panely

- Zelený LED indikátor na horní pozici, když "Akumulátor 1" je vybrán,Zelená LED kontrolka na spodní pozici, když "Baterie 2" je vybrán

- 3-polohy (Baterie 1/Off/Baterií 2) LED osvětlený kolébkový spínač s gumovým těsněním

- Obsahuje LED volt metr -Používá se pro testování a sledovat napětí baterie

- Snadná instalace a použití

- Panel je dodáván pre-wired,obleky 12V systémy

- Vhodné pro celou řadu aplikací, včetně:Mořské kokpity,karavan aplikací, nákladní vozidla,4x4 a karavany

- Obsahuje 4 montážní šroubky,silikonové těsnění

Poznámka:

1. Prosím, zkontrolujte, zda velikost měření graf opatrně před provedením platby.

2. Prosím, aby 0.5-1 cm rozdílu vzhledem k ruční měření.(1 palec=2.54 cm)

3. Barva skutečné položky mohou mírně lišit od seznamu obrázky v důsledku různých obrazovce počítače, díky za pochopení.

4. Instrukce není v ceně.

Obsah balení:

1 X LED Duální Baterie Test Panel s Voltmetrem

Obrázky ukazují:

Mabey se vám bude líbit:

1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. 2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. 3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů. O lodní dopravy 1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) 2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby. 3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. 5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku ve lhůtě, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka! 7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání. 8. Jsme prodejce není odpovědný dovozního cla, kupující je odpovědný za to. Jakýkoli spor způsobil tím, že to je nesmyslné. 9. BR kupující uveďte, prosím, cpf nebo cnpj, to bude pro vás lepší, aby si to rychleji. díky Návrat a Vrácení 1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu. 2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#. 3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní. 4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval. O zpětnou vazbu Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy. To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Štítky: karavan rv, Relé 500a, auto stykač, karavan rv, karavan, winn, 12v spínače hodně, 12v spínač v kokpitu, camper caravan, dotykové zpoždění spínače.

Parametry

Značka VGEBY
Typ Položky Přepínače
Typ Materiálu ABS Plast
Speciální Funkce no
Položka Výška 6cm
Položka Délka 10cm
Šířka Položky 6cm
Původ KN(Původu)
Hmotnost Položky 147g
Rok Jak je znázorněno
Název Modelu 4P ON-OFF-ON
Externí Testování Certifikace CCC

Napsat recenzi

1 KS 12V RV Mořské Lodi Voltmetr LED Duální Baterie Test Panel Kolébkový Přepínač ON-OFF-ON

1 KS 12V RV Mořské Lodi Voltmetr LED Duální Baterie Test Panel Kolébkový Přepínač ON-OFF-ON

1 KS 12V RV Mořské Lodi Voltmetr LED Duální Baterie Test Panel Kolébkový Přepínač ON-OFF-ON Specifikace: Typ přepínače:4P ON-OFF-ON 100% zbrusu nové!!! Barva:Černá Napětí:12V DC Velikost:Výška

Související produkty: