(XM2HS) 3ks/lot T21 Silikonový Pásek pro Xiaomi Mi Band 2 mi band 2 náramek mi band 2 Náramek popruh Náhradní Miband 2 Popruh

(XM2HS) 3ks/lot T21 Silikonový Pásek pro Xiaomi Mi Band 2 mi band 2 náramek mi band 2 Náramek popruh Náhradní Miband 2 Popruh

Nový produkt

111.72 Kč

166.86 Kč

-33%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Dávejte Pozor: Pokud se rozhodnete China Post Obyčejné Malé Paket Plus, a tam bude žádné informace o sledování. Obvykle 40-60 dní, aby se dospělo. Ale pokud vaše objednávka cena je více než $7, budeme loď je China post registrované letecké pošty Detail fotografie: Různé barvy, jiný postoj k životu!

Barevné náramky, barevné život!

Snadno odstranit nebo nainstalovat mi kapela náramek 2, ne pro Mi Band 1S, Č. tracker v ceně Vhodný pro Xiaomi Mi Band 2. Snadno se zapnout nebo vypnout. Odolné a není snadné slábnout. To je šetrné k pokožce a poskytuje příjemný pocit při nošení během spánku. Na sobě průměr: 16 - 21,5 cm. Vyrobeno z kvalitního silikonového materiálu, ochrany životního prostředí a zdraví. Módní, stylový a odolný, tento náramek je ideální náhrada pro xiaomi náramek chytrý náramek 2. Velikost může být upravena v závislosti na okolnostech jednotlivých zápěstí. Vícebarevná pro vás vybrat. Materiál: TPE. Funkce: Náhradní Řemínek. Hmotnost výrobku: 0.0120 kg. Hmotnost balení: 0.0340 kg. Rozměry výrobku: 25.50 x 1,85 x 0,90 cm / 9,84 x 0.73 x 0,35 palce. Velikost balení: 13.00 x 10.00 x 1.90 cm / 5.12 x 3.94 x 0,75 palce.

Lodní způsob oznámení:

Žádné Sledovací číslo pro malé objednávky ( objednávky cena , protože to zvýší vaši nákupní cenu, jsme jen se snaží nabídnout nejlepší cenu pro vás.

China Post Obyčejné Malé Paket Plus/ Via prodávající přepravní cesty ---sledovací číslo se mohou přihlásit pouze informace v prodávajícímu' země, žádné údaje kupujícího' s zemi.

China Post Registrované Letecké Pošty----můžete zkontrolovat informace o celou cestu.

Ruský přátelé, věnujte, prosím, pozornost:

1. poskytnout plný název pro snadné celní odbavení.

2. Balíček potřebovat dlouhou dobu, to je lepší zvolit China Post Registrované Letecké Pošty.( pokud si vyberete Prodávající Způsob Dopravy ,neotvírejte Sporu Do 60 Dnů ,díky )

Brazilský přátelé, věnujte, prosím, pozornost:

1. Většina balíček třeba 20 až 50 dní, ale několika balíček třeba 70 až 90 dnů , to je normální.

2 .100% Doporučuji zvolit China Post Registrované Letecké Pošty.

PLS na VĚDOMÍ, že díky světelné efekty, sledování ' s jas / kontrast nastavení atd., tam by mohlo být nějaké mírné rozdíly v barevný tón fotografie a aktuální položky!

Zpětná vazba Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby. Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

O nás jsem tady, abych vám pomohou, když budete mít nějaké otázky před a po vašem nákupu. Naším cílem je, aby ujistěte se, že budete mít příjemný zážitek z nakupování s námi.

Štítky: mi kapela popruh sada 2, meband4, Zdraví Tracker, 2 popruh hodně, mi band 3 popruh kachna, mi band 2 popruh kravatu, mi band náměstí, mi popruh, mi band 2 slim popruh, náramek fit pro.

Parametry

Typ Poutko Na Zápěstí
Značka Baaletc
Funkce Sleep Tracker
Jazyk anglický
Kompatibilita Všechny Kompatibilní
Aplikace Věkové Skupiny Dospělé

Napsat recenzi

(XM2HS) 3ks/lot T21 Silikonový Pásek pro Xiaomi Mi Band 2 mi band 2 náramek mi band 2 Náramek popruh Náhradní Miband 2 Popruh

(XM2HS) 3ks/lot T21 Silikonový Pásek pro Xiaomi Mi Band 2 mi band 2 náramek mi band 2 Náramek popruh Náhradní Miband 2 Popruh

Dávejte Pozor: Pokud se rozhodnete China Post Obyčejné Malé Paket Plus, a tam bude žádné informace o sledování. Obvykle 40-60 dní, aby se dospělo. Ale pokud vaše objednávka cena je více než $7, budeme loď je China post registrované letecké

Související produkty: