10000MAh Li-ion baterie GPS Lokátor Pro Auta, Motocyklu, nákladního vozu Podzim Alarm v Reálném Čase GPS Sledování, Tracker LK209B

10000MAh Li-ion baterie GPS Lokátor Pro Auta, Motocyklu, nákladního vozu Podzim Alarm v Reálném Čase GPS Sledování, Tracker LK209B

Nový produkt

1 294.54 Kč

Hodnocení 

Více informací

10000MAh Li-ion baterie GPS Lokátor Pro Auta, Motocyklu, nákladního vozu Podzim Alarm v Reálném Čase GPS Sledování, Tracker LK209B ( nezahrnuje Retail Balení )

Aplikace: pronájem Vozidel / Fleet management atd Kontejner/nákladní/asset tracking Funkce: Powrful magnet postaven v admiralitě., lze připojit na auto dna přímo, zdarma profesionální instalaci Přenosné a módní design Lze dobíjet prostřednictvím počítače USB adaptér nebo smartphone USB adaptér. Objemu baterie 10000mAh, pohotovostní doba dosahuje 120 dnů Vnitřní GPS a GSM anténa vestavěný Zdarma poplatek využívat globální GPS platformy. Jsme zaplatili poplatek za celý život. Podporované SIM karty(2G/3G/4G), musí být kompatibilní s GPRS sítě, která je velmi univerzální v globální.(Pls ujistěte se, že s vaší místní telekomunikační společnosti) Populární platforma podporující obleky pro počítač nebo smartphone, Profesionální vodotěsné konfigurace design,vodotěsný úroveň IPX-6 Počítač přihlásí v: www.zg666gps.com Android chytrý telefon se mohou přihlásit na webových stránkách ke stažení aplikace, iPhone si můžete stáhnout v APP store přímo,je název aplikace je LKGPS nebo TKSTAR GPS. Než protokol v flatform, pls stáhnout Google mapě, za prvé ve vašem smartphonu. Hlavní funkce: Sledování v Reálném Čase Umístění Podpora orientace bez Platformy: je možné zjistit v Reálném čase zeměpisné šířky a délky, času a rychlosti. Pomocí mapa veřejné softwaru a zadáním zeměpisné šířky a délky ručně, můžete zjistit informace v reálném čase pozice. V reálném Čase Hlas Sledování Funkce Geo-Plot Funkce Nastavení geo-plot pro jednotku omezit jeho pohyb v rámci okresu. Jednotka odešle zprávu do povolených čísel, když to poruší okresu. Pohyb,překročení Rychlosti,Šok Funkce Alarmu Nízkého stavu Baterie Napájení Alarmu Sleep-in Režimu úspory energie Historickou Trajektorii funkce Klesl funkce alarmu Specifikace: Rozměry: 120 mm x 65 mm x 35 mm Klíč Jednotková Hmotnost: 250 g Sítě: GSM/GPRS Pásmo: 850/900/1800/1900Mhz Klíč Čipu: UBLOX GPS Citlivost: -159dBm Přesnost GPS: 5m Čas na první otevřený: studený stav 35-80s teplé stavu 35s horké stav 1s nabíječka do Auta napětí: 12v-24v vstup 5V výstup nabíječka napětí: 110v-220 vstup výstup 5V Baterie: Účtovatelné výměnné 3.7 V 10000mAh Li-ion baterie Pohotovostní doba: 120 dní Storage temp.: -40---+85 deg. Provozní teplota: -20---+55 deg. Vlhkost: 5%-95% nekondenzující Balení Včetně: 1 ks x Hlavní jednotka 1 x pc Kabel 1 x pc Uživatel manul

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY.Normální používáme Švýcarské post s sledovací číslo. Běžná dodací lhůta je 20-60days,brazílie možná mají nějaké zpoždění Celní odbavení. Buyer ' s země celní daní nebo clearance sami .Pokud Balíček dorazí Kupující, celní,Kupující nebude platit daně nebo jasné vrátit nebo ztratil,nemůžeme poskytnout žádnou náhradu. Zkontrolujte prosím před vaším udělat pořádek.

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. Ruský Pořadí, musí s Plným Jménem .

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

1.6 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s1-měsíční záruka.

2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.

Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.eldomplus.cz!

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Štítky: gps tracker lk209b, bnc, usb, tk905, cctv širokou, dual sim gps tracker, gt003, ultra alarm, android smartphone flip, tkstar gps, ACC alarm.

Parametry

Značka tkstar
Velikost Položky 120mm x 65mm x 35 mm
Vodotěsné úroveň IPX-6
Pracovní režim GSM, SMS a GPRS WEB
Ven Moc 60-80mA
Speciální Funkce Vodotěsné
GPS typ GPS Tracker
Baterie 3.7 v 10000mAh li-on baterie
Životnost Baterie 30 Hodin A Nahoru
SKU LK209B
Jedinečný Design dlouhá životnost baterie vodotěsné magneitc gps tracker
Název Modelu LK209B
Napětí 5V
Gps Modul Ano

Napsat recenzi

10000MAh Li-ion baterie GPS Lokátor Pro Auta, Motocyklu, nákladního vozu Podzim Alarm v Reálném Čase GPS Sledování, Tracker LK209B

10000MAh Li-ion baterie GPS Lokátor Pro Auta, Motocyklu, nákladního vozu Podzim Alarm v Reálném Čase GPS Sledování, Tracker LK209B

10000MAh Li-ion baterie GPS Lokátor Pro Auta, Motocyklu, nákladního vozu Podzim Alarm v Reálném Čase GPS Sledování, Tracker LK209B ( nezahrnuje Retail Balení ) Aplikace: pronájem Vozidel / Fleet management atd Kontejner/nákladní/asset

Související produkty: