Bezdrátovou Vysílačku Systému, Průvodce Simultánní Tlumočení 1 vysílač a 9 přijímačů Pro Výuku Koučování

Bezdrátovou Vysílačku Systému, Průvodce Simultánní Tlumočení 1 vysílač a 9 přijímačů Pro Výuku Koučování

Nový produkt

630.46 Kč

Hodnocení 

Více informací

Bezdrátovou Vysílačku Systému, Průvodce Simultánní Tlumočení 1 vysílač a 9 přijímačů Pro Výuku Koučování RC2406 Bezdrátový Vysílač Rysy: 1. 2.4 Ghz frekvence Použití po celém světě 2. Zajistit účinnost a snadnost, aby organizátor či tlumočník je příprava 3. One-key Přijímače kanál synchronizace funkce ušetří mnoho času 4. 180 m dosah od vysílače k přijímači 5. 80 kanálů na výběr, a to až do 80 skupin na stejném místě 6. Dobíjecí Lithium baterie, jen 2~3 hodin doba nabíjení 7. Ekonomické srovnání k pronájmu nebo koupit SI tradiční zařízení 8. Pomocí mini Jacku MIC kabel, vstup CD, Mobil,MP3 ...externí zdroj zvuku 9. Aplikace: průvodce, Haji A Umrah,Bezdrátové setkání, Bezdrátové výuky, Simultánní tlumočení, Firemní pohostinnost, Factory tour, Církev, kázání, atd..RC2406 Bezdrátový Vysílač Specifikace: Model: RC2406 Velikost: 50*19*86MM Hmotnost: 57g, Lehčí a menší Frekvenční Rozsah: 2400-2480MHz Kanál Možnosti: 80 kanálů, dosah: Až 180 metrů Výstupní Výkon: 10mW Provozní Napětí: 3.7 V Režimu Modulace: RF Barevné Možnosti: Modrá, Oranžová, Červená, Šedá, Černá Baterie: vestavěný Lithium baterie Kapacita: 1500 ma(vysílač) výdrž Baterie: Až 10 hodin(vysílač) Doba Nabíjení: Asi 2~3 hodin

POZNÁMKA: Toto je bezdrátový přijímač pouze, to má, aby odpovídaly naše vysílače na vybudování bezdrátové tour guide systém, prosím, neváhejte nás kontaktovat.RC2406 Bezdrátový Vysílač Show:

Platba 1. www.eldomplus.cz přijmout Podmíněná/ Kreditní karty/ / Peníze Booker !jako jsou Visa,WebMoney (dále WM), TT převodů Western Union, Qiwi peněženka, Brazílie Boleto a tak dále. 2. Plná platba musí být obdržena do 7 pracovních dnů po aukce končí, pokud máte problémy při platbě, Prosím, kontaktujte nás co nejdříve.Doprava 1. Máme loď na Alixpress adresu.Prosím, ujistěte se, že vaše adresa v Alixpress je uzavřeno s vaší doručovací adresu, než budete platit. 2. Za účelem doručení balíčku rychlé a přesné, prosím, laskavě nás opustil telefonní číslo, když budete platit, ocenil! 3. My se snažíme v našich silách, aby vám nejvíce spolehlivý, cenově dostupný způsob, přepravní služby.Ale někdy mezinárodní dodávky je vysoce závislý na Kurýrní Společnost a místní zvyky/cla.Pokud nechcete dostávat položku na dobu, prosím, kontaktujte nás pro další pomoc.Děkuji vám za pochopení. 4. Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu.Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup.Návrat 1. Tato položka se vztahuje 2 letá záruka. 2. Pro jakoukoli výměnu nebo vrácení peněz, potřebujeme produkt musí být v původním stavu, včetně krabice a veškeré příslušenství.Kupující je zodpovědný za vrácení přepravní náklady a dovozní cla . 3. Prosím, kontaktujte nás před vrátit položku, nabízíme vám právo zpáteční adresu.Zpětná vazba 1. Naším cílem je, aby ujistěte se, že jste spokojený zákazník a příjemné nakupování u nás. 2. Pokud jste spokojeni s nákupem a náš celkový servis, váš komentář je velmi důležité v naší obchodní úspěch.Věnujte prosím chvilku opustit nám pozitivní zpětnou vazbu o celkové Podrobné Prodej Rating 5. 3. Pokud nejste spokojeni se svým nákupem v žádném případě, Prosím, dejte nám příležitost vyřešit jakýkoliv problém.Chápeme obavy a frustrace můžete mít, a bude se snažit v našich silách vyřešit problémy.

Štítky: podpora mikrofon, micro konference reproduktor, mikrofon syomki, inear systém monitorování, mipro bezdrátový mikrofon vysílač, interpretovat, dslr bezdrátový mikrofon vysílač, roztomilý kočka ucho headset, přenosný bezdrátový mikrofon vysílač, skupina mikrofon.

Parametry

Baterie S vestavěný Lithium baterie
barva Modrá,oranžová,šedá,černá,červená
Převodník Kondenzátorový Mikrofon
Značka RichCentury
Použití cestovní ruch,Hajj,Muzeum,Konference,Církev
Provozní Napětí 3.7 V
Programy 80 kanálů
logo Vlastní
Vzdálenost rozsah Až 180m
Frekvenční Rozsah 2400-2480MHz
Číslo Modelu RC2406
Polární Vzory Všesměrový
Balíček Ano
Styl Závěsné Mikrofony
Výstupní Výkon 10mW
Komunikace Bezdrátové
Sada Typ Vysílač Sady
Doba Nabíjení Asi 2~3 hodin
Typ Bezdrátové Průvodce Systému Vysílače

Napsat recenzi

Bezdrátovou Vysílačku Systému, Průvodce Simultánní Tlumočení 1 vysílač a 9 přijímačů Pro Výuku Koučování

Bezdrátovou Vysílačku Systému, Průvodce Simultánní Tlumočení 1 vysílač a 9 přijímačů Pro Výuku Koučování

Bezdrátovou Vysílačku Systému, Průvodce Simultánní Tlumočení 1 vysílač a 9 přijímačů Pro Výuku Koučování RC2406 Bezdrátový Vysílač Rysy: 1. 2.4 Ghz frekvence Použití po celém světě 2. Zajistit účinnost a snadnost, aby organizátor

Související produkty: