IJD9125 Máma a Děti kremaci urna charm náhrdelník pro Rodinu z nerezové oceli tvaru Srdce památku popel přívěsky

IJD9125 Máma a Děti kremaci urna charm náhrdelník pro Rodinu z nerezové oceli tvaru Srdce památku popel přívěsky

Nový produkt

158.71 Kč

167.06 Kč

-4%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

vítejte na mém obchodě

Jsme profesionální nerezové oceli výrobců pro všechny druhy jewelrys Více než 10 let výroby zkušenosti Vlastní design ,zdarma gravírování , Vynikající po-prodejní servis

Pr oduct podrobnosti:

Název položky : Kremace šperky, Materiál : z nerezové oceli 316L

Hmotnost : 12~16g Funkce : Památník náhrdelník /Popel Držitel Balení : 1ks v opp tašky

Platební Metody:

Jen pocit jistoty platit nám Přes www.eldomplus.cz prostřednictvím Visa,MasterCard,Weatern Unii,a Bankovní Převody.Vaše platba je pouze vydala se k nám po vás potvrzení, že jste obdrželi zboží.

Zpětná vazba a Po-prodejní servis:

1. Pokud potřebujete rychlé dodání Expresní (EMS, FedEx, DHL), plsease kontaktujte nás prostřednictvím trademanager . Budeme najít nejnižší cenu pro vás! 2. Chtěli bychom navázat dlouhodobou spolupráci s našimi klienty na základě vzájemného prospěchu a společný rozvoj. 3. Nabízíme velkoobchodní služby,velkoobchod přijmout,můžete přidat ty, které se vám líbí ve vašem košíku a objednat ,nechat vzkaz, aby nám,dáme vám nejlepší cenu.pak byste mohli zaplatit. 4. Chceme ti dát všem zákazníkům velké nákupní zkušenosti,pokud máte jakýkoliv dotaz týkající se našich produktů a můžete kontaktujte nás dříve, než provedete objednávku. 5. Pokud nemáte obdrželi vaši objednávku během dodací lhůty,prosím, neváhejte a kontaktujte nás,jsme bude zodpovědný za svůj pozemek a bude se snažit v našich silách vyřešit problém pro vás .díky za vaše pochopení předem. 6. Pokud se vám líbí našem obchodě:přidat k ukládání seznamu, pokud se vám líbí naše položku:přidat do seznamu přání . Hezký den,děkuji vám za vaši spolupráci .

Balení Podrobnosti:

Otázky a Zpětná vazba:

1.Necháme 5-hvězdičkový zpětnou vazbu po obdržení platby 2.Pokud jste spokojeni s předměty a službu nás, prosím, nechte nám 5-hvězdičkový zpětnou vazbu. 3.Pokud máte jakékoliv dotazy ,pls, dejte nám příležitost vyřešit problém před nás opustit negativní zpětnou vazbu.Budeme poskytovat nejlepší řešení. 4.Negativní zpětná vazba nemůže vyřešit problém,měli byste nám říct problémy,takže můžeme opravit a udělat radost.děkuji moc.

Náhrady a vrácení zboží: V případě, že jste obdrželi vadné položky, můžete se do 15 dnů od data obdržení žádosti o vrácení peněz nebo výměnu za nový. Tam bude příležitost, kdy obdržíte položky, které jsou odlišné od popisu. V takovém případě žádáme vás, kontaktujte nás okamžitě, takže můžeme tuto situaci napravit. Vaše spokojenost je pro nás důležitá a vážíme si vašeho podnikání. Prosím, e - mail.

Štítky: crystal quartz přívěsek bulk, popel velikost urny, kremace mini urna, manet, přívěsek urna, dračí srdce náhrdelník, pet urna, dámské den náhrdelník, kremace šperky na popel přívěskem, popel přívěskem.

Parametry

Hmotnost About 13g
Číslo Modelu IJD9125
Výhodou Nezmizí, A Ne Alergie
Přívěsky Typ slide
Styl Trendy
Kovy Typ Popel Držitel
Velkoobchod K Dispozici/ Prosby, Kontaktujte Nás
Kvalitní AAAAA+
Typ Položky Náhrdelník S Přívěskem
Materiál Z Nerezové Oceli
Tvar\vzor Srdce
Peckage 1ks malé oppbas
Značka impressjewelry
přívěsek kapacity 1 Krychlových Palců
Pohlaví Unisex
Jemné nebo Móda Módní
adresa tovární DongGuan Čína
barva Stříbrný Tón
šperky typ Kremace Šperky

Napsat recenzi

IJD9125 Máma a Děti kremaci urna charm náhrdelník pro Rodinu z nerezové oceli tvaru Srdce památku popel přívěsky

IJD9125 Máma a Děti kremaci urna charm náhrdelník pro Rodinu z nerezové oceli tvaru Srdce památku popel přívěsky

vítejte na mém obchodě Jsme profesionální nerezové oceli výrobců pro všechny druhy jewelrys Více než 10 let výroby zkušenosti Vlastní design ,zdarma gravírování , Vynikající po-prodejní servis Pr oduct podrobnosti: Název

Související produkty: