5D DIY diamantový výšivky cross stitch malování nádherné květiny kolo diamond malování dekorace HYY

5D DIY diamantový výšivky cross stitch malování nádherné květiny kolo diamond malování dekorace HYY

Nový produkt

113.81 Kč

196.30 Kč

-42%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Značka : KAMY YI Porduct název: Nová generace DIY diamantový malování Diamond typ: Plný vrták diamond Balení: Barevná Krabice / Pytel Velikost: pokud chcete jiné velikosti,prosím, kontaktujte nás,můžeme přizpůsobit ji

1:Vzhledem k omezení měření, skutečná velikost bude mít jistě nějaké drobné chyby (méně než 2 cm).

2:Všechny velikosti v našem obchodě obvykle znamená Velikost Obrázku .

Základní na HD plátně

Položky zahrnují: vrtačka,plátno,zásobník,bod diamond drill pero,lepidlo,papír A4,krabice/papírové balení Tipy : prosím zkontrolujte pečlivě, po obdržení zboží,pokud máte problém,prosím, smlouvu nás

1:Otevřete balíček,zkontrolujte soupravy, zda všechny díly jsou kompletní nebo ne. 2:Zkontrolujte, zda pryskyřice diamanty barev a odpovídající barevný kód 3:Vyberte znak (symbol),najít odpovídající diamanty 4:Použijte pero vyzvednout diamant,dát ji na odpovídající pozici 5:Po dokončení lehce stiskněte dolů s diamanty ruce, držet je pevně připojen. POZNÁMKA: vyplňte, Prosím, vaše celé jméno včetně křestní jméno,Prostřední jméno a příjmení při provádění platby.

Vyplňte prosím vaši správnou adresu včetně vašeho bytu Č.,Ulice,Město, Region a Zemi,Jinak váš pozemek by mohlo být pravděpodobně se vrátil!

Vystřihnout,udělat,měření může způsobit, že velikost odchylky (plus a mínus 1-2cm kolísání),barevná aberace je vzhledem k monitorů,předpověď počasí,osvětlení a další faktory,Obrázky budou mít různé barvy v různých monitorech, ale to nemá vliv na vzhled obrazu,Prosím pochopit.

Vážení kupující, pokud nejste spokojeni s naším produktem a služby, prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, pak se budeme snažit v našich silách vyřešit problémy a budete spokojeni. To je pro nás velmi důležitá a děkujeme za pochopení.

Díky za návštěvu a přeji hezký den. [Tipy]:pryskyřice diamond nepoživatelné, nenechte děti hrát, aby se předešlo nehodám, jako je polykání.

Štítky: vícebarevná falešné vlasy, m40 stroj dětí, šok yamaha xvs 650, vytisknout západní sahara, mobilita reklamy, dívky sandály velikost 12, vícebarevná pěny mini, dívka odhalí balónky, philipp plein peněženku.

Parametry

Rám No
Materiál Pryskyřice
Plátno Způsob Balení Srolované
Vzor Typu Květinové
Použití Obrazy
Diamantový Tvar KOLO
Vnější Obal Barevné Krabici
Značka KAMY YI
Vkládání Oblasti Plné
Počet Barev 30-45
Styl Evropský a Americký Styl
Formulář Jeden
Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

5D DIY diamantový výšivky cross stitch malování nádherné květiny kolo diamond malování dekorace HYY

5D DIY diamantový výšivky cross stitch malování nádherné květiny kolo diamond malování dekorace HYY

Značka : KAMY YI Porduct název: Nová generace DIY diamantový malování Diamond typ: Plný vrták diamond Balení: Barevná Krabice / Pytel Velikost: pokud chcete jiné velikosti,prosím, kontaktujte nás,můžeme přizpůsobit ji 1:Vzhledem k

Související produkty: