T-VÝCHOD slunce, Sluneční Světlo 10W 20 Led Venkovní Osvětlení Vodotěsný IP65 LED Povodňových Světla Zahrada Trávník Lampy Krajiny, bodová Světla

T-VÝCHOD slunce, Sluneční Světlo 10W 20 Led Venkovní Osvětlení Vodotěsný IP65 LED Povodňových Světla Zahrada Trávník Lampy Krajiny, bodová Světla

Nový produkt

802.53 Kč

1 254.02 Kč

-36%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

T-VÝCHOD slunce, Sluneční Světlo 10W 20 Led Venkovní Osvětlení Vodotěsný IP65 LED Povodňových Světla Zahrada Trávník Lampy Krajiny, bodová Světla

Specifikace:

Solární panely: 6V*3W Laminovaná deska, tvrzené sklo proces, držák na zeď / zem, vložka

Baterie: 3.7 V/2200mAh 18650# lithiová baterie

Zdroj světla: 20 ks RGB Led korálky, 5050LED

Linka délka: 5M 0.2 náměstí Měděné jádro ochrany životního prostředí chladu odolné kožené pouzdro

Pracovní doba: Barvu měnící>10-12H, nastavení Barev >5-16H

Doba nabíjení: >8 hodin

Funkce: Ruční ovládání+ Dálkové ovládání+ Automatické změny barvy+ nastavení Barev+ Rychlý výběr barev+8 třída opravit čas

Dálkové ovládání vzdálenost: >12M

Vodotěsný: IP65

Materiál: Kovové pouzdro+ ABS

Barva Pouzdra: Černá

Záruka: 1 Rok

Balení:

1) Sluneční Záplava Světla*1

2) Solární Panel*1

3) Montážní sada nářadí*1

4) Dálkové Ovládání*1

5) Pokyn*1

Vlastnosti:

ღ-【Dlouho běží čas】 Letectví kvalitní hliníkové, silný odvod tepla, pevný a trvanlivý; Importované křemíkové solární články poskytují efektivní výkon; Všechny z nerezové oceli šroub pro až 15 let životnosti.

ღ- 【9 různých režimech】 Solar nabitá LED vnější světla, včetně modré, zelené, červené a multi-barvy, jak přidat skvělá zábava a příjemné prostředí na venkovní obývací prostor, Ideální pro osvětlení stromů, keřů, příznaky a zahradní osvětlení.

ღ- 【High Fotoelektrické Konverze】 úspory Energie a životní prostředí přátelské solární reflektory s vestavěný lithium baterie, která účtovány solární panel zaručit nulovou spotřebou energie, a být bez znečištění, který je vybaven bezpečnostní ochranou proti explozi ventil.

ღ- 【Snadná instalace】 Snadná montáž na zeď s dodanými šrouby použít solární LED jako podlaha ligh, nářadí a elektroinstalace nejsou nutné; Ideální pro venkovní osvětlení, jako je železniční, zahrada, dvůr, atd; IP65 Vodotěsné.

Poznámka:

Před použitím výrobku, přečtěte si prosím návod pečlivě, prosím, nainstalujte produkt požadavky specifikace a pozornost instalaci.Problémy způsobené tím, postupujte podle pokynů, by si bezplatný záruční servis.

Vzhledem k tomu, vestavěný akumulátor se nabíjí pomocí solárního panelu, maximální provozní doba je závislá na počasí, světelných podmínkách, ročním období a na umístění solárního panelu.

*Přijímáme Alipay, West Union, TT.

*Všechny majoy kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

* Prosím, vezměte 1 minutu na potvrzení objednávky obdržíte zboží v dobré kondici, protože když místo, aby, vaše peníze se převádí do Úschovy, není náš účet. Díky!!!

* Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty do ceny zboží nebo poštovné náklady. Tyto starosti jsou kupující odpovědnost.

* Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení nebo nákupu.

Dodací Adresu

My jen loď na adresu, která je poskytována www.eldomplus.cz. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší dodací adresu. Nejsme zodpovědní za špatné nebo nedoručitelné adresy.

Přepravní Metody

Jsme spolupráci s DHL, UPS, FEDEX, EMS nebo registrované Letecky(China Post Air Mail nebo jiné Letecké Pošty). Budeme vyberte rychlý a spolehlivý způsob dopravy pro naše milé zákazníky. Ušetřit na poštovné a bezpečný na dobírku je náš cíl.

Dodací Lhůta

Budeme připravit a zabalit balíček co nejdříve po provedení platby.

Během Dodací Lhůta

Budeme sledovat informace o dopravě a odeslat informaci v čase během přepravy. Věnujte prosím pozornost zprávě informace.

Pozornost Prosím

Dovozní cla, daní a poplatků došlo v kupující zemi nejsou zahrnuty v ceně položky nebo přepravní poplatky.

* Žádné problémy s kvalitou nebo shippment poškození, prosím, ukaž nám zkušební zprávy nebo fotky, vrátíme vám 50%-100% peníze pro vás. Man-made vady nejsou záruky, jako nefunkční, scrash.

* Pokud nejste spokojeni s produkty, to je v pořádku vrátit se k nám do 15 dnů. Jsme vám plnou náhradu po obdržení vrátit balík, ale budete muset zaplatit přepravní poplatek.

* Je-li více než 60 dnů neobdrželi svůj balíček, prosím, kontaktujte nás pro prodloužení odesláním ochranu. O r Budeme kontrolovat, zda můžete získat balíček, Pokud ne, jsme vám plnou náhradu pro vás.

* Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

* My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

* Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud výrobek není, jak inzeroval.

* Všechny položky budou testovány před odesláním.

* Máme 1 rok omezená záruka pro každé vadné zboží(Kromě špatné fungování nebo fyzické poškození kupujícím)

* Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby a v původním obalu. Prosím o nabídku nám sledovací číslo na čase. Zákazníci jsou zodpovědní za zpáteční lodní poplatek.

* Pokud si chcete náhrady, protože položky jsou rozbité, nebo nemůže být repaird. Prosím, kontaktujte nás do 3 dnů poté, co jste si to. Uděláme, co bude v našich silách, aby vám pomohl.

Štítky: záplava světla fotoaparát, lampa venkovní solární, okap, rádio kolo, outdor světlo led diod, led solární světlo zahradní, spot solar, nůžkový, uzemnění venkovní povodňových světla, ktm lithium baterie.

Parametry

venkovní solární světla vodotěsný led venkovní solární osvětlení
venkovní solární světla lampa zahradní venkovní solární žárovky
sluneční světlo Solární Osvětlení Pro Zahradní Dekorace
zahradní solární světla led solární světlo venkovní
Použití Nouzové
Zdroj Světla LED Žárovky
Je Stmívatelné Ano
Číslo Modelu TS-F4510
Certifikace EMC
Materiál Těla ABS
Je Žárovky Zahrnuto Ano
venkovní solární světla s pohybovým čidlem Solární Světla
Značka T-VÝCHOD
Styl Moderní
Název Položky Solární lampa
LED Solární Světlo SVĚTLA
Napětí 6V
Funkce LED Solární Povodňových Světlo
Úroveň Ochrany IP65
solární osvětlení světlo
Napájecí Zdroj Solární
venkovní led solární světla vodotěsný venkovní Solární Světla
Solární Typ Lithiová Baterie
Základní Typ NIC
Záruka 1 Rok

Napsat recenzi

T-VÝCHOD slunce, Sluneční Světlo 10W 20 Led Venkovní Osvětlení Vodotěsný IP65 LED Povodňových Světla Zahrada Trávník Lampy Krajiny, bodová Světla

T-VÝCHOD slunce, Sluneční Světlo 10W 20 Led Venkovní Osvětlení Vodotěsný IP65 LED Povodňových Světla Zahrada Trávník Lampy Krajiny, bodová Světla

T-VÝCHOD slunce, Sluneční Světlo 10W 20 Led Venkovní Osvětlení Vodotěsný IP65 LED Povodňových Světla Zahrada Trávník Lampy Krajiny, bodová Světla Specifikace: Solární panely: 6V*3W Laminovaná deska, tvrzené sklo proces,

Související produkty: