Trubkový terminál krimpovací nástroje, 0.25-10mm2 mini elektrické kleště Kleště Kabelové Řezačky Automatické Drátu Striptérka těžké Ruční Nářadí

Trubkový terminál krimpovací nástroje, 0.25-10mm2 mini elektrické kleště Kleště Kabelové Řezačky Automatické Drátu Striptérka těžké Ruční Nářadí

Nový produkt

292.15 Kč

417.24 Kč

-29%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Popis:

Krimpovací nástroj a 1200 izolovaná kabeláž terminály na podporu malých DIY projekty a rychlé opravy elektroinstalace pro elektrikáře, dodavatelé a stavitelé.

Vysoká Přesnost Ratchet: Automaticky nastaví na příslušný průměr pro odizolování terminály, ratchet self-nastavení design zlepšuje přesnost a spolehlivost při lisování, aby se zabránilo plýtvání terminály.

Profesionální Řemesel: Objímka lisovací Nástroj s PVC a ergonomická rukojeť, která umožňuje snadné ovládání a robustní lisovací operace.

Robustní jarní design pomáhá během používání a zajišťovací klip udržuje nástroj pro bezpečné a uzavřené pro skladování. Tvarovací funkce robustní pin, který udržuje čelisti, precizně sladěny pro rychlé a přesné odizolování a krimpování.

Od chvíle, kdy tvarovací hity ruce, můžete říct, že je pevný a spolehlivý. Snadné držet a používat. Tato sada je nejen život, ale to je postaven na poslední. Theassorted konektory jsou dodávány v průhledné plastové krabici.

Balíčku Včetně:

Balíček 1: 0.25-6mm2 (kleště * 1 - červená rukojeť)

Balíček 2: 0.25-10mm2 (kleště * 1 - červená rukojeť)

Balíček 3: 0.25-10mm2 (kleště * 1 -červená rukojeť, stříbrný kleště hlava)

Balíček 4: 0.25-10mm2 (kleště * 1 - hnědá rukojeť)

Balíček 5: 0.08-10mm2 (kleště * 1 - modrá rukojeť)

6 balíčku: Balíček 1 + 1200PCS - terminál * 1

7 balíčku: Balíček 2 + 1200PCS - terminál * 1

8 balíček: Balíček 3 + 1200PCS -terminál * 1

Balíček 9: Balíček 4 + 1200PCS - terminál * 1

Balíček 10: Balíček 5 + 1200PCS - terminál * 1

Balíček 11: drátová řezačka * 1

P oznámka :

1. Prosím, dovolte 1-3mm chyba vzhledem k ruční měření. prosím, ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku.

2. Vzhledem k světelné efekty, sledování ' s jas kontrast nastavení atd., tam by mohlo být nějaké mírné rozdíly v barevný tón fotografie a aktuální položky!

Platba:

1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů

Doprava:

Některé z našich výrobků, které s dopravou zdarma,nepodporuje sledování informací, když zásilka dorazila na místo určení zemí.Tyto způsoby dopravy jsou následující:

China Post Obyčejné Malé Paket Plus, Correos Hospodářství. SF Hospodářské Air Mail , ect.

Pokud potřebujete informace o sledování, prosím, vyberte tyto způsoby dopravy jsou následující:

www.eldomplus.cz Standard Shipping, China Post Registrované Letecké Pošty, AliExperss Ušetřit Poštovné,ect.

Dodací Doba: 30-60 dní

Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 60 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

1.Obecně platí, že budeme deklarovat skutečnou cenu na faktuře/bill, pokud je celní sazebník, poplatky budou hrazeny vámi. Nebudeme nést celního sazebníku. Pokud máte speciální požadavky,prosím, kontaktujte nás.

2.V možnosti odeslání, pokud si vyberete DHL,nemáme zahrnout DHL remote nákladů, celní sazebník, nebo nějaké komise účtované DHL za celní odbavení poplatek nebo skladovací náklady.

Štítky: nástroj utp, hsc8, kab striptérka, komerční elektrické kleště, vodotěsné terminálu lisovací nástroj, kleště elektrikářské kleště, koaxiální krimpovací, kleště pro škrcení, ziplock nástroj, dupont pin terminálu lisovací nástroj.

Parametry

Funkce 8 Elektrické Krimpovací Kleště
Původ KN(Původu)
Funkce 2 Vysoce přesné upínací sada
Materiál chrom-vanadiová
Funkce 3 ruční nástroj
Typ Decrustation Kleště
Aplikace Drát Striptérka
Funkce 1 Mini elektrické kleště
Kleště Styl Evropské
Funkce 5 terminál kleště
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Číslo Modelu HW117
Funkce 7 S 1200 Drátu Terminálu
Funkce Multifunkční
Rukojeť Styl Rovně
Funkce 4 Krimpovací nástroj Ruka
Funkce 6 Drát Striptérka
Značka Yalku

Napsat recenzi

Trubkový terminál krimpovací nástroje, 0.25-10mm2 mini elektrické kleště Kleště Kabelové Řezačky Automatické Drátu Striptérka těžké Ruční Nářadí

Trubkový terminál krimpovací nástroje, 0.25-10mm2 mini elektrické kleště Kleště Kabelové Řezačky Automatické Drátu Striptérka těžké Ruční Nářadí

Popis: Krimpovací nástroj a 1200 izolovaná kabeláž terminály na podporu malých DIY projekty a rychlé opravy elektroinstalace pro elektrikáře, dodavatelé a stavitelé. Vysoká Přesnost Ratchet: Automaticky nastaví na příslušný

Související produkty: