FORUDESIGNS Knírač Roztomilý Pes, Top-rukojeti Tašky Luxusní Kabelky Ženy, Tašky, Značkové Velký Casual Tote Tašky pro Ženy, Tašky přes Rameno

FORUDESIGNS Knírač Roztomilý Pes, Top-rukojeti Tašky Luxusní Kabelky Ženy, Tašky, Značkové Velký Casual Tote Tašky pro Ženy, Tašky přes Rameno

Nový produkt

687.68 Kč

1 127.47 Kč

-39%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Platba:

1.Nejlepší způsob, jak je přímý on-line platby, můžete si vybrat sami.Pokud chcete, aby ostatní platební podmínky, dejte nám prosím vědět, než když si objednáte.

2.Plná platba musí být provedena do 7 dnů po objednávce, nebo bude objednávka neplatnou nebo zrušena systému.

Doprava:

1.Budeme posílat zboží do 2-5 pracovních dnů po úplném zaplacení byla potvrzena,pokud platba není k dispozici,vaše objednávka bude automaticky uzavřen.

2.Kupující jsou zodpovědní za veškeré pojištění,problémy a škody, které způsobil tím, přepravní služby, jako nehody,zpoždění nebo jiné problémy.Kromě toho, kupující by měl být zodpovědný za jakékoli daňové a celní chanrged tím, že jejich země a zboží bude Označeno jako "dárek"nebo "vzorek"pro vaše snadné celní odbavení a menší poplatek.(pokud chcete deklarovat zboží jako jiné položky jméno,nebo zadejte hodnotu pro vlastní prosím, informujte nás při objednávce.)

Návrat a Záruka:

1.Všechny výrobky jsou kontrolovány před odesláním,takže pokud nejste spokojeni s nákupem,si můžete vyměňovat položky v jednom týdnu a kaše cantact nás do 24 hodin od obdržení vašeho nákupu.

2.Poštovné a předání poplatek je nevratný, a zákazník by měl být odpovědný za všechny starosti návratu a reshipping.

3.Všechny vrátit zboží musí být v původním podmínkám,včetně krabice a příslušenství,Muži z vady nejsou zaručené,jako jsou rozbité,poškrábaný a tak dále.

4.Foy jakékoli položky,prosím, poslat EMS nebo místní příspěvek, když poslat zpět.

Zpětnou vazbu.

1.Kupující je brzy potvrzení bude vysoce ocenil po obdržení zboží.

2.Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj,upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu 4/5 pro nás, pokud jste spokojeni s naším produktem a servece.Zabere to jen 2 minuty, ale to 1 minutu má velmi zásadní význam pro nás.

3.prosím, kontaktujte nás před spory nebo zanechání žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu.Budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy.

FAQ;

Q:Když jsem se, aby to,když loď mé objednávky?

A:Můj přítel,budeme odesílat vaše objednávky do 2-5 pracovních dnů.

Q:existuje nějaký sledovací číslo pro můj bod?Jak sledovat informace?

A:Ano,jsme loď na každém, aby s sledovací číslo,a můžete zobrazit stav zásilky na odpovídající webové stránky.můžete sledovat v

Q:Jsme factory Outlet, chtěl bych si koupit mnoho kusů zboží,co je velkoobchodní ceny?

A: Ahoj, díky za váš dotaz, pokud by jste chtěli koupit velké množství, prosím, pošlete e-mail na nás, dáme vám nejlepší cenu, díky!

Štítky: design kabelky luxusní, pes tvarovaný batoh, c design taška, kavalír king charles španěl store, taška přes rameno, velká kabelka ženy, taška greyhound, roztomilý velký bagpack, pet šátek, pes dodavatele omáček-není snadný.

Parametry

Původ KN(Původu)
Dropshipping Ano
Materiál Neoprenové
Materiál Rukojeti Kůže
Tvrdost MĚKKÉ
Interiér Mobilní Telefon Do Kapsy
Kabelky Typ Tašky Přes Rameno
Položka módní tašky přes rameno pro ženy
Velikost 49x29x39x11.5cm
Použití Letní Dámské Kabelky
Příležitosti Univerzální
Dekorace NIC
Jméno luxusní kabelky ženy, tašky, značkové
Značka FORUDESIGNS
Tvar Casual Tote
Číslo Modelu T002AL
Vzor Typu 3D Tištěný
Pohlaví ŽENY
Typ Položky Kabelky
Přizpůsobení Ano
Exteriér Pevná Taška
Styl Ležérní
Počet Kliky/Popruhy Jeden
Typ Closure zip
Podšívka Materiál Polyester
Typ 3D Tištěné Tašky přes Rameno
Typy sáčků Tašky, Kabelky Ženy Známých Značek
Hlavní Materiál Mikrovlákno Syntetická Kůže

Napsat recenzi

FORUDESIGNS Knírač Roztomilý Pes, Top-rukojeti Tašky Luxusní Kabelky Ženy, Tašky, Značkové Velký Casual Tote Tašky pro Ženy, Tašky přes Rameno

FORUDESIGNS Knírač Roztomilý Pes, Top-rukojeti Tašky Luxusní Kabelky Ženy, Tašky, Značkové Velký Casual Tote Tašky pro Ženy, Tašky přes Rameno

Platba: 1.Nejlepší způsob, jak je přímý on-line platby, můžete si vybrat sami.Pokud chcete, aby ostatní platební podmínky, dejte nám prosím vědět, než když si objednáte. 2.Plná platba musí být provedena do 7 dnů po objednávce,

Související produkty: