OUYIJA Sova Série 5D DIY Diamantový Obraz Plný Náměstí Diamond Výšivky Prodej Kamínky Mozaiky Obrázek Cross Stitch Kit

OUYIJA Sova Série 5D DIY Diamantový Obraz Plný Náměstí Diamond Výšivky Prodej Kamínky Mozaiky Obrázek Cross Stitch Kit

Nový produkt

87.08 Kč

158.50 Kč

-45%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Značka: OUYIJIA Vkládání Oblast: Full Diamond Velikost: 2,5 mm x 2,5 mm Diamant Typ: Devět tečné roviny a Třináct tečnou rovinu Náměstí Diamanty, Materiál:Akryl DIY Diamantový malování Upozornění: 1.Referenční před operací kroky. 2.Pokud nevíte, jakou barvu použít, naleznete v tabulce barev. 3.Sestavil akryl diamantový vzor musí mít bod uvnitř vyjmout řádek, a pak výbava kousky, aby se zajistilo celkový efekt. 4.Akrylové diamant je nepoživatelné, nenechte děti hrát, aby se předešlo nehodám, jako je polykání. 5.Výkres musí být udržovány v čistotě, Jinak, lepicí síla je ovlivněna.Pokud tam je špína přilnavost může ovlivňovat s nízkou teplotou masivního železa. 6.Diamanty zůstávají lepkavé žvýkačky těsnost.Rám obrazu:Ne Balení obsahuje:Plátno*1,Pinzeta*1,Nástroj Pero*1,Deska*1,Dost diamantů a lepidlo bláto.PS:1.Poslat dalších 30% diamantů 2.Čím větší velikost, tím lepší efekt obrazu.

Platba: 1)www.eldomplus.cz podporuje Visa, MasterCard, Maestro Debetní Karty, bankovní převod prostřednictvím banky. 2)Prosím provést platbu do 3 dnů od objednávky, pokud je to možné.Budeme jen dodat zboží k vám podle adresu, kterou jste napsal v www.eldomplus.cz,jestli se chceš změnit, prosím zanechte vzkaz, když umístíte objednávku.Doprava: 1)Normálně,balík dorazí v 15-45 dnů.Ale nezaručujeme dodání času na všech mezinárodních zásilek, vzhledem k rozdílu v celním zúčtování časy v jednotlivých zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována. 2)My vám pošleme položky do 1-5 pracovních dnů, jakmile vaše platba je zcela ověřena.To balíček nedorazí do 60 dnů,prosím, řekněte nám, a my vám vrátíme.Velikosti: Všechny rozměry jsou měřeny ručně, tam může být 0-2cm odchylky.Barvy: Rozdíly v barvě může být způsobeno tím, že některé další důvody, jako je barva odraz v monitoru, osvětlení, pozadí atd.Nicméně, pokud si myslíte, že položka obdrželi, je špatně barvu, prosím, kontaktujte nás, abychom zjistili, jestli se vrátit nebo vrátit, je to možné.Zpráva: 1)Vaše zpětná vazba je pro nás extrémně důležité.Klikněte prosím 5 hvězdiček zpětnou vazbu, pokud se vám líbí naše zboží a služby.I bude poskytovat konkurenční ceny a lepší služby, celou cestu.Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní zpětnou vazbu, nebo otevřením jakéhokoli sporu na www.eldomplus.cz.Chápeme neštěstí možná jste-li pořadí pokazit, jak si myslíme, že nějaké problémy budou vyřešeny po aktivní spolupráce a dobrá komunikace! 2)Všechny e-maily budou zodpovězeny do 1-2 pracovní den.Pokud nechcete dostávat naše odpověď, prosím, laskavě znovu poslal svůj e-mail a my vám odpovíme vám co nejdříve.

Štítky: křížkové, diamond art malování kit kádry, dekor sova, Hot Prodej, 5d diamond malování mír, eevee diamond malování kit, 5d diamanty malování, diamond výšivky prodej, homfun diamond malování, diamond malování.

Parametry

Název produktu Diamond Malování Cross Stitch
Styl Evropa
Diamantový Tvar Náměstí
Vzor Typu Zvíře
Formulář Jeden
Počet Barev 1-30
Vkládání Oblasti Plné
Použití Obrazy
Vnější Obal PAPÍROVÝ SÁČEK
Materiál Akryl
Plátno Způsob Balení Srolované
Rám No
Značka OUYIJIA

Napsat recenzi

OUYIJA Sova Série 5D DIY Diamantový Obraz Plný Náměstí Diamond Výšivky Prodej Kamínky Mozaiky Obrázek Cross Stitch Kit

OUYIJA Sova Série 5D DIY Diamantový Obraz Plný Náměstí Diamond Výšivky Prodej Kamínky Mozaiky Obrázek Cross Stitch Kit

Značka: OUYIJIA Vkládání Oblast: Full Diamond Velikost: 2,5 mm x 2,5 mm Diamant Typ: Devět tečné roviny a Třináct tečnou rovinu Náměstí Diamanty, Materiál:Akryl DIY Diamantový malování Upozornění: 1.Referenční před operací kroky. 2.Pokud

Související produkty: