Kyselina hyaluronová prášek kosmetické třídě pro použití masky 250g za pytel

Kyselina hyaluronová prášek kosmetické třídě pro použití masky 250g za pytel

Nový produkt

1 648.92 Kč

Hodnocení 

Více informací

Popis

Kyselina hyaluronová prášek je druh polysacharidů, Také známý jako kyseliny hyaluronové, přirozeně se vyskytuje v lidském těle a je zásadní pro regulaci buněčného růstu a obnovy.Ve skutečnosti, to je nalezené značně v pojivové, epiteliální a nervové buňky.Jako takový, kyselina hyaluronová našla svou cestu do mnoha produktů péče o pleť, to může udržet vlhkost, udržet pokožku pevnou, a zabránit vrásky tím, že přidá hlasitost na pleť..To je také používá k prevenci důsledků stárnutí.to je považováno za "klíč k fontáně mládí". Informace Název Výrobku:Kyselina Hyaluronová prášek Jiný Název: Kyselina Hyaluronová

Hmotnost:250g CAS: 9004-61-9 Molekulový Vzorec:C14H22NNaO11 Specifikace: 99%

Vzhled: Bílý prášek

Fuction

1.Kyselina hyaluronová prášku je látka, která se přirozeně vyskytuje v lidském těle.To se nachází v nejvyšších koncentracích v tekutinách v očích a kloubů.

2. Kyselinu hyaluronovou, která se používá jako lék se získává z kohoutích hřebínků nebo provedené bakterií v laboratoři.

3.Kyselina hyaluronová prášek je také používán jako lesk na výplň v plastické chirurgii.To je také používá k prevenci důsledků stárnutí.

4.Kyselina hyaluronová prášek (HA, Hyaluronové, Cyklické Kyseliny) je rozhodující složkou kůže, která pomáhá udržet vlhkost, udržuje pokožku pevnou a prevenci vrásek tím, že přidá hlasitost na kůži.

Aplikace

1. Potravinové doplňky: Kyselina Hyaluronová Prášek přes ústní podání po trávení, absorpce, zvýšení in vivo syntéza Kyseliny Hyaluronové předchůdce, způsobuje v kůži a další organizace Kyselina Hyaluronová výsledné množství zvyšuje, což umožňuje kůži, zadržování vody nemovitostí zvýšit, bohaté pružnost, redukce vrásek. 2. Kosmetika aplikace: Kyselina Hyaluronová Prášek má vynikající vlhkost udržet schopnost, tak zvané Přírodní Moisturing Factor na světě.Kyselina hyaluronová je běžnou složkou v péči o pleť produkty, které mohou být použity jako velmi efektivní lokální zvlhčovadlo, které mohou být použity pro obličeje vrásky, redukce záhybů a vrásek a odstranění jizev. 3. Lékařské aplikace:

Kyselina hyaluronová Prášek může být použit v oční chirurgii, jako je transplantace rohovky, operace šedého zákalu, glaukomu, a operaci odchlípení sítnice.

Osvědčení o Analýze,

Položky

Specifikace

Vzhled

Bílý Prášek

Kyselinou Glukuronovou

44% min.

Sůl kyseliny hyaluronové

94% min

Transparentnost(v 0,1% Roztoku)

99% min

Molekulární

0.7-1.0 X 106

Protein

0,1% max

Ztráta při Sušení

2.0% max

Reziduí na Zapalování

10% min.

Objemová Hustota

0.20 - 0.40 g/cm3

PH

6.0-7.5

Těžké Kovy

10ppm max

Arsen

1ppm max

Vést

1ppm max

Celkem mikroorganismů

1000 cfu/g

Plísně a Kvasinky

100cfu/g

Salmonella

Negativní

Staphylococcus Aureus

Negativní

E. Coli

Negativní

GMO Stav

Non GMO

Štítky: bělení maska, krém, obličejové masky, tvář za masku, maska krém růžovky, odstraňte masku, kyselé maska, hyaluron maska, bioaqua kyselina hyaluronová maska, maska chrání, maska zn.

Parametry

Použití Celý Obličej
Formulace Krém
GZZZ YGZWBZ
Číslo Modelu 250
Typ Spací Maska
Země/Region Výroba Čína
Značka NoEnName_Null
Certifikace GZZZ
Typ Položky Zacházení A Masku
Číslo Osvědčení 20160928
NET WT 250
Pohlaví Žena
Funkce Hloubka Doplňování
Složka Kyselina Hyaluronová

Napsat recenzi

Kyselina hyaluronová prášek kosmetické třídě pro použití masky 250g za pytel

Kyselina hyaluronová prášek kosmetické třídě pro použití masky 250g za pytel

Popis Kyselina hyaluronová prášek je druh polysacharidů, Také známý jako kyseliny hyaluronové, přirozeně se vyskytuje v lidském těle a je zásadní pro regulaci buněčného růstu a obnovy.Ve skutečnosti, to je nalezené značně v pojivové,

Související produkty: