C band LNB držák použití s offset parabolu---Kuželové skalární ring S dobrou kvalitu a rychlé dodání

C band LNB držák použití s offset parabolu---Kuželové skalární ring S dobrou kvalitu a rychlé dodání

Nový produkt

123.21 Kč

Hodnocení 

Více informací

Vysoce Kvalitní Kuželové skalární ring Pro Zvětšení Signál s C band LNB držák

Tipy:

1. Tento kuželové skalární ring feedhorn s 100% hliníku .

2.Kuželové skalární ring pro vyrovnání satelitní parabolu antény získat další signál.

3.Doporučeno pro použití s 120cm paraboly nebo jiné vyrovnání nádobí.

4. C-Band Držák umožňuje montáž KU LNBF na C-Band Pokrm s tímto LNB držáku.

Továrna ukazuje

Slib : slibujeme, že Budeme používat pouze nejlepší kvality komponentů s cílem zajistit kvalitu našich výrobků.Všechny výrobky jsou přísně testovány QC oddělení před odesláním.Budeme zpracovávat a expedovat vaše objednávky co NEJDŘÍVE, jakmile je platba ověřena.

Záruka: poskytujeme 1 rok záruku na všechny naše výrobky.Uměle poškozené nebo chybějící součásti, není v rámci záruky.Kupující musí být zodpovědný za přepravní náklady. (V normálním případě, budete potřebovat pouze, aby loď zpět hlavní zařízení bez jakéhokoliv příslušenství).Před loď zpět produktů, prosím, kontaktujte nás, aby se ujistil, že je závada hardware, ale software není problém.Poskytneme vám plnou technickou podporu.Před odesláním, prosím, kontaktujte nás, aby si správnou zpáteční adresu.Prosím, použijte pravidelné post registrované služby a poskytnout nám sledovací číslo. (Nepoužívejte rychlé dodání služby v případě dovozní daň.).Budeme reship opravené zboží, nebo výměnu co NEJDŘÍVE.

Platba : přijímáme Podmíněná: Kreditní karty(Visa/MasterCard), Moneybookers, bankovní převod(T/T).Z bezpečnostních důvodů, budeme jen loď objednávky na dodací adresu, kterou jste potvrdil s Podmíněná.

Doprava : obvykle Jsme loď objednávky prostřednictvím DHL, který trvá asi 3-5 dní dodací lhůta.Budeme poskytovat sledovací číslo e-mailem.Prosím, neváhejte a kontaktujte nás, pokud jste neobdrželi vaši objednávku po týdnu.Přijímače mají obvykle problém na úklid Vlastní, pokud poštovné balík do Ruska, DHL a UPS.Takže, navrhneme ruských zákazníků si vybrat HK post nebo EMS pro vaše objednávka je doprava.Prosím, ujistěte se, že váš přijímač adresa je správná, než nákup.Budeme loď na potvrdil adresu z Úschovy.Pokud potřebujete poslat dalšímu příjemci jméno a adresu, prosím, zanechte vzkaz v naší transakci.Prosím, ujistěte se, že můžete importovat tento produkt na vaší zemi před nákupem, v případě jakéhokoliv problému (zadržet, síly, aby se vrátit nebo zničit) při předávání vaše místní Zvyk, zákazníci muset převzít plnou odpovědnost.

5. Pokud vaše objednávka je v kombinaci více než dvou různých položek, na DHL/UPS přepravní náklady ukázal by mohly být nepřiměřeně vysoké vzhledem k nějaké systémové chybě, prosím, kontaktujte nás pro odstranění přepravní náklady, než budete platit.

Daně a Odlehlých Oblastech Brazílie, Mexiko kupující musí poskytnout CPF/DPH/GST číslo.Vzdálené oblasti je třeba poplatek addtional poplatky ,prosím, na vědomí.

Zpětnou vazbu, Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, zanechte 5 start zpětnou vazbu, budeme dělat totéž pro tebe.Pokud máte nějaký problém s našimi produkty, prosím, kontaktujte nás pro pomoc.Jsme přesvědčeni, že jakýkoliv problém může být vyřešen tím, komunikace.

Štítky: lnb, multiswitch lnb, hd lnb, bwei, slavný satelitní antény, satelitní parabolické misky, multiswitch, feedhorn lnb, držák satelitní, recep.

Parametry

S Držákem Ano
S Vysokým Rozlišením Ano
Značka SatMaximum
Číslo Modelu CSR-03
FTA(Free to Air) Ano
Materiál Hliník
S USB Wifi No
Typ Digitální
Balíček Ano
Instalace na paraboly
LNB držák průměr 65mm
barva modrá

Napsat recenzi

C band LNB držák použití s offset parabolu---Kuželové skalární ring S dobrou kvalitu a rychlé dodání

C band LNB držák použití s offset parabolu---Kuželové skalární ring S dobrou kvalitu a rychlé dodání

Vysoce Kvalitní Kuželové skalární ring Pro Zvětšení Signál s C band LNB držák Tipy: 1. Tento kuželové skalární ring feedhorn s 100% hliníku . 2.Kuželové skalární ring pro vyrovnání satelitní parabolu antény

Související produkty: