4KS Auto motor hood kryt tlumení nárazů polštář gumové koberce pro toyota Camry Corolla RAV4 Reiz Koruny Highlander solara

4KS Auto motor hood kryt tlumení nárazů polštář gumové koberce pro toyota Camry Corolla RAV4 Reiz Koruny Highlander solara

Nový produkt

219.90 Kč

354.80 Kč

-38%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

--Vzhledem k ruční měření, skutečná velikost výrobku mohou být mírně odlišné od velikosti vyznačené na obrázku. --Vzhledem k úhel snímání obrazu a na rozdíl zobrazení, produkt barvy bude mírně lišit. Poznámka: - Existuje mnoho druhů spojovacích prostředků, které se používají v automobilech. - Auto modely a roky jsou různé, spojovací prostředky použity, jsou různé. - takže použitelné modely aut jsou pouze pro referenční účely-Prosím, podívejte se na staré díly před nákupem ,Pak se podívejte na naše obrázky produktu a velikostech, aby se ujistěte se, že je to produkt, který potřebujete. - Děkuji vám za vaši spolupráci.

Tipy:

1. Přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2. Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů. Pozornost Pro Ruské Přátele:

1. Vyplňte, prosím, vaše celé jméno včetně své jméno, prostřední jméno a příjmení při provádění platby;

2. Vyplňte prosím vaši správnou adresu včetně vašeho Bytu Č., Ulice, Město, Region a zemi.

Jinak váš balíček by se zřejmě vrátil!

3. Nejsme odpovědni za SVOU CHYBU. Náklad:

1. Položky budou odeslány do 1-7 pracovních dnů v normálním čase.

2. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.

3. Kupující odpovědi (v případě) všechny daně nebo DPH za žádných okolností.

Normálně, my vám pošleme China Post, aby většina zemí s dopravou zdarma. Pokud chcete nám poslat DHL,UPS atd., prosím, kontaktujte nás, dáme vám nejlevnější sazby za dopravu. Lodní Dopravci:

Sledovat Pořadí: www.17track.net Vrácení/Náhrada:

1.Pokud máte vadné zboží, které chcete vrátit, nebo slevu. Prosím, kontaktujte nás do 3 dnů po obdržení zásilky. Všechny vrátit zboží musí být vráceno s jeho originální balení a příslušenství. Zákazník je odpovědný za přepravní náklady na vrácené zboží.

2. Vrátíme vám peníze, když jsme si vráceného zboží. Nebo vyměnit zboží pro vás.

3. Někdy Letecky chybí některé poštovné, vrátíme vám cenu a expediční poplatek, když se nemůžete dostat vaše zboží.

4. Budeme jednat s vrácení do 3 pracovních dnů, kdy jsme se získat informace od vás.

5.Nemáme uarantee dodací lhůty na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována. Vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky, makléřských poplatků, cel a daní, pro dovoz do vaší země. Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání. Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku.

Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel. Zpětná vazba:

Budeme pracovat s vámi, dokud nebudete spokojeni. upřímně doufáme, že si můžete nechat nám pozitivní zpětnou Vazbu, a to z jakéhokoliv důvodu nejste spokojeni se svým nákupem, prosím kontaktujte nás prostřednictvím (Moje Zprávy) nebo (Zeptejte se Prodejce Otázky), Obchodní manažer, před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a uspokojit vaše potřeby.

Štítky: 2006 toyota alphard, corolla hood, gm toyota klipy, případ toyota solara, klíčové camry 20, auto clip pro mat, rav4 xa50, RAV4, vlastní toyota crown, rav4 vyrovnávací polštář.

Parametry

Typ Materiálu Gumové
Externí Testování Certifikace CCC
Typ Položky Zip A Klip
Značka TITIFXAN
Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

4KS Auto motor hood kryt tlumení nárazů polštář gumové koberce pro toyota Camry Corolla RAV4 Reiz Koruny Highlander solara

4KS Auto motor hood kryt tlumení nárazů polštář gumové koberce pro toyota Camry Corolla RAV4 Reiz Koruny Highlander solara

--Vzhledem k ruční měření, skutečná velikost výrobku mohou být mírně odlišné od velikosti vyznačené na obrázku. --Vzhledem k úhel snímání obrazu a na rozdíl zobrazení, produkt barvy bude mírně lišit. Poznámka: - Existuje mnoho druhů

Související produkty: