Vibrační Masér Prostaty, Dálkové Ovládání Anální Kolík Pro Muže S Přísavkou, Vibrátory Vodotěsné Obrovské Dospělý Anální Sex Hračky

Vibrační Masér Prostaty, Dálkové Ovládání Anální Kolík Pro Muže S Přísavkou, Vibrátory Vodotěsné Obrovské Dospělý Anální Sex Hračky

Nový produkt

510.17 Kč

739.26 Kč

-30%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

❤ Bezdrátové Dálkové Ovládání: 10M k dispozici dálkové ovládání, jednoduchý jedno tlačítko design, snadné ovládání.A anální sex hračka má 10 různých nastavení na to jsou naprosto ohromující, a Vibrační Masér Prostaty, vám dává neuvěřitelně intenzivní anální, prostaty a varlete pocit, když ji použijete.

❤ VELKÁ VELIKOST: Velké velikosti butt plug pro 7.8*1.5 v super shock funkce,bít vás P místo jako žádné jiné!Obrovský anální plug hračky díky své kompaktní konstrukci je vhodná pro pokročilé a profesionální uživatele.

❤ Hand-free Play: Silný rozšířený přísavkou pro klid během vášnivé hry.Tento Obrovský Anální plug hračky doporučit pro profesionální uživatele je vybaven silnou přísavkou.

❤ USB Rychle Dobíjecí: USB dobíjecí pro pohodlné ovládání eco-friendly hrát, oddávat své touhy, kdykoli a kdekoli,budete nikdy nebudete muset lovit pro baterie v

❤ Klid: Vibrační motory nabízejí světy nejvíce diskrétní stimulace díky speciální tichý design.Můžete nastavit Vibrační Masér Prostaty, aby jakékoliv intenzity, aby vyhovoval vašim potřebám.Neváhejte použít tento anální kolík ve svém pokoji, bez starostí o tom, trápí vaše děti nebo hosté ve vedlejším pokoji!Ať dobré časy roll.

✔ Až 30 let, bezdrátové ovládací prvky pro dobrodružné potěšení.

Tato inovativní technologie pracuje na vzdálenost až 30 metrů, takže se straně dálkového ovladače, aby se váš partner přidat vzrušující rozměr, váš partner může používat i na nahoru.

✔ Dobíjecí Dálkové Ovládání

Vložte, prosím, Celé Nabíjení Jehlu do Dírky, když nabíjení.

Práce s Dálkovým ovládáním:

1. Držte přístroj pro 3s být v pohotovostním stavu, a světlo zapnout. (vezměte prosím na vědomí, že položka není na tento krok)

2. Stiskněte Dálkové ovládání v krátké době do práce na produktu a změna režimů vibrací (prosím, ujistěte se, že dálkový ovladač také plně nabitá)

✔ USB Dobíjecí,žádné baterie potřeba 1 hodinu trvá.

1.Prosím nabíjet zařízení s telefonem, adaptér s kabelem místo účtované k portu USB na počítači vzhledem k Nízké výstupní.

2.Když náboj, Bílé světlo blesku, a světlo pevné, když plně nabitá.

Vezměte prosím na vědomí: položka nemůže fungovat při nabíjení, prosím, sundat kabel před zapnout.

✔ Zkušenosti hands-free hrát potěšení

Navržen s silné přísavky, umožňuje hands-free hrát, dává vám příležitost k odpočinku vaše unavené kosti a zaměřit svou pozornost na jiné oblasti a dává mu příležitost, aby dostal, co chce.

✔ Vodotěsné Design.

Tento vodotěsný vibrační anální kolík vám umožní vychutnat si maximální vibrace radosti.Jeho hladký povrch umožňuje snadné čištění.

Umyjte části těla s vodou a anti-bakteriální mýdlo, nedovolte, aby průtok vody do nabíjecí dírky, osušte hadříkem bez ručníku.Skladujte v chladném a suchém místě.Nenechte ho namočit do vody.

Štítky: zdravotní masér prostaty muž, varlat, prostaty masér, moje sexuální hračky, anální vibrat, jmenovitý prostaty masér, massag prostaty, anální massag, sens sexuální hračky, anální plug, lelo erotické pomůcky.

Parametry

Značka AFRODIZIAKA
Velikost anal sex toys
Obscénní Obrázek No
Číslo Modelu sexuální hračky pro muže
Materiál Silikonové
hračky pro dospělé Sex Shop
Anální Sex Hračky Hračky pro Dospělé
Sexuálně Sugestivní No
Typ Položky Vibrátory

Napsat recenzi

Vibrační Masér Prostaty, Dálkové Ovládání Anální Kolík Pro Muže S Přísavkou, Vibrátory Vodotěsné Obrovské Dospělý Anální Sex Hračky

Vibrační Masér Prostaty, Dálkové Ovládání Anální Kolík Pro Muže S Přísavkou, Vibrátory Vodotěsné Obrovské Dospělý Anální Sex Hračky

❤ Bezdrátové Dálkové Ovládání: 10M k dispozici dálkové ovládání, jednoduchý jedno tlačítko design, snadné ovládání.A anální sex hračka má 10 různých nastavení na to jsou naprosto ohromující, a Vibrační Masér Prostaty, vám

Související produkty: