Auto Roh, Sada 4 Trubka hlasitý a výkonný W/150PSI Kompresor Kompletní Systém

Auto Roh, Sada 4 Trubka hlasitý a výkonný W/150PSI Kompresor Kompletní Systém

Nový produkt

1 729.11 Kč

1 921.24 Kč

-10%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Auto Roh, Sada 4 Trubka hlasitý a výkonný W/150PSI Kompresor Kompletní Systém

Popis Produktu

4 Trubka Chrome Vlak Air Horn Kit

Je třeba, aby se velký hluk, ale mají jen malý prostor?Tyto vlak rohy se vejde do téměř každé vozidlo, ale přinese velký zvuk, který potřebujete.Nenechte se zmást jejich velikost, mohou být malé, ale oni balení úder, který může soupeřit s některou air horn venku.Snadné, aby se vešly, lesknoucí se chromovanou úpravou a naladěni vlak roh zvuk a navíc ty rohy jsou kompletní balíček pro snadnou instalaci.

Hlasitý A Výkonný

Tři-trubku air horn kompresor kit bude produkovat silný 150 DB zvuk a vykřikovat varování, že nemůže být ignorována.Je určen pro zákazníky, kteří hledají nahlas a cenově dostupné air horn, a také pro zlepšení bezpečnosti rodiny a řidič cestování.

Lesklý Chromový Povrch

S lesknoucí se chrom dokončovací práce, náš air horn může obsazení výrazný a stylový vzhled na jakémkoli vozidle.Navržen s kovové chromované materiál, to také může zajistit maximální pevnost a trvanlivost pro dlouhodobé použití.

Specializované Kompresor Kit

Všechny naše kompresor systémy jsou dodávány s 12 v kompresor, nádrž, tlakový spínač a montážní hardware.Tyto kompresorové soupravy jsou vyrobeny pro výkon a snadnou instalaci.Naše specializované kompresor kit bude vaše rohy opravdu zpívat.

Odolný Vůči Povětrnostním Vlivům

Naše nové 3 trubku air horn kit je vyroben z heavy duty chrome trubky, které jsou navrženy pro odolnost vůči povětrnostním vlivům, dostatečně pevný, aby vydržely různé povětrnostní podmínky.

Snadná Instalace

Všechna zařízení, včetně hadice a základní montážní hardware potřebný pro montáž je součástí balení.Naše siréna kompresor kit lze snadno instalovat.

Univerzální Použití

Rohy jsou běžně instalovány na automobily, nákladní automobily, dodávkové vozy, traktory atd. Mezitím je to také velmi vhodné pro motocykly nebo lodě.

Funkce

【PRÉMIOVÉ KVALITY】- Naše hlasité roh je vyrobena s premium kovové chromované materiálu s cílem zajistit trvanlivost pro dlouhodobé čas a povětrnostní odolnost.

【HLASITÝ VZDUCH ROH】- Náš vzduch roh řve hlasitě a silné varování.Velký řev zvuk úlovky chodce pozornost a je slyšet všude.Tato tři odolné trubky mohou produkovat zvuk tak hlasitě, jak 150DB.

【KOMPLETNÍ BALÍČEK】- houkačka sada obsahuje základní montážní materiál, hadice, a další zařízení.Takže nemusíte se starat o nákup hardware nebo další příslušenství pro instalaci.

【OKAMŽITĚ NASTAVIT】- Náš vlak horn kit je snadná instalace.Takže to není nutné najmout profesionální osoba, pro instalaci na roh.Můžete je použít kdykoliv a kdekoliv.

【ŠIROCE POUŽÍVAT】- Vhodné pro auto, vozidlo, motocykl, jachta, loď, SUV, motorky, autobusy, pick-up námořních plavidel ect.

Specifikace

Tlakový Spínač Nastavení: 100 PSI, 125 PSI z

Celková velikost: 385 mm (L)*137 mm (W)* 183mm (H)/15"*5"*7"

Max tlak: 150 PSI

Max Amp: 18A

Horn Celková velikost: 345mm* 155 mm* 165mm/14"*6"*6"

Objem nádrže: 3 Litry

Trubka délka: 165 mm, 225 mm, 290 mm, 345mm(6",9",11",14")

Pracovní cyklus: 15%

Trubka šířka: 90 mm(4")

Obsah Balení

1 x 4-trubka vzduchu vlak roh

1 x kompresor

1 x hadice

1 x pojistka

1 x těsnící páska

Potřebný hardware součástí O VEVOR

Taicang Vevor Strojní Zařízení CO.,LTD.Jsme provozuje více než 1000 druhy strojů, zařízení, výrobků,a zabývá přeshraničním podnikání na 10 let.V současné době máme více než 200 zaměstnanců.

Náš koncept isMarket-orientované, založené na zákaznický servis

Během let praxe jsme získali cenné zkušenosti v oblasti mechanických zařízení průmyslu,což nám dává příležitost sloužit firem z různých zemí.V budoucnu,budeme dát plnou hru na naše silné stránky v mechanické zařízení průmyslu,a aktivně se podílet na konstrukci z Silk Road Ekonomické Řemen a 21. Století Námořní Silk Roadto sdílet vysoce kvalitní výrobní kapacity a vzájemného prospěchu.

Štítky: kompresor pro, vzduch purifi, vzduch čistí pro domácí, roh, horn vlak, galaxy fit 2 pro, 150psi, trubka opravná sada, toyota dílů kompresoru, 220v kompresor.

Parametry

Číslo Modelu 12VLBYSJ000000001V0
Typ Čistička Vzduchu Dílů
Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

Auto Roh, Sada 4 Trubka hlasitý a výkonný W/150PSI Kompresor Kompletní Systém

Auto Roh, Sada 4 Trubka hlasitý a výkonný W/150PSI Kompresor Kompletní Systém

Auto Roh, Sada 4 Trubka hlasitý a výkonný W/150PSI Kompresor Kompletní Systém Popis Produktu 4 Trubka Chrome Vlak Air Horn Kit Je třeba, aby se velký hluk, ale mají jen malý prostor?Tyto vlak rohy se vejde do téměř každé

Související produkty: